cnm bacagı denk gelmiş sanki ya başka foto yok mıMerhaba kızlar benimde ilk bebeğim çok merak ediyorum. Kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter ama insanın bi merakı oluyor işte Eki Görüntüle 1986744 Eki Görüntüle 1986745
Yok canım yaa haftaya kontrolüm var 12+4 olucak belli olur belkicnm bacagı denk gelmiş sanki ya başka foto yok mı
çok kçk cnm en az 12 haftalık olsa ii olurArkadaslar benim kuzuyu anlayabilir misiniz acaba
kuz diyesim geldiii cnm hakkınızda hayırlısııı olsunnn sonucu yazarmısnBenimde 12+3 tahminler :)
kçk cnm dahaaaKızlar nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ama bana da bi tahmin yapın dicem ama bana imkansiz geliyor tahmin yapmak :)
çok kçk cnm en az 12 haftalık olsa ii olur
inşlhhhhj 12 haftadan sonra topik ac yorumlarızz bebişini sağlıklı doğumlarrrrEvet canim yaa daha cok kucuk ama gorunce dayanamadim hayirli saglikli olsunlar inşaallah :)
inşlhhhhj 12 haftadan sonra topik ac yorumlarızz bebişini sağlıklı doğumlarrrr
Bana da yorum yapar mısın hatırladın mı beni konuşmuştuk :) biz bebeğimle şuan 13+3çok kçk cnm en az 12 haftalık olsa ii olur
bu kaç haftalık foto cnm yaaaBana da yorum yapar mısın hatırladın mı beni konuşmuştuk :) biz bebeğimle şuan 13+3
bu kaç haftalık foto cnm yaaa
Belli olmadığının farkındayım Ne geçti içindenbu kaç haftalık foto cnm yaaa
kız diyesim var hayırlısı hakkındaBelli olmadığının farkındayım Ne geçti içinden
Allah razı olsun inşallah hayırlısı :)kız diyesim var hayırlısı hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?