Cinsiyet tahmini:)

ozgurruzgar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
303
35
Kızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)

Eklentiler

• IMG_5062.webp
    8 KB · Görüntüleme: 279
Benim kızın ultrason görüntüsüyle kopya ne zaman belli olcak?
Hadi ya canım inşallah çok istiyorum sağlıkla bi kızım olsun bi oğlum var çok şükür.doktorumuz bugun tarama testini yaptı henüz tahmin edemiyorum 1ay sonra söylerim dedi inşalllahh :)

Hadi ya canım inşallah çok istiyorum sağlıkla bi kızım olsun bi oğlum var çok şükür.doktorumuz bugun tarama testini yaptı henüz tahmin edemiyorum 1ay sonra söylerim dedi inşalllahh :)

Allah bağışlasın :)) güzeldir ya bi kız bi oğlan tamamdır işte. Yine de ne olursa olsun allah size bağışlasın evlatlarınızı ^_^

Kızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)
tek fotomu bulanık daha siyah belirgin yok mu

Erkek bence eger o nubsa :) bacagi degilse
Bence nub, cünkü doktora gösterip böyle bisey var mi dedim yani nuba göre cinsiyet belirlenebiliyo mu dedim o da evet böyle bisey var ama buna bakarak cinsiyet söyleyemeyiz dedi hani bacak olsa söylerdi kesin Bakalim erkek hissediyorum hayirlisi olir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…