Benimkinede bakabilirmisinizErkek diyorum
Evet ben de öyle. Doktordan bende 12.haftadayım işte bende çok ısrarcı bir şekilde tahmin istedim. Aslında tahminde bile bulunmak istemedi zorla işte. Sonra çok büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil küçük daha dedi. Bu cevap bana inandırıcı gelmedi çünkü ben erkek hissediyorum belirtilerim de erkek. Bir oğlum var zaten kız olsun isterdim fakat erkek olduğuna o kadar eminim ki. Cinsiyeti öğrensem her sitede indirimler var fakat ben alışveriş yapamıyorum hemen almaya başlayacağım. Oğlumda son dakika almaya başladım aslında oğluma da 12.haftada kız 16.haftada erkek demişlerdi büyükler hep alma uğursuzluk dedi diye almamıştım ve hep eksiği vardı çok zorlandım bunu Allah nasip ederse öyle yapmayacağım. En kısa zamanda öğrenirsin inşallah senin bence kızın olacakAttım %60 erkek dedi . Başka bı doktorda %70 erkek demişti ama kesın bişey yok yanılmış olabılırım diyorlar sonraki randevuda başka doktora denk geldim kıza benziyor ama emın olma diyor
Valla bende beklemek hiç istemıyorum çok zor ama öğrenemiyoruz
Teşekkür ederim kuzum bende erkek hissediyorum. Sonucumu yazarım sana mutlaka.Erkek diyorum
USG yokBenimkinede bakabilirmisiniz
En doğru tahmini ikra meyra biliyor ama bence seninki kızKizlar beninkinide yorumlarmisniz 11+4
Sağlıklı olsun canım önemli değil cinsiyeti bakalım ne olacaklar zaten baştan cinsiyetleri belli biz öğrenemiyoruz sadeceEvet ben de öyle. Doktordan bende 12.haftadayım işte bende çok ısrarcı bir şekilde tahmin istedim. Aslında tahminde bile bulunmak istemedi zorla işte. Sonra çok büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil küçük daha dedi. Bu cevap bana inandırıcı gelmedi çünkü ben erkek hissediyorum belirtilerim de erkek. Bir oğlum var zaten kız olsun isterdim fakat erkek olduğuna o kadar eminim ki. Cinsiyeti öğrensem her sitede indirimler var fakat ben alışveriş yapamıyorum hemen almaya başlayacağım. Oğlumda son dakika almaya başladım aslında oğluma da 12.haftada kız 16.haftada erkek demişlerdi büyükler hep alma uğursuzluk dedi diye almamıştım ve hep eksiği vardı çok zorlandım bunu Allah nasip ederse öyle yapmayacağım. En kısa zamanda öğrenirsin inşallah senin bence kızın olacak
Unutmazsam öğrenınce buruya yazarım konu çok asagıda kalırsa unuturumEvet ben de öyle. Doktordan bende 12.haftadayım işte bende çok ısrarcı bir şekilde tahmin istedim. Aslında tahminde bile bulunmak istemedi zorla işte. Sonra çok büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil küçük daha dedi. Bu cevap bana inandırıcı gelmedi çünkü ben erkek hissediyorum belirtilerim de erkek. Bir oğlum var zaten kız olsun isterdim fakat erkek olduğuna o kadar eminim ki. Cinsiyeti öğrensem her sitede indirimler var fakat ben alışveriş yapamıyorum hemen almaya başlayacağım. Oğlumda son dakika almaya başladım aslında oğluma da 12.haftada kız 16.haftada erkek demişlerdi büyükler hep alma uğursuzluk dedi diye almamıştım ve hep eksiği vardı çok zorlandım bunu Allah nasip ederse öyle yapmayacağım. En kısa zamanda öğrenirsin inşallah senin bence kızın olacak
Maalesef
Unutma kız biziUnutmazsam öğrenınce buruya yazarım konu çok asagıda kalırsa unuturum
Haklısın hiç bir görüntü yok cinsiyete dair12. Hafta usg bızım böyleydi
Bakalım kısmet inşallah sağlıklı olsunHaklısın hiç bir görüntü yok cinsiyete dairGeçen gün doktor da bana söyledi tahminden çok % 80 anneler ne hissediyorsa o doğru çıkıyor dedi.
En net usg bu 12. Haftada yaklaştırınca soldaki usg olanı biraz gözüküyor gibi ıkrameyrsda ona bakarak yorum yaptı tabı ama kesın olmuyorHaklısın hiç bir görüntü yok cinsiyete dairGeçen gün doktor da bana söyledi tahminden çok % 80 anneler ne hissediyorsa o doğru çıkıyor dedi.
Onu bilmiyordum bakalım artık inşallah gönlümüzden geçenler olur. Senin ilk bebeğin mi bu aradaEn net usg bu 12. Haftada yaklaştırınca soldaki usg olanı biraz gözüküyor gibi ıkrameyrsda ona bakarak yorum yaptı tabı ama kesın olmuyor
Nub da işte 11-13 hafta arası oluyor sonraki haftalarda olmuyor
Evet canım benım ilkOnu bilmiyordum bakalım artık inşallah gönlümüzden geçenler olur. Senin ilk bebeğin mi bu arada
Karın o kadar çıkana kadar cinsiyet belli oluyor zatenKarın yuvarlaksa kız sivri ise erkek derler eskiler
Allah' ım ne heyecanlı inşallah Rabbim sağlıkla gönlündekini verirEvet canım benım ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?