- 28 Aralık 2022
- 54
- 7
- 1
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
-
Tmm cnm tskr ederm hayırlısı rabbim neyi uygun görürseÇok bildiğimden değil deRamzi teorisine göre öyle dedim
Canım merhaba ben normalde gebelik takibi için özele gidiyorum ama tarama ve testleri devlette yaptırmayi düşünüyorum. 11 haftada ikili test için gideceğim randevu nasıl oluyor direk kadın doğuma randevu alıp ikili tarama için mi geldim diyoruz. Çok bilmiyorum süreci sizde yeni yaptırdınız galiba yanıtlarsanız sevinirimBende yarın devlete gidicem ikili tarama testine belki bellidir
MHRS giriş yapıp, normal devlet Hastanesi'ne randevu almaya giriyorsunuz. Şehrinizde hangi hastanede tarama testleri yapılıyorsa (İstanbul'da sadece Zeynep Kamil hastanesi) o hastaneyi seçip kadın doğuma randevu almanız lazım ancak muayene türünden muayene türünü seçmeniz gerek. İkili tarama testi 11 - 14 hafta şeklinde bir ibare yazar. Onu seçip randevu ara diyorsunuz. Ben randevu bulamamıştım çok az ve ayda sadece 2 kez randevu çıkıyor. Ayın 6sına ve 26sına. Sabah saat 10 itibariyle randevular güncelleniyor. Tabi bunu Zeynep Kamil adına anlatıyorumCanım merhaba ben normalde gebelik takibi için özele gidiyorum ama tarama ve testleri devlette yaptırmayi düşünüyorum. 11 haftada ikili test için gideceğim randevu nasıl oluyor direk kadın doğuma randevu alıp ikili tarama için mi geldim diyoruz. Çok bilmiyorum süreci sizde yeni yaptırdınız galiba yanıtlarsanız sevinirim
Cevabın için teşekkür ederim sağol canımMHRS giriş yapıp, normal devlet Hastanesi'ne randevu almaya giriyorsunuz. Şehrinizde hangi hastanede tarama testleri yapılıyorsa (İstanbul'da sadece Zeynep Kamil hastanesi) o hastaneyi seçip kadın doğuma randevu almanız lazım ancak muayene türünden muayene türünü seçmeniz gerek. İkili tarama testi 11 - 14 hafta şeklinde bir ibare yazar. Onu seçip randevu ara diyorsunuz. Ben randevu bulamamıştım çok az ve ayda sadece 2 kez randevu çıkıyor. Ayın 6sına ve 26sına. Sabah saat 10 itibariyle randevular güncelleniyor. Tabi bunu Zeynep Kamil adına anlatıyorumKendi olduğunuz il için önce 182yi arayıp bi bilgi alın onlar sistemden açılacak olan randevuları görüp size söyleyebiliyorlar. İşte şu tarihte randevu açılacak gibi. En azından randevu yakalarsınız ben öyle yapmıştım.
Ya ben nub bilmiyorum
Özelden atsamYa ben nub bilmiyorum6 -7 haftalıktakini biliyorum ramzi yani
Atın tabiÖzelden atsam
Banada bakar mısın rica etsem 8+3 ultrasonKese degilde nuba gore kiz
Canım benim cinsiyete bakacaktnMHRS giriş yapıp, normal devlet Hastanesi'ne randevu almaya giriyorsunuz. Şehrinizde hangi hastanede tarama testleri yapılıyorsa (İstanbul'da sadece Zeynep Kamil hastanesi) o hastaneyi seçip kadın doğuma randevu almanız lazım ancak muayene türünden muayene türünü seçmeniz gerek. İkili tarama testi 11 - 14 hafta şeklinde bir ibare yazar. Onu seçip randevu ara diyorsunuz. Ben randevu bulamamıştım çok az ve ayda sadece 2 kez randevu çıkıyor. Ayın 6sına ve 26sına. Sabah saat 10 itibariyle randevular güncelleniyor. Tabi bunu Zeynep Kamil adına anlatıyorumKendi olduğunuz il için önce 182yi arayıp bi bilgi alın onlar sistemden açılacak olan randevuları görüp size söyleyebiliyorlar. İşte şu tarihte randevu açılacak gibi. En azından randevu yakalarsınız ben öyle yapmıştım.
Canım benim cinsiyete bakacaktn
Bana da bakar mısınAynen nuba göre kız görüyorum bende, cinsiyeti öğrenince yazın olur musağlıkla gelsin
Bana da bakar mısınMHRS giriş yapıp, normal devlet Hastanesi'ne randevu almaya giriyorsunuz. Şehrinizde hangi hastanede tarama testleri yapılıyorsa (İstanbul'da sadece Zeynep Kamil hastanesi) o hastaneyi seçip kadın doğuma randevu almanız lazım ancak muayene türünden muayene türünü seçmeniz gerek. İkili tarama testi 11 - 14 hafta şeklinde bir ibare yazar. Onu seçip randevu ara diyorsunuz. Ben randevu bulamamıştım çok az ve ayda sadece 2 kez randevu çıkıyor. Ayın 6sına ve 26sına. Sabah saat 10 itibariyle randevular güncelleniyor. Tabi bunu Zeynep Kamil adına anlatıyorumKendi olduğunuz il için önce 182yi arayıp bi bilgi alın onlar sistemden açılacak olan randevuları görüp size söyleyebiliyorlar. İşte şu tarihte randevu açılacak gibi. En azından randevu yakalarsınız ben öyle yapmıştım.
Üreme organı gözükmüyorBana da bakar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?