Evet kesin kızdır bende aynısını yasadımCinsiyet tahmını alabılır mıyım
Merhabalar 12+3 hamıleyım doktor cınsıyetı ıcın kız tahmınınde bulundu bır kızım var oglum olsun ıstıyorum kesın sonucmudur kahverengi lekede geliyor arada erkek olduğuna işaret dıyenler var bu durumu yaşayan var mı 12. Ay kesın sonuc mudur cınsıyet için
Nub teorisine göre kız görünüyorCinsiyet tahmını alabılır mıyım
Merhabalar 12+3 hamıleyım doktor cınsıyetı ıcın kız tahmınınde bulundu bır kızım var oglum olsun ıstıyorum kesın sonucmudur kahverengi lekede geliyor arada erkek olduğuna işaret dıyenler var bu durumu yaşayan var mı 12. Ay kesın sonuc mudur cınsıyet için
Cinsiyet tahmını alabılır mıyım
Benide yorumlarmisiniz acabaCinsiyet tahmını alabılır mıyım
Nekadara yaptrdnz özelde mi yaplyorarkadaşlar 13+5 haftalık hamileyim ve gen test yaptırdım hem cinsiyetini öğrendim hem de ikli üçlü tarama testlerinden kurtuldum kafam rahat etti herkes öneriyorum 10 günde sonuç çıkıyor ve bütün korkularınızdan arınmış oluyosunuz. cinsiyeti de biliyorsunuz.
Evet özel bi Klinikte yapıyolar eve kadar gelip kanınızı alıyolar ben 5.800 liraya yaptırdımNekadara yaptrdnz özelde mi yaplyor
Kese şekli böyle Yuvarlak olup bebek sağda olunca kız diyorlar benimki tamamen fasulye şeklinde bebek solda bende yolk keseside solda mesela sizde sağda. Buna göre benim oğlum sizin kızınız olacak bende çok kız istiyodm ama öncelik sağlıklı olsunlar tabi öğrenince buraya yazarmsnz neyiniz olacak dyeBenide yorumlarmisiniz acaba
Benimkine de bakar mısınız 7+5Nub teorisine göre kız görünüyor
Nerede yaptırılıyor peki ben 19. Haftadayım geç mi kaldım acaba yaptırmak içinarkadaşlar 13+5 haftalık hamileyim ve gen test yaptırdım hem cinsiyetini öğrendim hem de ikli üçlü tarama testlerinden kurtuldum kafam rahat etti herkes öneriyorum 10 günde sonuç çıkıyor ve bütün korkularınızdan arınmış oluyosunuz. cinsiyeti de biliyorsunuz.
Nub teorisine göre kız görünüyor
Bana da bakarmisiniz renkli olan 12+6 karından siyah olanlar 11+6 karindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?