Yok bize 2 sefer gösterdi bariz belliKız olsa kesın görse çiziyorlar kayısı gibi oluyor%100 der güvenme tam görmeden kız kız denilip Doğumda erkek çıkan çok duydum
Netleşmiyor bugün kontrolüm vardı Yenı döndüm pozisyon kötü göremedi yıne karnıma vurdu vurdu cık kız mı acaba göstermıyor dedim yok emın olma 20. Hafta gel bakalım alısverıs yapma kıyafet falan dediAmin inşallah.daha vakit var evet, 16. Hafta gibi netleşiyor hemen hemen. Hayırlısı olsun.
Çok haklısın günler geçmek bilmiyor benim de 4 hafta sonra kontrolüm var aynı zamanlardayız. 28 Aralık benim yazarım buraya. Nedense ben de kız olduğunu düşünüyorum ablamın küçük oğluna doktor 10 haftalıkken tahminde bulundu erkek olabilir diye ki erkek doğdu. Erkekler sanki daha çabuk belli oluyor.4 hafta sonra 20. Hafta detaylı ultrasonda söyleyeceğim dedi büyüsün bıraz daha testisi varsa gözükür dedi kız isede orası kesın gözükür dedi bakalım 4 hafta nasıl duracaksam
Kimisi zor gösteriyor maalesef. Bizim son 3 muayenedir gözüküyorNetleşmiyor bugün kontrolüm vardı Yenı döndüm pozisyon kötü göremedi yıne karnıma vurdu vurdu cık kız mı acaba göstermıyor dedim yok emın olma 20. Hafta gel bakalım alısverıs yapma kıyafet falan dedi
16.haftada nasıl göstermez artık pek nazlı olacak demekkiYok acıyor da bacak arasını göremiyor kız erkek tam pozısyonu yakalayamıyor her gittiğimiz de ters duruyor karnıma vuruyor dönsün diye dönmüyorbenımkı yüzükoyun yatmayı sevıyorum yercekımsiz ortam bulmuş keyfını sürüyor
Benım tam hesaplamadım ama Aralık sonu Ocak başı gibi gel dedi 20. Hafta 20+2 gibi denk gelir dedi özel hastane randevusuz zatenÇok haklısın günler geçmek bilmiyor benim de 4 hafta sonra kontrolüm var aynı zamanlardayız. 28 Aralık benim yazarım buraya. Nedense ben de kız olduğunu düşünüyorum ablamın küçük oğluna doktor 10 haftalıkken tahminde bulundu erkek olabilir diye ki erkek doğdu. Erkekler sanki daha çabuk belli oluyor.
Babası da benımde küçüklüğümde gostermemısız cınsıyetleri hatta ben doğana kadar erkek sanmışlar o derece kime cekti bilemiyorum16.haftada nasıl göstermez artık pek nazlı olacak demekkikontrolden önce çikolata yiyip gidin hareketlensin biraz. Benim de ilk kızımda önce erkek dediler sonra kız olduğu kesinleşti. Ama bunda hemen gösterdi erkekmis baya pipisi ortada
Onu da yaptım cık hissediyor mu burcundan dolayı anası gibi uykucu rahatına düşkün mü anlamadım16.haftada nasıl göstermez artık pek nazlı olacak demekkikontrolden önce çikolata yiyip gidin hareketlensin biraz. Benim de ilk kızımda önce erkek dediler sonra kız olduğu kesinleşti. Ama bunda hemen gösterdi erkekmis baya pipisi ortada
Erkek gibi sanki emin olamadım nubu çok karışık vars başka USG paylaşınMerhaba arkadaşlar bugün 12+ 1 deyim. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan arkadaşlar bakabilirler mi
Nasıl karın kaç ay daKarın yuvarlaksa kız sivri ise erkek derler eskiler
Var cnm paylaşayım ya çookkk teşekkür ederim. İnşallah bu tahmininde işine yararErkek gibi sanki emin olamadım nubu çok karışık vars başka USG paylaşın
Bilmiyordum randevusuz olduğunu inanki sen de ikra meyraya atamadın di mi tahmin için hiç. İnşallah ben senin kadar çok beklemem ya çok zor.Benım tam hesaplamadım ama Aralık sonu Ocak başı gibi gel dedi 20. Hafta 20+2 gibi denk gelir dedi özel hastane randevusuz zaten
3 aylık henüz azıcık da azıcık dediysem inanma göbek de var anlamam zor şimdilik yoksa onu da denedimKarın yuvarlaksa kız sivri ise erkek derler eskiler
Attım %60 erkek dedi . Başka bı doktorda %70 erkek demişti ama kesın bişey yok yanılmış olabılırım diyorlar sonraki randevuda başka doktora denk geldim kıza benziyor ama emın olma diyorBilmiyordum randevusuz olduğunu inanki sen de ikra meyraya atamadın di mi tahmin için hiç. İnşallah ben senin kadar çok beklemem ya çok zor.
Erkek diyorumVar cnm paylaşayım ya çookkk teşekkür ederim. İnşallah bu tahmininde işine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?