Cinsiyet tahmini:)

ebru37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
255
69
68
35
Merhaba arkadaslar cinsiyet tahminleriniz varmi acaba:)

Eklentiler

• 1492950217140-1214584894.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 626
çok kçk daha arkadaşım bence 12. haftadan sonra at bi foto

Iyi deneyimli doktorlar Kemik yapısından anliyorlarmis. Net 12. Haftada öğrenmiştim.

ben kızımda 20 hafta beklemiştim. şimdiki gebeliğimde 12. hafta kontrolünde erkek gibi dedi ama net bişey söylemedi. ben kız hissediyorum ama hayırlısı haftaya 16. hafta kontrolü var hala netleşirmiş gibi gelmiyor :) merak da etmiyorum :) hayırlı evlat olsun sağlıklı eli ayağı düzgün olsun. sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.. ilk bebişse heycan oluyor illaki acaba kız mı erkek mi diye :)

merhabalar ben 17+1 haftalık hamileyim ama bebeğin cinsiyeti belli olmadı daha diğer ay renkli ultrasona gideceğiz acaba kesin belli olur mu bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi

aslında bacağının arası açıktı doktor gösterdi ama doktorda kız erkek arasında kaldı:)bi de ultrasona gitmeden önce çikolata yemenin faydası oluyor mu bebeğin hareketlerine.

aslında bacağının arası açıktı doktor gösterdi ama doktorda kız erkek arasında kaldı:)bi de ultrasona gitmeden önce çikolata yemenin faydası oluyor mu bebeğin hareketlerine.
yok mu foto

anneler hisseder diyorlar ben hep erkek hissettim bi de hiç kalçalarımdan fazla kilo almadım sadece göbek kısmım aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…