- 21 Temmuz 2020
- 15
- 3
- 16
- 31
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
-
Bu arada karından ultrasonla bakıldıMerhabalar öncelikle herkesin kucağına sağlıkla almak nasip olsun banada tahmin yapabilir misiniz acaba
Erkek gibi geldi banaMerhabalar öncelikle herkesin kucağına sağlıkla almak nasip olsun banada tahmin yapabilir misiniz acaba
Canım merhaba az önce konuna denk geldim ikizlerden sonraki bebişin mi buKızlar merhaba,
Keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş. Bilenler bakabilir mi ? Şimdiden teşekkürler..
Merhaba, evet ikizlerden sonraki bebekCanım merhaba az önce konuna denk geldim ikizlerden sonraki bebişin mi bu
Maşallah doğal yolla mı oldu canımMerhaba, evet ikizlerden sonraki bebek
Evet. Ikizlerden başımı kaşıyacak vaktim yoktu. Çok sürpriz olduMaşallah doğal yolla mı oldu canım
Maşallah Rabbim bize de böyle güzel sürprizler nasip eylesin inşallahEvet. Ikizlerden başımı kaşıyacak vaktim yoktu. Çok sürpriz oldu
Aminnnnn ecmainMaşallah Rabbim bize de böyle güzel sürprizler nasip eylesin inşallah
Tabii ki öyle çabalıyoruz dua ediyoruz yapacak başka bir şeyimiz yok cuma hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahAminnnnn ecmainşu mübarek cuma günü hürmetine, RABBIM anne olmak için dua eden herkesin yüzünü güldürsün dilerim. Ümitsiz olmayın inş ' ALLAH sizede nasip olur. RABBIMIN lûtfu boldur
AminnnTabii ki öyle çabalıyoruz dua ediyoruz yapacak başka bir şeyimiz yok cuma hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Aynen öyle canım çekmeyen bilmiyor Rabbim düşmanının başına vermesin çok zor bir durumAminnnBende hep dua ediyorum. Bu durumları çekmeyen bilmez çünkü.. Bende yaşadığım için daha iyi anlayabiliyorum..
Sevgi hanim.benim.bebiside yorumlarmisinizYa bizde hamileyken öyle ramziyi nub a bakardık ramziye göre söyledim ben
Kız gibi geldi banaSevgi hanim.benim.bebiside yorumlarmisiniz8 haftalık karından ultrason
Erkek benceKızlar benimkini de yorumlarmisinizEki Görüntüle 3184708
Ahhh canimmm ağzindan bal damliyorrr insllahErkek bence
Dr hiç duymadığım birşey dedi kemik yapısına göre cinsiyeti kıza benziyor bakalım kiminki tutacak bu arada tessekur ederim canım 16 haftada net belli oluyormuşErkek bence
Çok bildiğimden değil deAhhh canimmm ağzindan bal damliyorrr insllahneye göre dediniz acaba canimmm yaaa ,
Doktor daha iyi biliyodur tabiDr hiç duymadığım birşey dedi kemik yapısına göre cinsiyeti kıza benziyor bakalım kiminki tutacak bu arada tessekur ederim canım 16 haftada net belli oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?