- 5 Mart 2023
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi buketyilmaz
-
Kız gibi geldi bana canım, doktorun tahmini var mıydıKızlar daha erken biliyorum ama cinsiyet tahmini yapabilecek var mı :) yakınlaştırıp bi bakar mısınız
16. Haftadan önce birşey diyemem dedi malesefKız gibi geldi bana canım, doktorun tahmini var mıydı
16 haftalık görüntüsü yok mu 11den anlamak zaten zor16. Haftadan önce birşey diyemem dedi malesef
Teşekkür ederim balım aminCanım görüntülerden birşey anlamadım ama içime erkek gibi his geldi.. sağlıkla gelsin
Daha 11+5 çünkü16 haftalık görüntüsü yok mu 11den anlamak zaten zor
Ben yanlış okudumDaha 11+5 çünkü
Kafa yapısı erkeğe benziyor. Başka ultrason foto varsa onu da atın.Kızlar daha erken biliyorum ama cinsiyet tahmini yapabilecek var mı :) yakınlaştırıp bi bakar mısınız
Sizce bunun cinsiyeti nedir?Canıııımm aynı hastanede muayene olmuştum aynı haftalardaduruşu felan tıpatıp aynı benim bebiş erkek
İçimden kız geçti ama bilemiyorum canımSizce bunun cinsiyeti nedir?
Öğrendiğim zaman yazarım. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahİçimden kız geçti ama bilemiyorum canım
Kafa yapısı erkeğe benziyor ama nub göremiyorum. Cinsiyeti öğrendiğinizde yazarsınız bakalım doğru mı çıkacak tahminim.Tahmininiz nedir 13 haftalık
Ama bacak arasında da 3 çizgi gözüküyor bu da kız demek. Sadece kafa yapısına göre erkek diyebilirim.Tahmininiz nedir 13 haftalık
Başka ultrason var mı?Kızlar tahminlerinizi merak ediyorum 11+4Eki Görüntüle 3268932
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?