- Konu Sahibi buketyilmaz
-
merhaba rica etsem aşağıdakine bakablir misiniz ben hiç anlamiyorum teşekkür ederimKafa yapısı erkeğe benziyor. Başka ultrason foto varsa onu da atın.
Bugün öğrendim cinsiyeti erkekAma bacak arasında da 3 çizgi gözüküyor bu da kız demek. Sadece kafa yapısına göre erkek diyebilirim.
Yaa hadi hayırlısı olsun canım. Nasip olursa bende pazartesi günü öğreneceğim. Kafa yapısına göre tahmin doğru o vakit. Belki de gördüğüm çizgiler başka şeydi. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin başka ultrason görüntüsü verdi mi acaba merak ettim kendi ultrason resmim ile karşılaştırayım bakayım benzerliği varmı. Ayy daha da heyecan yaptım bir an pazartesi günü gelsin inşallah geçen ilk tekmesini de hissettim hatta bariz belli oldu 19 haftada hissettim şükürler olsunBugün öğrendim cinsiyeti erkek
Nub belli değil bu yüzden tam emin olamıyorum. ama çenesi sivri geliyor epey onun içinde kız diyorlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Öğrendiğiniz vakit söylersiniz.merhaba rica etsem aşağıdakine bakablir misiniz ben hiç anlamiyorum teşekkür ederim
önce sağlik ama dilerim kız olsun. inşallah. tabi 1 ay sonra gidicem muhakkak söylerim :)Nub belli değil bu yüzden tam emin olamıyorum. ama çenesi sivri geliyor epey onun içinde kız diyorlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Öğrendiğiniz vakit söylersiniz.
Hadi bakalım hayırlı haberler ile inşallahönce sağlik ama dilerim kız olsun. inşallah. tabi 1 ay sonra gidicem muhakkak söylerim :)
merhaba ben de resim paylaşıp tahmin istiyorum ama nerden yapıldığını bilmiyorumKafa yapısı erkeğe benziyor ama nub göremiyorum. Cinsiyeti öğrendiğinizde yazarsınız bakalım doğru mı çıkacak tahminim.
Ataç şekli var dosya ekle yazıyor yorum yaptığın yerde ya da böyle dikdörtgen şekil var ev resmi gibi ona tıklayacaksın. Bu şekilde yapamazsan hızlı resim yükleye gir google üzerinden ve oradan yükle URL yi kopyalayıp buraya at.merhaba ben de resim paylaşıp tahmin istiyorum ama nerden yapıldığını bilmiyorum
Baska vermedi bana ama sen 19 haftadaysan kız olduğunu düşünüyorumYaa hadi hayırlısı olsun canım. Nasip olursa bende pazartesi günü öğreneceğim. Kafa yapısına göre tahmin doğru o vakit. Belki de gördüğüm çizgiler başka şeydi. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin başka ultrason görüntüsü verdi mi acaba merak ettim kendi ultrason resmim ile karşılaştırayım bakayım benzerliği varmı. Ayy daha da heyecan yaptım bir an pazartesi günü gelsin inşallah geçen ilk tekmesini de hissettim hatta bariz belli oldu 19 haftada hissettim şükürler olsun
Ataç şekli var dosya ekle yazıyor yorum yaptığın yerde ya da böyle dikdörtgen şekil var ev resmi gibi ona tıklayacaksın. Bu şekilde yapamazsan hızlı resim yükleye gir google üzerinden ve oradan yükle URL yi kopyalayıp buraya at.
En son 16 da gittim onda da bacakları kapalıydı. Ondan önce erkek demişti doktorum başka doktor da kızda olabilir dedi. Sağlıkla gelsin deBaska vermedi bana ama sen 19 haftadaysan kız olduğunu düşünüyorum
Yazdım ama seni etiketlememişçok teşekkür ederim benimkine de tahmin yapar msınız 12+4 karın ulturason
Yazdığım buydu.Nub belli değil ama kafa yapısına göre erkek diyebilirim
Sağlıkla gelsin bebecikçok teşekkür ederim benimkine de tahmin yapar msınız 12+4 karın ulturason
çok teşekkür ederim inşallah hayırlı evlat olsun en başta ulturason çıktısı var onu paylaşayım bir deSağlıkla gelsin bebecik
İnstagram kullanıyorsanız eğer cinsiyet_tahminim bu hesaba sorabilirsiniz. Birçok sayfa ücretli bakıyor ama orası ücretsiz tahmin veriyor. Bilginiz olsun.çok teşekkür ederim inşallah hayırlı evlat olsun en başta ulturason çıktısı var onu paylaşayım bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?