- Konu Sahibi Esmerbrokoli
-
evet bence erkek gibiBana mı yaptınız acaba yorumu
Hayırlı olsun inşallah güzel kızınızla mutlu mesut bir ömrünüz olsunAynen kız
Teşekkür ederim hissiyat mı yoksa bişey teorisi diyolar ondan mıevet bence erkek gibi
Benim daha net değil bir karışıklık oldu sanırımHayırlı olsun inşallah güzel kızınızla mutlu mesut bir ömrünüz olsun
Ya bizde hamileyken öyle ramziyi nub a bakardık ramziye göre söyledim benTeşekkür ederim hissiyat mı yoksa bişey teorisi diyolar ondan mı
Ay pardon siz kız evet yazınca mesajıma belli oldu sandımBenim daha net değil bir karışıklık oldu sanırımama çok istiyorum bir de kızım olmasını inşallah duanız kabul olur
Belli olmasını bekliyorum ben deAy pardon siz kız evet yazınca mesajıma belli oldu sandım
Bende yarın devlete gidicem ikili tarama testine belki bellidirBelli olmasını bekliyorum ben de
Devlet kolay kolay söylemiyor hemen ama belli olmazBende yarın devlete gidicem ikili tarama testine belki bellidir
Valla sormadan kendi söyledi doktor canım dedi erkek görüyorum bebişi ama hemen alışveriş yapma 2 hafta sonra net görürüz dedi üçlü taramadaDevlet kolay kolay söylemiyor hemen ama belli olmazsöyler inşallah
Ben de şaşırdımValla sormadan kendi söyledi doktor canım dedi erkek görüyorum bebişi ama hemen alışveriş yapma 2 hafta sonra net görürüz dedi üçlü taramadaçok şaşırdım doktor bana canım ve bebiş kelimelerini kullandı
İkili tarama yapamadılar bana beklediğimden erken gelişmiş, öyle genel kontrol ettiler çocuğu kafa ölçümü bacak ölçümü falan anladığımBen de şaşırdımdevlette pek söylemiyorlar bana söylemediler yani. Resmi var mı bebişin. hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Merhabalar öncelikle herkesin kucağına sağlıkla almak nasip olsun banada tahmin yapabilir misiniz acabaYa bizde hamileyken öyle ramziyi nub a bakardık ramziye göre söyledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?