bonadeas Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2021 380 197 53 35 6 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi destina94 #21 DefneninAnnesi07 .!.: bonadeas yukarıda usg eklemiştim banada yorum yapabilirmisin rica etsem Genişletmek için tıkla... Ay herkesden mesaj almaya basladım cinsiyet uzmanıymısım gbi oysa öylesine demıstım Neyse kırmıyım seni ilk bakışta kız gbi gorundu ama sanırım erkek
DefneninAnnesi07 .!.: bonadeas yukarıda usg eklemiştim banada yorum yapabilirmisin rica etsem Genişletmek için tıkla... Ay herkesden mesaj almaya basladım cinsiyet uzmanıymısım gbi oysa öylesine demıstım Neyse kırmıyım seni ilk bakışta kız gbi gorundu ama sanırım erkek
DefneninAnnesi07 🌿DEFNE'm 💕 DENİZ'im🧜🏻♀️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 2.152 2.016 83 Antalya 6 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi destina94 #22 bonadeas .!.: Ay herkesden mesaj almaya basladım cinsiyet uzmanıymısım gbi oysa öylesine demıstım Neyse kırmıyım seni ilk bakışta kız gbi gorundu ama sanırım erkek Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım öğrenince yazarım sana
bonadeas .!.: Ay herkesden mesaj almaya basladım cinsiyet uzmanıymısım gbi oysa öylesine demıstım Neyse kırmıyım seni ilk bakışta kız gbi gorundu ama sanırım erkek Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım öğrenince yazarım sana
mystory88ad Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2021 123 127 18 22 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi destina94 #23 Konu sahibi kardeşimin kasesi ile aynı ve bebek aynı konumda bebeği erkek
D destina94 Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2020 191 61 18 30 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi destina94 #24 mystory88ad .!.: Konu sahibi kardeşimin kasesi ile aynı ve bebek aynı konumda bebeği erkek Genişletmek için tıkla... Teşekkürler doktorda öyle tahminde bulundu bakalım
mystory88ad .!.: Konu sahibi kardeşimin kasesi ile aynı ve bebek aynı konumda bebeği erkek Genişletmek için tıkla... Teşekkürler doktorda öyle tahminde bulundu bakalım