- 9 Temmuz 2016
- 241
- 120
- 103
merhaba hanımlar,
merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle. 17+5 hamileyim. Gittiğim kontrolde doktor bebeğime kıza benzetiyorum dedi. Bir kızım daha var. Bu gebeliğim onunkinden çok farklı geçiyor. Yediklerim dahil buna. Kızım da çook ekşi yedim. Limonları kiloyla bitirdim nerdeyse
bunda da çok tatlı yiyorum. En ufak ekşiyi yiyemiyorum. Yüzümde de bir parlama ışıltı var. Kızımda çirkinleşmişti biraz yüzüm. Çevremdekiler yüzün çok güzelleşti kız çirkinleştirir diye bir tabir var diye diretiyorlar. Sağlıklı olsun benim için hiç önemli değil cinsiyeti. Kızımın bir kız kardeşi olacağına çook sevindim. Ama kafamda da acaba dedim açıkçası. Cinsiyet tahmini değişen var mı? Birkaç yazı okudum bununla alakalı değişen, doğum esnasında öğrenenler bile varmış. Sizin aranızda var mı değişen? Hazırlıklara başlamadan başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.
merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle. 17+5 hamileyim. Gittiğim kontrolde doktor bebeğime kıza benzetiyorum dedi. Bir kızım daha var. Bu gebeliğim onunkinden çok farklı geçiyor. Yediklerim dahil buna. Kızım da çook ekşi yedim. Limonları kiloyla bitirdim nerdeyse