Cinsiyet tahmini:)

Bide ben bisey duydum arkadaslar dogruluk payi ne bilmiyorum ama ikili tarama testinde beta hcg 50 altndaysa kesin erkek diyolar gercekten dogrumu ya bilen varmi aranizda

Kızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olan belli ya inşallması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)
kız bence de duruştan belli sağlıklı olsun inşallah. darısı başıma.

Bide ben bisey duydum arkadaslar dogruluk payi ne bilmiyorum ama ikili tarama testinde beta hcg 50 altndaysa kesin erkek diyolar gercekten dogrumu ya bilen varmi aranizda

doğruluk payını blmiyorum ama bir oğlumda 42 diğerinde 36 çıkmıştı. bakalım bu sefer ne olacak

Cogu kisi dogru diyo ama bilmiyorum bakalim bi ay sonra ogrencem cnsyetni ona gore dogrumu yanlismi bakacaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…