Merhabalar bana da cinsiyet tahmininde bulunur musunuzNub’u düz gibi kız sanki ama 11-12. Haftalar daha iyi belli olur
Çok küçük maalesefMerhabalar bana da cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
Bana da bakar mısın canım 12+5 ve 13+5 fotolarımızKesinlikle erkek
Erkek bebiş gibi dik nub’uBana da bakar mısın canım 12+5 ve 13+5 fotolarımız Eki Görüntüle 3284631 Eki Görüntüle 3284632
Teşekkürler :)Erkek bebiş gibi dik nub’u
12,14,15 hafta ultrasonlarım bana da yorum yapar mısınız? doktor tam göremedi ama %60 erkek gibi netleştirmek icin 1 aya gel dedi burda 2arkadaş kız 2arkadas erkek dediNub olarak sanki dik değil aşağı bakıyor gibi çıkıntı yeri tabi bu bir nub teorisi bilimsel kanıtı yok ama nub’a göre kızgönlünüzdeki neyse o olsun inşallah sağlıkla
Dik değil gibi sanki kız diyorum ben12,14,15 hafta ultrasonlarım bana da yorum yapar mısınız? doktor tam göremedi ama %60 erkek gibi netleştirmek icin 1 aya gel dedi burda 2arkadaş kız 2arkadas erkek dedidetaylıya 18inde gidicem bana da yorum yapın lütfen
yaa öncelik tabii ki sağlıklı olması. 10aylık bi oğlum var bu da kız olursa cocuga tövbe edicem ahahahDik değil gibi sanki kız diyorum ben
Benim de henüz belli değil 12+2 çok kız istiyorum inşallah gönlümüze göre oluryaa öncelik tabii ki sağlıklı olması. 10aylık bi oğlum var bu da kız olursa cocuga tövbe edicem ahahaherkekse diyorum eşime 3.yü yaparız kız olsun diye o da erkek olursa diyor 4.devam ozaman kız çıkana kadar kutu açılımı
ayy inşallah sağlıklıca minnos bi kızlarımız olur allah gönlümüze göre versin insallahBenim de henüz belli değil 12+2 çok kız istiyorum inşallah gönlümüze göre olur
Benimkinin nub nasıl tahmin alayımDik değil gibi sanki kız diyorum ben
Malesef cihazdan kaynaklı sanırım ben bebeği de göremedim tamBenimkinin nub nasıl tahmin alayım
Canım Telefonu yan cevirince yuvarlak olan kafası net gozukuyor aslinda canin sagolsunMalesef cihazdan kaynaklı sanırım ben bebeği de göremedim tamultrason cihazı çok iyi değil sanırım pikselli çıkarmış
Gören anlayan arkadaşlar varsa daha iyi olurEmin olamadım nub tarafından
Eğer yanlış anlamadıysam şu kısımda düz kız olabilir iki çizgi var düz ama orası mı emin olamadımCanım Telefonu yan cevirince yuvarlak olan kafası net gozukuyor aslinda canin sagolsun
canımm bi de arkadasımınkine bakar mısınnnBenim de henüz belli değil 12+2 çok kız istiyorum inşallah gönlümüze göre olur
Yok orasi degil canim ya daha altta neyse bekliycez artik baska anlayan varsa yine alabilirim tahminEğer yanlış anlamadıysam şu kısımda düz kız olabilir iki çizgi var düz ama orası mı emin olamadımbirdahaki gittiğinde ki görüntüye de bakarız doktor söylemezse
Sağdaki dik gibi geldi erkek olanilir ama kesin değilcanımm bi de arkadasımınkine bakar mısınnn
kendi bebisininkine de baktın mı tahminin var mıSağdaki dik gibi geldi erkek olanilir ama kesin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?