son fotoda güzel poz vermişMerhaba kızlar bize fikirde bulunurmusunuz 12+3 günlük cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederizEki Görüntüle 3202201
Kız gibi düşündüm canım sağlıkla doğsunMerhaba kızlar bize fikirde bulunurmusunuz 12+3 günlük cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederizEki Görüntüle 3202201
Erkek gibi sanki sağda duruyor sağlıkla doğsun
Solda duruyor sanki kız gibi canım sağlıkla kucağına alBizede tahminde bulunabilir misini acaba
İnşallah dualarım seninle canımmmErkek gibi sanki sağda duruyor sağlıkla doğsunbana da dua et canım bu ay gebe kaliyim
Canım ben böyle çok anlayamıyorum bacak arası fotosu olursa daha kolay yorum yapabiliyorumBizede tahminde bulunabilir misini acaba
Banada bi tahminde bulunurmuşuz 9+2 haftalık görüntüsüson fotoda güzel poz vermişallah bağışlasın sağlıkla gelsin insallah kalca çıkıntısı yukarıda erkek gibi geldi bana
bariz erkek duruyoEki Görüntüle 3205843 Kızlar bizede yorum yaparmısınız şimdiden teşekkür ederiz teyzeleriburda tam 13 haftalık
gülüm çok küčük daha tahmin yürütemedim kiBanada bi tahminde bulunurmuşuz 9+2 haftalık görüntüsü
Çok teşekkür ederim doktorumuz %65 erkek dedi . Ben kız hissediyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbariz erkek duruyoyanılmıyorsam
Nereden anladınızbariz erkek duruyoyanılmıyorsam
Bana da tahmin yapar mısınız
13+3 usg ye göre
inşallah gülüm rabbim hayırlı evlat etsin size inşallah hakkınızda hayırlı olani versinÇok teşekkür ederim doktorumuz %65 erkek dedi . Ben kız hissediyorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?