Aynı duyguları yaşıyoruz emın ol bende öğrenemeyip sinirlenip gelmiştimDoktordan geldim şimdi bir tahminde bile bulunmadı yaa sinir oldum
Kıllanma problemi oldu mu sizdeBenim erkek ama hala ara ara bulantılarım devam ediyor özellikle ilk 4 ay sabah akşam kusuyordum
Şimdide erkek gibi nubu ise orasıBenden sonrakilere de fikir olsun diye atıyorum bakalım 10 gün sonra tekrar gideceğim.
Kıllanma hormonal oluyor hamılekikıkte salgılanan hormonla alakalı kimisinden yok ben ekstra bı kıllanma yok ama tırnak ve saç kıl vs hızlı uzuyorKıllanma problemi oldu mu sizde
Hayır olmadı aksine bacaktaki tüylerim 2 3 ayda anca cıkıyor alınca cok gec uzama oluyor sadece göbeğimde cizgi oldu göğsümün altına kadarKıllanma problemi oldu mu sizde
O çizgi ne zaman çıkıyorHayır olmadı aksine bacaktaki tüylerim 2 3 ayda anca cıkıyor alınca cok gec uzama oluyor sadece göbeğimde cizgi oldu göğsümün altına kadar
Bende izmirdeyım de sızı daha once buralarda gormuştüm medikal muayene ucretı ne kadr acaba? Benım bebegım Daha 11 haftalıkHayır olmadı aksine bacaktaki tüylerim 2 3 ayda anca cıkıyor alınca cok gec uzama oluyor sadece göbeğimde cizgi oldu göğsümün altına kadar
Sgk 270 tl ben özel sigorta yaptrmıstım muayane ücreti ödemiyorum canımBende izmirdeyım de sızı daha once buralarda gormuştüm medikal muayene ucretı ne kadr acaba? Benım bebegım Daha 11 haftalık
Sende yaptırabilirsin daha karlı ve mantıklıBende izmirdeyım de sızı daha once buralarda gormuştüm medikal muayene ucretı ne kadr acaba? Benım bebegım Daha 11 haftalık
Aynı duyguları yaşıyoruz emın ol bende öğrenemeyip sinirlenip gelmiştim
Hayırlısı inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza ben doğurunca öğrenırım artık diyorum detaylıda sa çıkmaz iseAğızlarından kerpetenle alıyoruz zaten sözü. Sanki öğrensem ne yapacağım onu da bilmiyorum insanoğlu işte. Burda da kız gibi.
Ya benim eşim sgk da ne kadr oduyorz ona duymamıştımSende yaptırabilirsin daha karlı ve mantıklı
Ben erkek diyorum bakalım hayırlısı olsuninşallah görebiliriz cinsiyetini
Cinsiyetimiz bugün netleşti 16+ 0 ım. % 100 kızımız olacakmış Rabbim nasip ederse. Bir oğlum vardı zaten şimdi de bir kız annesi olacağımMerhaba arkadaşlar bugün 12+ 1 deyim. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan arkadaşlar bakabilirler mi
Gözünüz AydınCinsiyetimiz bugün netleşti 16+ 0 ım. % 100 kızımız olacakmış Rabbim nasip ederse. Bir oğlum vardı zaten şimdi de bir kız annesi olacağımRamzi teorisi tutmadı bende. Çin takvimi tuttu birde yüzük testi tuttu.
Teşekkür ederim canım sen öğrendin mi cinsiyetini?Gözünüz Aydın
Yok canım maalesef bı kaç gün önce gittiğimde erkeğe benzıyor dedi perinatalog da göremedi geçen hafta kordon vardı bakalım detaylıda öğreneceğiz kesin inşallahTeşekkür ederim canım sen öğrendin mi cinsiyetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?