- Konu Sahibi buketyilmaz
-
teşekkürler yazdım ordan da bakalım. siz burda tahmin edemediniz mi ama nub dediğiniz çıkıntı sonresimlerfe belli sankiİnstagram kullanıyorsanız eğer cinsiyet_tahminim bu hesaba sorabilirsiniz. Birçok sayfa ücretli bakıyor ama orası ücretsiz tahmin veriyor. Bilginiz olsun.
Bana erkek gibi geldi ama bilemiyorum tabiiteşekkürler yazdım ordan da bakalım. siz burda tahmin edemediniz mi ama nub dediğiniz çıkıntı sonresimlerfe belli sanki
Tahminde bulundu mu dediğim sayfateşekkürler yazdım ordan da bakalım. siz burda tahmin edemediniz mi ama nub dediğiniz çıkıntı sonresimlerfe belli
Bnada yorum yapar mısınız 9 haftalıkAtaç şekli var dosya ekle yazıyor yorum yaptığın yerde ya da böyle dikdörtgen şekil var ev resmi gibi ona tıklayacaksın. Bu şekilde yapamazsan hızlı resim yükleye gir google üzerinden ve oradan yükle URL yi kopyalayıp buraya at.
Kıza benziyor bebeğiniz. Sağlıkla alın kucağınıza öğrendiğiniz vakit bana da haber verirseniz mutlu olurum. İnstagram kullanıyorsanız eğer orada ücretsiz tahmin yapan bir bayan var hem tahminleri daha doğru çıkıyor. Sayfanın adı cinsiyet_tahminimBnada yorum yapar mısınız 9 haftalık
Acaba bunlara bakarakta ne diyebilirsiniz son olarakKıza benziyor bebeğiniz. Sağlıkla alın kucağınıza öğrendiğiniz vakit bana da haber verirseniz mutlu olurum. İnstagram kullanıyorsanız eğer orada ücretsiz tahmin yapan bir bayan var hem tahminleri daha doğru çıkıyor. Sayfanın adı cinsiyet_tahminim
Ramzi için iki yerde kız, bir yerde erkek gibi çıkmış plasenta konumu. Sağlıkla gelsin bebecik. Bir daha ki kontrol ne zaman ve kaçıncı haftadaAcaba bunlara bakarakta ne diyebilirsiniz son olarak
Ayın 5inde inşallah bir tanede Kiz kardeşimin var dur onuda atayım bakayım ona ne diyeceksinizRamzi için iki yerde kız, bir yerde erkek gibi çıkmış plasenta konumu. Sağlıkla gelsin bebecik. Bir daha ki kontrol ne zaman ve kaçıncı haftada
Bunun beyazlığı her yerde, ama bir ter daha da parlak tabi onu da yanlış görmediysem kız derdim buna. Kese etrafındaki parlaklık ile bakılıyor ramzide. Bu kesede her yerde parlaklık varAyın 5inde inşallah bir tanede Kiz kardeşimin var dur onuda atayım bakayım ona ne diyeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?