- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Ayyy hadi inşallahh yaa :))
Hadi ya canım inşallah çok istiyorum sağlıkla bi kızım olsun bi oğlum var çok şükür.doktorumuz bugun tarama testini yaptı henüz tahmin edemiyorum 1ay sonra söylerim dedi inşalllahh :)Benim kızın ultrason görüntüsüyle kopyane zaman belli olcak?
Hadi ya canım inşallah çok istiyorum sağlıkla bi kızım olsun bi oğlum var çok şükür.doktorumuz bugun tarama testini yaptı henüz tahmin edemiyorum 1ay sonra söylerim dedi inşalllahh :)
Amin canım cümlemizin inşallah Rabbim olmayanlara tez zamanda ssğlıkla versin inşallah :)Allah bağışlasın :)) güzeldir ya bi kız bi oğlan tamamdır işte. Yine de ne olursa olsun allah size bağışlasın evlatlarınızı ^_^
Amin canım cümlemizin inşallah Rabbim olmayanlara tez zamanda ssğlıkla versin inşallah :)
Kiz o bence hayrli olsunKızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)
Banada tahmn yaparmisin :)Kıza benzettim cnm ben. Hayırlı olsun :)
tek fotomu bulanık daha siyah belirgin yok muKızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)
erkk gibim hayırlısı hakkınızdaBanada tahmn yaparmisin :)
Erkek cnm büyük ihtimalle :)) hayırlı olsun.Banada tahmn yaparmisin :)
Erkek bence eger o nubsa :) bacagi degilseEki Görüntüle 1988130 Eki Görüntüle 1988131 Bi bana tahmin yapan yok he bu 3. farkli yerlere yazisim
Bence nub, cünkü doktora gösterip böyle bisey var mi dedim yani nuba göre cinsiyet belirlenebiliyo mu dedim o da evet böyle bisey var ama buna bakarak cinsiyet söyleyemeyiz dedi hani bacak olsa söylerdi kesin Bakalim erkek hissediyorum hayirlisi olir insallahErkek bence eger o nubsa :) bacagi degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?