Cinsiyet tahmini

Gokyuzumm

İki meleğim♥
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
241
120
103
merhaba hanımlar,

merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle. 17+5 hamileyim. Gittiğim kontrolde doktor bebeğime kıza benzetiyorum dedi. Bir kızım daha var. Bu gebeliğim onunkinden çok farklı geçiyor. Yediklerim dahil buna. Kızım da çook ekşi yedim. Limonları kiloyla bitirdim nerdeyse :confused: bunda da çok tatlı yiyorum. En ufak ekşiyi yiyemiyorum. Yüzümde de bir parlama ışıltı var. Kızımda çirkinleşmişti biraz yüzüm. Çevremdekiler yüzün çok güzelleşti kız çirkinleştirir diye bir tabir var diye diretiyorlar. Sağlıklı olsun benim için hiç önemli değil cinsiyeti. Kızımın bir kız kardeşi olacağına çook sevindim. Ama kafamda da acaba dedim açıkçası. Cinsiyet tahmini değişen var mı? Birkaç yazı okudum bununla alakalı değişen, doğum esnasında öğrenenler bile varmış. Sizin aranızda var mı değişen? Hazırlıklara başlamadan başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum.

Canım 17 hafta cinsiyeti anlamak için yeterli bir hafta bence.. ayrıca belirtilere göre gidersek her gebeliğin kendine özgü belirtileri var.. bende dedim kesin kızım olacak belirtilerim oğlumunkilerle tamamen farklıydı ama yine oğlum olacak inşallah.. ben diğer oğlumda çok güzelleşmiştim bundada tam tersi bir çirkinlik var üzerimde hep halsizim diğer oğlumda çok enerjiktim.. ayrıca diğer oğlumda hiç mide bulantısı nedir bilezdim bunda ilk üç ay bulantıdan mafoldum..
Başka bir doktora daha görün tabiki ama belirtilere göre gitme..

Ben de oglumda kilo kilo erik, tursu ve limon yedim :) cinsiyeti 12nci haftada belli olup 16nci haftada kesinlesmisti.
17nci hafta cinsiyet belirginlesmesi icin uygun bi zaman ama degisen de duyuyoruz tabi. Kac ay kiz denilip erkek cikan ya da tersi.
Belirtilerin cinsiyetle hicbir alakasi yok bence.

ben de ilk oğlumda sadece ekşi yedim litre litre şalgam içtim tatlıdan iğrendim şimdi aksine ekşi yiyemiyorum çikolata manyagına döndüm ama bu da erkeğe benziyor dedi.. aş ermeyle alakası yokmuş çok da şey yapmayın bence :KK45:

17. haftada yanilma payi olacagini sanmiyorum. benim iki kizimda da gebeligim cok ayri gecti. ilk kizimda cok cirkinlestim, canim tuzlu baharatli cekiyordu surekli. ikinci kizimda ise tatli. takilmayin bunlara. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Benimde çok ayrı geçiyor ilkinden. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum:anneadayı::KK68:

Bilimsel olarak, yeme içme eğiliminin cinsiyetle ilgisi yoktur. Hele hele güzelleştin, çirkinleştin yorumları tamamen koca karı yorumlarıdır.

Back
X