Cinsiyet tahmini

Evet ben de öyle. Doktordan bende 12.haftadayım işte bende çok ısrarcı bir şekilde tahmin istedim. Aslında tahminde bile bulunmak istemedi zorla işte. Sonra çok büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil küçük daha dedi. Bu cevap bana inandırıcı gelmedi çünkü ben erkek hissediyorum belirtilerim de erkek. Bir oğlum var zaten kız olsun isterdim fakat erkek olduğuna o kadar eminim ki. Cinsiyeti öğrensem her sitede indirimler var fakat ben alışveriş yapamıyorum hemen almaya başlayacağım. Oğlumda son dakika almaya başladım aslında oğluma da 12.haftada kız 16.haftada erkek demişlerdi büyükler hep alma uğursuzluk dedi diye almamıştım ve hep eksiği vardı çok zorlandım bunu Allah nasip ederse öyle yapmayacağım. En kısa zamanda öğrenirsin inşallah senin bence kızın olacak

Sağlıklı olsun canım önemli değil cinsiyeti bakalım ne olacaklar zaten baştan cinsiyetleri belli biz öğrenemiyoruz sadece

Unutmazsam öğrenınce buruya yazarım konu çok asagıda kalırsa unuturum

12. Hafta usg bızım böyleydi

Eklentiler

• 8DD45AF1-4AC8-46B1-A452-4F196B09D96B.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
Haklısın hiç bir görüntü yok cinsiyete dair Geçen gün doktor da bana söyledi tahminden çok % 80 anneler ne hissediyorsa o doğru çıkıyor dedi.
Bakalım kısmet inşallah sağlıklı olsun Benım içimden geçen erkek olacak bence ama benım ıcın aslında farketmiyor ılk çocuk çünkü benım için yanı öyle illa su olsun istediğimden değil içimden hep erkek olacak gibi hissediyorum ama o neden bilemiyorum.cinsiyete niyetlenerek yattığımda hep erkek gördüm rüyamda bakalım ya ne olursa olsun sağlıkla gelsinler
Bildirim açtım konuda unutmazsam muhakkak yazarım 4 hafta var çünkü konudan konuya atlıyoruz unutmam inşallah

Haklısın hiç bir görüntü yok cinsiyete dair Geçen gün doktor da bana söyledi tahminden çok % 80 anneler ne hissediyorsa o doğru çıkıyor dedi.
En net usg bu 12. Haftada yaklaştırınca soldaki usg olanı biraz gözüküyor gibi ıkrameyrsda ona bakarak yorum yaptı tabı ama kesın olmuyor
Nub da işte 11-13 hafta arası oluyor sonraki haftalarda olmuyor

En net usg bu 12. Haftada yaklaştırınca soldaki usg olanı biraz gözüküyor gibi ıkrameyrsda ona bakarak yorum yaptı tabı ama kesın olmuyor
Nub da işte 11-13 hafta arası oluyor sonraki haftalarda olmuyor
Onu bilmiyordum bakalım artık inşallah gönlümüzden geçenler olur. Senin ilk bebeğin mi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…