- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
banada erkek gibi geldi hayırlısı cnmEki Görüntüle 1988130 Eki Görüntüle 1988131 Bi bana tahmin yapan yok he bu 3. farkli yerlere yazisim
cnm bi yandan foto yokmuyduu yaa tam belli değillKızlar bana da tahmin yapar misiniz?
kaç haftalıksınız bence annneler hisseder Allah kalbine göre versin cnmBence nub, cünkü doktora gösterip böyle bisey var mi dedim yani nuba göre cinsiyet belirlenebiliyo mu dedim o da evet böyle bisey var ama buna bakarak cinsiyet söyleyemeyiz dedi hani bacak olsa söylerdi kesin Bakalim erkek hissediyorum hayirlisi olir insallah
Âmin cok sagolun hepimizin insallah :) Şuan tam 20 haftaligiz, siyah beyaz ultraschall fotosunda 12 haftalıktık. Simdi diceksiniz 20 hafta olmus halâ ögrenemediniz mi diye ama en son kontrolde doktor yanılma payı var diye bakmak istemedi bence cok hareketli bacak arasını göremiyorum dedi bıraktı bende dogru düzgün dil bilmedigim icin bise diyemedim bekliyoruz bakalim az kaldikaç haftalıksınız bence annneler hisseder Allah kalbine göre versin cnm
Herkes kiz demiste bana erkek gibi geldi gerci cok anlamam benimde ilk hamileligim 10+4teyiz daha ama erkek sanki canm yaKızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)
Evet cnim erkekmis dogru bildin :)Bence nub, cünkü doktora gösterip böyle bisey var mi dedim yani nuba göre cinsiyet belirlenebiliyo mu dedim o da evet böyle bisey var ama buna bakarak cinsiyet söyleyemeyiz dedi hani bacak olsa söylerdi kesin Bakalim erkek hissediyorum hayirlisi olir insallah
Kafasi sagda bence kiz :)Banada tahminde bulunurmusunuzz 12 haftalik henuz belli degill yardim kislaar ne doguyor icinize
Pardon hangi bebek erkekmiş :) ben dün kontrole gittim bu görüntülere rağmen doktor % 80 kız dedi şaşırdım acıkcası halâ inanasım gelmiyoEvet cnim erkekmis dogru bildin :)
Bana erkek snnki demistn ya kiz :) benmki erkekms hayrli olsun snnde kizin :)Pardon hangi bebek erkekmiş :) ben dün kontrole gittim bu görüntülere rağmen doktor % 80 kız dedi şaşırdım acıkcası halâ inanasım gelmiyo
Hee öyle mi unutmusum valla kusura bakma :) hayırlı evlat olsun saglıcakla dogsun insallah canımBana erkek snnki demistn ya kiz :) benmki erkekms hayrli olsun snnde kizin :)
Bende tahmin istiyorumm 10 haftalık minnnoşkommm
Dosya boyutu fazla diye kabul etmiyo ben nasıl foto atablirim kızlar
Bende de öyle olduDosya boyutu fazla diye kabul etmiyo ben nasıl foto atablirim kızlar
ErkekBende tahmin istiyorumm 10 haftalık minnnoşkommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?