Cinsiyet tahmini

Evet bızımkı göstermeyince erkeğe benziyor demişti kafası yapısı vs ama belli olmaz dedi kız ise kıyafet alayım diyorum oda kesın değil diyor
Kıyamam ya ben senin kadar dayanamayacakmışım gibi geliyor nasıl sabrettin. Kafatası konusuna pek inanmıyorum iri bir kız olabilir sonuçta genlerle alakalı.

Yok görünen paralel tam dik değil sağlıklı olsunda önemli değil
Tabiki öyle önce sağlık. Hamileliğim ikiz başlamış iki kocaman aynı boyda kesem var aradaki çizgi kalın çift yumurta ikizi. Birisinin içinde 12 haftalık bebek var diğerinin plesantası duruyor bebek gelişmemiş. Önce sağlıklı olsunlar da sonrası için gönlümden kız geçiyor ya senin

Merhabalar ben kıza benzettim. Hayırlısı olsun.
16+2 17. Hafta bı öğrensem doğuma ramak kala düşüneceğim onu da en büyük korkum doğum suan hıc doğurmayacak gibi düşünmüyorum
Göstermiyorsa kız olma ihtimali var erkekler hemen acıyor pipiyi çünkü. Benimki 13.haftada gösterdi hemen

Evet cinsiyeti öğrenince daha bir heyecanlı oluyor, isim düşünme, alışveriş telaşı sizin ne kadar oldu şimdi?
Bizi en iyi sen anlarsın o halde merak içinde olmak çok fena. Hayırlı olsun tekrar Rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. Kız için çoook çeşitli şeyler var alışveriş zor olurdu sanırım kızda 12+1 iz bugün daha.

Bir dahaki kontrolün ne zaman inşallah gösterir bende merak ettim öğrenince yaz buraya da
4 hafta sonra 20. Hafta detaylı ultrasonda söyleyeceğim dedi büyüsün bıraz daha testisi varsa gözükür dedi kız isede orası kesın gözükür dedi bakalım 4 hafta nasıl duracaksam

Göstermiyorsa kız olma ihtimali var erkekler hemen acıyor pipiyi çünkü. Benimki 13.haftada gösterdi hemen
Yok acıyor da bacak arasını göremiyor kız erkek tam pozısyonu yakalayamıyor her gittiğimiz de ters duruyor karnıma vuruyor dönsün diye dönmüyor benımkı yüzükoyun yatmayı sevıyorum yercekımsiz ortam bulmuş keyfını sürüyor

Kız de de yok pipi bak kayısı gibi orası dede kız kıyafetlerine dadancam veya erkek dese erkek kıyafetlerine yapışacağım çok begendıgım siteler var alamıyorum hıc bi rengi

14. Haftanın içindeydik ilk tahminde. 16. Haftada %99 kız dendi. Bugün yine muayenem vardı hala kız.
Kız olsa kesın görse çiziyorlar kayısı gibi oluyor %100 der güvenme tam görmeden kız kız denilip Doğumda erkek çıkan çok duydum

Amin inşallah. daha vakit var evet, 16. Hafta gibi netleşiyor hemen hemen. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…