Bu konuda pek bilgim yok ama aynı benim oğlumun 10 haftalık resmine benziyor bence erkekMerhabalar 10+2’yiz.Henüz çok erken biliyorum ama heyecanıma verin.Bebeğin duruş konumuna göre cinsiyet tahmini yapabilenler varmış sanırım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Cinsiyet tahmini yapabilir miyiz
YaaaBu konuda pek bilgim yok ama aynı benim oğlumun 10 haftalık resmine benziyor bence erkekerkeklerin vücut yapısı bu haftalarda kıza göre daha belirginmiş
Aynen öyle ben oğlanı 15.haftada hissettim hala durmuyor maşallahYaaaanneanem de erkek gibi demişti gördüğünde.Söyle söyledi ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum ama erkek bebekler daha çabuk hareketlenirmis anne karnında koz bebeklere göre.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok heyecanlı
Ayy amin inşallah çok teşekkür ederim.Oğlusunuza da bir ömür şans mutluluk başarı dilerim inşallah Allah bahtını güzel eylesinAynen öyle ben oğlanı 15.haftada hissettim hala durmuyor maşallahinşallah senin de sağlıkla doğar tatlım, bende erkeğe benzettim erkek bence
Ne güzel dualarAyy amin inşallah çok teşekkür ederim.Oğlusunuza da bir ömür şans mutluluk başarı dilerim inşallah Allah bahtını güzel eylesin
Ayy bu teorilerden anlasam keşke ben de çok teşekkür ederimNub olarak sanki dik değil aşağı bakıyor gibi çıkıntı yeri tabi bu bir nub teorisi bilimsel kanıtı yok ama nub’a göre kızgönlünüzdeki neyse o olsun inşallah sağlıkla
Bu konuda pek bilgim yok ama aynı benim oğlumun 10 haftalık resmine benziyor bence erkekerkeklerin vücut yapısı bu haftalarda kıza göre daha belirginmiş
Nub olarak sanki dik değil aşağı bakıyor gibi çıkıntı yeri tabi bu bir nub teorisi bilimsel kanıtı yok ama nub’a göre kızgönlünüzdeki neyse o olsun inşallah sağlıkla
10 haftalık sizce neye benziyorNub olarak sanki dik değil aşağı bakıyor gibi çıkıntı yeri tabi bu bir nub teorisi bilimsel kanıtı yok ama nub’a göre kızgönlünüzdeki neyse o olsun inşallah sağlıkla
Nub’u düz gibi kız sanki ama 11-12. Haftalar daha iyi belli olur10 haftalık sizce neye benziyor
Kız gibi geldi bana. Sağlıkla kucağınıza alınMerhabalar 10+2’yiz.Henüz çok erken biliyorum ama heyecanıma verin.Bebeğin duruş konumuna göre cinsiyet tahmini yapabilenler varmış sanırım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Cinsiyet tahmini yapabilir miyiz
8+5 sizce cinsiyeti nedir cevaplarsanız sevinirimNub olarak sanki dik değil aşağı bakıyor gibi çıkıntı yeri tabi bu bir nub teorisi bilimsel kanıtı yok ama nub’a göre kızgönlünüzdeki neyse o olsun inşallah sağlıkla
Nub 11-12. Haftalarda ancak anlaşılıyor8+5 sizce cinsiyeti nedir cevaplarsanız sevinirim
Kesinlikle erkekMerhabalar 10+2’yiz.Henüz çok erken biliyorum ama heyecanıma verin.Bebeğin duruş konumuna göre cinsiyet tahmini yapabilenler varmış sanırım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Cinsiyet tahmini yapabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?