Yok görünen paralel tam dik değil sağlıklı olsunda önemli değilBenimki hem dik hem paralel o halde
Kıyamam ya ben senin kadar dayanamayacakmışım gibi geliyor nasıl sabrettin. Kafatası konusuna pek inanmıyorum iri bir kız olabilir sonuçta genlerle alakalı.Evet bızımkı göstermeyince erkeğe benziyor demişti kafası yapısı vs ama belli olmaz dedi kız ise kıyafet alayım diyorum oda kesın değil diyor
Tabiki öyle önce sağlık. Hamileliğim ikiz başlamış iki kocaman aynı boyda kesem var aradaki çizgi kalın çift yumurta ikizi. Birisinin içinde 12 haftalık bebek var diğerinin plesantası duruyor bebek gelişmemiş. Önce sağlıklı olsunlar da sonrası için gönlümden kız geçiyor ya seninYok görünen paralel tam dik değil sağlıklı olsunda önemli değil
Maşallah sizeBenim kızım olacak, hiç sabah bulantısı ve kusma yaşamadım
Çok stabil bir cevap vermişler o halde zaten 3.4.seçenek yok kiSordum %50 kız %50 erkek
Herkeste farklıdır ben illa öyledir demiyorum zaten:)Benim kızım olacak, hiç sabah bulantısı ve kusma yaşamadım
14. Haftanın içindeydik ilk tahminde. 16. Haftada %99 kız dendi. Bugün yine muayenem vardı hala kız.Maşallah sizeKaç haftalıkken öğrendiniz kız olacağını?
Evet ben de herkeste farklı olduğunu belirtmek için yazdım zaten :) o tip şeyler cinsiyet belirleyici olmuyor.Herkeste farklıdır ben illa öyledir demiyorum zaten:)
Aynen :)Hormonal bir durum :)Evet ben de herkeste farklı olduğunu belirtmek için yazdım zaten :) o tip şeyler cinsiyet belirleyici olmuyor.
Ben erkek diyorum bakalım hayırlısı olsunÇok stabil bir cevap vermişler o halde zaten 3.4.seçenek yok ki
Ayy ne kadar heyecanlı ya14. Haftanın içindeydik ilk tahminde. 16. Haftada %99 kız dendi. Bugün yine muayenem vardı hala kız.
Bir dahaki kontrolün ne zaman inşallah gösterir bende merak ettim öğrenince yaz buraya daBen erkek diyorum bakalım hayırlısı olsuninşallah görebiliriz cinsiyetini
EvetAyy ne kadar heyecanlı yaKesin kız annesi o zaman alışverişe başlayabilirsin
Göstermiyorsa kız olma ihtimali var erkekler hemen acıyor pipiyi çünkü. Benimki 13.haftada gösterdi hemen16+2 17. Hafta bı öğrensem doğuma ramak kala düşüneceğim onu da en büyük korkum doğum suan hıc doğurmayacak gibi düşünmüyorum
Bizi en iyi sen anlarsın o halde merak içinde olmak çok fena. Hayırlı olsun tekrar Rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. Kız için çoook çeşitli şeyler var alışveriş zor olurdu sanırım kızdaEvetcinsiyeti öğrenince daha bir heyecanlı oluyor, isim düşünme, alışveriş telaşı sizin ne kadar oldu şimdi?
4 hafta sonra 20. Hafta detaylı ultrasonda söyleyeceğim dedi büyüsün bıraz daha testisi varsa gözükür dedi kız isede orası kesın gözükür dedi bakalım 4 hafta nasıl duracaksamBir dahaki kontrolün ne zaman inşallah gösterir bende merak ettim öğrenince yaz buraya da
Yok acıyor da bacak arasını göremiyor kız erkek tam pozısyonu yakalayamıyor her gittiğimiz de ters duruyor karnıma vuruyor dönsün diye dönmüyorMerhabalar ben kıza benzettim. Hayırlısı olsun.
Göstermiyorsa kız olma ihtimali var erkekler hemen acıyor pipiyi çünkü. Benimki 13.haftada gösterdi hemen
Kız de de yok pipi bak kayısı gibi orası dede kız kıyafetlerine dadancam veya erkek dese erkek kıyafetlerine yapışacağım çok begendıgım siteler var alamıyorum hıc bi rengiMerhabalar ben kıza benzettim. Hayırlısı olsun.
Göstermiyorsa kız olma ihtimali var erkekler hemen acıyor pipiyi çünkü. Benimki 13.haftada gösterdi hemen
Kız olsa kesın görse çiziyorlar kayısı gibi oluyor14. Haftanın içindeydik ilk tahminde. 16. Haftada %99 kız dendi. Bugün yine muayenem vardı hala kız.
Amin inşallah.Bizi en iyi sen anlarsın o halde merak içinde olmak çok fena. Hayırlı olsun tekrar Rabbim bize de o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. Kız için çoook çeşitli şeyler var alışveriş zor olurdu sanırım kızda12+1 iz bugün daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?