Amin canım inşallah hepımızın gönlünden geçen olurAllah' ım ne heyecanlı inşallah Rabbim sağlıkla gönlündekini verir
Yooo canım arkadaşımın belli degildi bebegi in cinsiyeti alt karnı şişkin ve sivriydı yani yayık degildi ve aşermeside kız gibiydi turşu yediKarın o kadar çıkana kadar cinsiyet belli oluyor zaten
Bilmiyorum ki, benim cinsiyet belli olalı 1 ay olacak daha karnım yeni yeni belli olmaya başladı.Yooo canım arkadaşımın belli degildi bebegi in cinsiyeti alt karnı şişkin ve sivriydı yani yayık degildi ve aşermeside kız gibiydi turşu yedi
HoşgeldinAyyy kızlar bende merak içindeyim göstermedi maalesefhakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler
Ahahahah hoşbuldumHoşgeldin
20. Hafta detaylıyı bekliyorum ben mecburenAhahahah hoşbuldumşimdi neye göre tahmin yapıyoruz
Bizim ki de göstermedi.20. Hafta detaylıyı bekliyorum ben mecburen
Sağlık olsun napalım en kötü doğurunca öğrenirizBizim ki de göstermedi.
Benim erkek ama hala ara ara bulantılarım devam ediyor özellikle ilk 4 ay sabah akşam kusuyordumHayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:).. Ben bir yerde okudum ve bunu genel olarak doktorlarda doğrulayabiliyor..Kız bebeklerde annede oluşan hormonlardan dolayı ozellikleri sabahları ve gün içinde mide bulantısı,kusma çok oluyor,erkek bebeklerde ise tam tersine çok daha hafif oluyor.. Belki size de bir bilgi olur diye yazmak istedim..
Geçmiş olsun cinsiyetle alakası yok kusmanın işte bünye herkes de hamılelık farklı ilerliyor ben çok kötüydüm bı ara ılacı kullandım bı süre bayandır kullanmıyorum geçti bazen çok nadir bulantı yokluyorBenim erkek ama hala ara ara bulantılarım devam ediyor özellikle ilk 4 ay sabah akşam kusuyordum
Aynen öyle cinsiyetle hiç alakası yokkGeçmiş olsun cinsiyetle alakası yok kusmanın işte bünye herkes de hamılelık farklı ilerliyor ben çok kötüydüm bı ara ılacı kullandım bı süre bayandır kullanmıyorum geçti bazen çok nadir bulantı yokluyor
KızMerhaba arkadaşlar bugün 12+ 1 deyim. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan arkadaşlar bakabilirler mi
Teşekkür ederim doktor da çok büyük ihtimalle kız dedi bugün başka doktorla randevum var atarım onu da
Hakkında hayırlısı canım öncelik sağlıklı olsunda ,Teşekkür ederim doktor da çok büyük ihtimalle kız dedi bugün başka doktorla randevum var atarım onu da
bence kız :)Merhaba arkadaşlar bugün 12+ 1 deyim. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan arkadaşlar bakabilirler mi
Doktordan geldim şimdi bir tahminde bile bulunmadı yaa sinir oldumbence kız :)
cok erken soyleyıp ınsanlara umut vermek yanlıs aslında.:) haklılar da . üzülme. zaten 1 2 haftaya en gec kesınlesır:)) saglıkla gelsın hayırlı evlat olsun ınsallah :)Doktordan geldim şimdi bir tahminde bile bulunmadı yaa sinir oldum
Evet haklısın sağlık olsun ben yazarım yinecok erken soyleyıp ınsanlara umut vermek yanlıs aslında.:) haklılar da . üzülme. zaten 1 2 haftaya en gec kesınlesır:)) saglıkla gelsın hayırlı evlat olsun ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?