- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Ay ben de çok güldüm yaaCanım orda yazan cinsiyet değil kadında ve erkekte olması gereken değererkeklerde de bu hormonlar düşükte olsa bulunuyo çünkü.
Süperrr canım ya gözünüz aydın sağlıkla gelsin inş prensescanım dun öğrendik pembeli geliyorkızımız olacak
netleşir canımSüperrr canım ya gözünüz aydın sağlıkla gelsin inş prensesdemek doğru tahmin etmişim. Biz de yarın Bursaya geliyoruz cuma eski doktoruma gidicem. Bnmki de netleşir artık
İstanbuldaki doktorum %90 demişti ama ben gözümle görmeden inanmam kimseye de söylemedim kesinleşsin öyle söyleriz dedik eşimle. Ultrason fotosundan anlarsan atayım bi bak canımnetleşir canımbakalım senınkı ne çıkacak
at ıstersen tahmınde bulunabılırımİstanbuldaki doktorum %90 demişti ama ben gözümle görmeden inanmam kimseye de söylemedim kesinleşsin öyle söyleriz dedik eşimle. Ultrason fotosundan anlarsan atayım bi bak canım
11 haftalıklen buat ıstersen tahmınde bulunabılırım
kız gibi ama cok ufak yaa emın olamadımEki Görüntüle 1684314
11 haftalıklen bu
kız gibi ama cok ufak yaa emın olamadım
bakalım bende merak ettımCuma günü yazarım canım bakalım şansımıza ne çıkıcak
Canım konuyu bulamadım kaç saattirbakalım bende merak ettım
ayyy tuttu tahmınımCanım konuyu bulamadım kaç saattirdün akşam gittik bizde eşimle doktora ve kızımızzz geliyo bizim de
Amin canım hepimizinkini inşayyy tuttu tahmınımAllah analı babalı buyutsun bır prenses daha gelıyor
sen tecrubelısın sana sormak ıstedıgım bırkaç bırsey var ?Amin canım hepimizinkini inşevt bi oğlumuz var çok istiyoduk kızımız da olsun allah gönlümüze göre verdi
1- biz 6 ay odamızda yatırdık oğlumuzu ve odaya sığan küçük mobilya beşiklerden aldık. Salanabilen fln. 6 aylıkken odasına geçti büyüyen yataklardan 1.80 boyu büyük insan bile yatabilir. Şimdilik 1.40 olarak kullanıyoruz. Park yatak hiç düşünmedim canım çünkü ilk aylar güzel üst katta yatıyo bebek ama 5-6 aylıkken alt kata yatırmak çok zor oluyo çocuğu uyutuyosun ama tam yatağa koycakken uyanabiliyo çünkü alçak. Ama seyehatte iyi oluyo geçici biz bursaya kv ye gelince ona yatırıyoruz 2-3 gün idare ediyorum.sen tecrubelısın sana sormak ıstedıgım bırkaç bırsey var ?
1-park yatak mı uzayan karyola mı onerırsın
2-evde ana kucagımız var ( kuzenımden geldı, hedıye), o nedenle travel sıstem mı baston tarzı mı bebek arabası tavsıye edersın ( benım ıstedıgım hafıf olsun, tek elle katlansın, ustu tam ortulsun, tek yon cıft yon farketmez, ayak kısmı ve yukseklıgı ayarlanabılsın)
3-kendıne hastane ıcın pıjama mı gecelık mı alacaksın? ben normal dogum dusunuyorum gecelık normaldede pek gıymem, o nedenle pıjama daha sıcak gelıyor ama kararsız kaldım...
yardımcı olursan sevınırım
çok sağol canım, bızım de ev kıra odamız yok bebek ıcın burda devam edersek odamıza bır yatak alacagım onu da uzun sure kullanalım dıye uzayan karyola mantıklı gelıyor hem sıfonyer gıbı cekmecesıde oluyor esya koymaya...1- biz 6 ay odamızda yatırdık oğlumuzu ve odaya sığan küçük mobilya beşiklerden aldık. Salanabilen fln. 6 aylıkken odasına geçti büyüyen yataklardan 1.80 boyu büyük insan bile yatabilir. Şimdilik 1.40 olarak kullanıyoruz. Park yatak hiç düşünmedim canım çünkü ilk aylar güzel üst katta yatıyo bebek ama 5-6 aylıkken alt kata yatırmak çok zor oluyo çocuğu uyutuyosun ama tam yatağa koycakken uyanabiliyo çünkü alçak. Ama seyehatte iyi oluyo geçici biz bursaya kv ye gelince ona yatırıyoruz 2-3 gün idare ediyorum.
2-bebek arabam casual cadillac travel sistem. Çok memnunuz çok hafif çift yönlü sepeti geniş ve kocaman yatak oluyo. Doğduğundan beri her yere gittik rahatlıkla akşam uykusu gelince yatak modunda yatırdık keyfimize baktık :) hatta tatilde otelde bile orda yatırdık :) şimdide kızımda kullanıcam bi bak istersen intten
3-oğlumda gecelik kullandım sezaryendi. Kanama olucağı için pijama rahat olmazdı gecelikte ztn belime kdrdı üstüm örtülüydü. Hastaneler sıcak oluyo ztn. Pijamayı evde kullandım sonra daha rahat oluyo gelen giden fln
Başka sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin. Bu arada bursada nerde oturuyosunuz?
Rica ederim canımçok sağol canım, bızım de ev kıra odamız yok bebek ıcın burda devam edersek odamıza bır yatak alacagım onu da uzun sure kullanalım dıye uzayan karyola mantıklı gelıyor hem sıfonyer gıbı cekmecesıde oluyor esya koymaya...
arabaya bakacagım netten, sanırım gecelık te hastane ıcın daha mantıklı barı kısa dız hızası gecelıklerden alayım uzunları sevmıyom hıc
bursada nıluferdeyım canım...
Bu fiyat travel sistem için canım sen dedin ya ana kucağı var. Tek araba da satılıyodur belki. E bebekte çok model ve fiyat var kampanya da oluyo oraya bakarsınızbu arada bebek arabasına baktımda cok pahalıymıs yaaa ;(((
butcemızı aşar bızım 350-400 cıvarı bırseyler alabılırım en fazla...
bız gorukledeyız canım ama orda arkadasım oturuyorRica ederim canımSizin odanıza büyüyen karyola sığarsa al tabi dediğim gibi 1.80 boyu onların. Biz de nilüferde oturuyoduk kv lerle aynı sitede. İzmir yolunda migros var ya nilüfer metro durağında hemen arka sokağında site. Komşu çıkarmışız bi de
Ayyy görüklee süper yaa 6 sene kaldım orda. Ben uludağda okudum İzmirliyim ailem herkes orda. Evlenmeden önce görüklede yaşıyoduk. İhsaniye ye gelin geldim. Çok istedim evlenince de orda oturmak ama eşim istemedi bu sitede evi vardı bizde taşındık buraya. 1 sene sonra da ist a taşındık. Arada kv ye geliyoruz işte. Görüklenin yerlisi misin canım?bız gorukledeyız canım ama orda arkadasım oturuyortam tarıf ettıgın yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?