Bence kız canım nubunda 3 çizgi var öyle olunca genelde kız diyorlar birde çıkıntıda düz gidiyor, tabi sadece bir tahminMerhaba kızlar bize fikirde bulunurmusunuz 12+3 günlük cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederizEki Görüntüle 3202201
Nubu gözükmüyor pek ama kafa yapısı kız gibi sağlıkla gelsin inşAllahBizede yorum yaparmisin
Eki Görüntüle 3202342
Erkek o zaman kuzum belli oluyo burda baya
Benim 12.haftamda böyleydi videodan yakaladım doktor da birşey göremediğini söylemiştiBu var bide 12 . Haftada
12de bacakların düğü 14 de düz olan ama doktor net konuşmadıErkek o zaman kuzum belli oluyo burda bayakaçıncı haftada bu görüntü
Sizin cinsiyet nedirBenim 12.haftamda böyleydi videodan yakaladım doktor da birşey göremediğini söylemişti
Yani belki kordonda olabilir tabi 15-16. Haftalarda net söyler sağlıkla gelsinler inşAllah12de bacakların düğü 14 de düz olan ama doktor net konuşmadı
Amin inşallahYani belki kordonda olabilir tabi 15-16. Haftalarda net söyler sağlıkla gelsinler inşAllah
Doktor kız gibi ama kesin değil %70 dedi birşey göremeyince bide nubuna göre baktı sanırım 18 subatte belli olucak nasipse benimde 15. HaftamdaSizin cinsiyet nedir
Çok teşekkür ederim cnmBence kız canım nubunda 3 çizgi var öyle olunca genelde kız diyorlar birde çıkıntıda düz gidiyor, tabi sadece bir tahminBenimde ilk bebeğim henüz internette okudugum kadarıyla biliyorum
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim cnm
Merhaba acaba bizede tahminde bulunabilir misiniz 11+4 oldukBence kız canım nubunda 3 çizgi var öyle olunca genelde kız diyorlar birde çıkıntıda düz gidiyor, tabi sadece bir tahminBenimde ilk bebeğim henüz internette okudugum kadarıyla biliyorum
Bence erkek gibi duruyor tabi her şeyden önce sağlıkla gelsin bebeğiniz
Bizede tahminde bulunabilir misini acabaBence erkek gibi duruyor tabi her şeyden önce sağlıkla gelsin bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?