Cinsiyet tahmini

Hayır olmadı aksine bacaktaki tüylerim 2 3 ayda anca cıkıyor alınca cok gec uzama oluyor sadece göbeğimde cizgi oldu göğsümün altına kadar
Bende izmirdeyım de sızı daha once buralarda gormuştüm medikal muayene ucretı ne kadr acaba? Benım bebegım Daha 11 haftalık

Bayadır ayna karşısına geçmemişim göbeğime bakmak İçin dikine gobegım çıkmış allah tan yanlar yok ıcıne de cekemıyorum karnımı bayağı hamıle olduğum belli oluyor (iç karın hiç olmaz mı bi insanda yahu bu kadar erken bu göbek ne )

Aynı duyguları yaşıyoruz emın ol bende öğrenemeyip sinirlenip gelmiştim
Ağızlarından kerpetenle alıyoruz zaten sözü. Sanki öğrensem ne yapacağım onu da bilmiyorum insanoğlu işte. Burda da kız gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20201207-182209_Gallery.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 58
Ağızlarından kerpetenle alıyoruz zaten sözü. Sanki öğrensem ne yapacağım onu da bilmiyorum insanoğlu işte. Burda da kız gibi.
Hayırlısı inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza ben doğurunca öğrenırım artık diyorum detaylıda sa çıkmaz ise

Merhaba kızlar bende 12 haftalık hamileyim cinsiyetini merak ediyorum banada tahminde bulunurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20201209_175922.webp
    43 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20201209_175934.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba arkadaşlar bugün 12+ 1 deyim. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan arkadaşlar bakabilirler mi
Cinsiyetimiz bugün netleşti 16+ 0 ım. % 100 kızımız olacakmış Rabbim nasip ederse. Bir oğlum vardı zaten şimdi de bir kız annesi olacağım Ramzi teorisi tutmadı bende. Çin takvimi tuttu birde yüzük testi tuttu.

Teşekkür ederim canım sen öğrendin mi cinsiyetini?
Yok canım maalesef bı kaç gün önce gittiğimde erkeğe benzıyor dedi perinatalog da göremedi geçen hafta kordon vardı bakalım detaylıda öğreneceğiz kesin inşallah 5 Ocak da gideceğiz salı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…