Hayırlısı olsun diyelim erkek bence kese yuvarlak ise kız oval olursa erkek derlerBiliyorum çok erken fakat nub teorisi diye bir şey varmış bilen var mı aranızda ya da tecrübeli olan
Ayy 12 haftalık mı çok tatlı Benim daha çok var daha keseyi bile tam göremedik çok heyecanlıyım ben erkek gibi gördüm canımBiliyorum çok erken fakat nub teorisi diye bir şey varmış bilen var mı aranızda ya da tecrübeli olan
Evet hayırlısı olsun her zamanHayırlısı olsun diyelim erkek bence kese yuvarlak ise kız oval olursa erkek derler
İnşallah hayırlısıyla görürsünAyy 12 haftalık mı çok tatlı Benim daha çok var daha keseyi bile tam göremedik çok heyecanlıyım ben erkek gibi gördüm canım
Hislerim kuvvetlidir erkek gbi gorunuyo açıda sanki öyleİnşallah hayırlısıyla görürsünBi açı varmış oradan dolayı mı gördün
Canım erkek gibi görünüyorKızlar benim tatlişim için de tahminde bulunabilir misiniz tam 11 haftalık
Eki Görüntüle 2772969
Biliyorum çok erken fakat nub teorisi diye bir şey varmış bilen var mı aranızda ya da tecrübeli olan
Hayırlısı olsun diyelim erkek bence kese yuvarlak ise kız oval olursa erkek derler
Canım erkek gibi görünüyor
Ay o bende tuttu yaHayırlısı olsun diyelim erkek bence kese yuvarlak ise kız oval olursa erkek derler
Rica etsem banada yorum yapabilir misiniz 12+2Bence erkek
Erkek gibiRica etsem banada yorum yapabilir misiniz 12+2
Teşekkür ederimErkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?