Cinsiyet tahmini

Bizde bu sekılde ıkısıde gözükmüyor
Kız olsa orası da yok

Eklentiler

• 9C258E84-521F-4EEE-9007-BE9BD9E98F9F.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 79
Amin inşallah. daha vakit var evet, 16. Hafta gibi netleşiyor hemen hemen. Hayırlısı olsun.
Netleşmiyor bugün kontrolüm vardı Yenı döndüm pozisyon kötü göremedi yıne karnıma vurdu vurdu cık kız mı acaba göstermıyor dedim yok emın olma 20. Hafta gel bakalım alısverıs yapma kıyafet falan dedi

E bebekten bısey aldım ama kız da olsa erkek de olsa giydiririm ben onu alttan çıtçıtlı tabı küçük gelmezse pastel mavi ama koyu tonlar çok tatlı rengi

4 hafta sonra 20. Hafta detaylı ultrasonda söyleyeceğim dedi büyüsün bıraz daha testisi varsa gözükür dedi kız isede orası kesın gözükür dedi bakalım 4 hafta nasıl duracaksam
Çok haklısın günler geçmek bilmiyor benim de 4 hafta sonra kontrolüm var aynı zamanlardayız. 28 Aralık benim yazarım buraya. Nedense ben de kız olduğunu düşünüyorum ablamın küçük oğluna doktor 10 haftalıkken tahminde bulundu erkek olabilir diye ki erkek doğdu. Erkekler sanki daha çabuk belli oluyor.

Kimisi zor gösteriyor maalesef. Bizim son 3 muayenedir gözüküyor

16.haftada nasıl göstermez artık pek nazlı olacak demekki kontrolden önce çikolata yiyip gidin hareketlensin biraz. Benim de ilk kızımda önce erkek dediler sonra kız olduğu kesinleşti. Ama bunda hemen gösterdi erkekmis baya pipisi ortada

Benım tam hesaplamadım ama Aralık sonu Ocak başı gibi gel dedi 20. Hafta 20+2 gibi denk gelir dedi özel hastane randevusuz zaten

Babası da benımde küçüklüğümde gostermemısız cınsıyetleri hatta ben doğana kadar erkek sanmışlar o derece kime cekti bilemiyorum

Onu da yaptım cık hissediyor mu burcundan dolayı anası gibi uykucu rahatına düşkün mü anlamadım

Ben boğa Burcuyum oda boğa olacak kısmetse o yüzden sanmam göstereceğini bi önceki kontrolde ayakları ıle kapattı orayı zor açtırdı yine belli değil dedi dedim kız de bari tütülü elbiseler alayım yok acele etme belli değil diyor alacam elbise erkek olacak ınadına giydircem gösterecektin senın suçun

Erkek gibi sanki emin olamadım nubu çok karışık vars başka USG paylaşın
Var cnm paylaşayım ya çookkk teşekkür ederim. İnşallah bu tahmininde işine yarar

Eklentiler

• Screenshot_20201202-080257_Gallery.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 81
Benım tam hesaplamadım ama Aralık sonu Ocak başı gibi gel dedi 20. Hafta 20+2 gibi denk gelir dedi özel hastane randevusuz zaten
Bilmiyordum randevusuz olduğunu inanki sen de ikra meyraya atamadın di mi tahmin için hiç. İnşallah ben senin kadar çok beklemem ya çok zor.

Bilmiyordum randevusuz olduğunu inanki sen de ikra meyraya atamadın di mi tahmin için hiç. İnşallah ben senin kadar çok beklemem ya çok zor.
Attım %60 erkek dedi . Başka bı doktorda %70 erkek demişti ama kesın bişey yok yanılmış olabılırım diyorlar sonraki randevuda başka doktora denk geldim kıza benziyor ama emın olma diyor
Valla bende beklemek hiç istemıyorum çok zor ama öğrenemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…