- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
bendekiler böyleydi öne doğru iki çizgi Nub’a göre kız gibi bi de iki bacak arasını çektim videodankendi bebisininkine de baktın mı tahminin var mıben anlasam habire bakardım her ultrasona bu nub olayını araştırdım ama hiç bir sey anlamadım vallahi
ayy buraya haber et mutlaka cok merak ettimm ben de 18inde detaylıya gidicem ben de haber ederim mutlakabendekiler böyleydi öne doğru iki çizgi Nub’a göre kız gibi bi de iki bacak arasını çektim videodandoktor bisey demedi bunlar 11+3 e ait bir daha 14. Haftada gidicem o zaman net belli olur
Tabi kiii ederim canım senin kaç haftalık suan 12+3 olduk bizayy buraya haber et mutlaka cok merak ettimm ben de 18inde detaylıya gidicem ben de haber ederim mutlaka
20+5 benimki ama son ultrason 14+3de çekindim o attıgım doktor ona %60 erkek ama net değil bir ay sonra bi daha gel dedi ben de diger ay ona gitmedim 18haftalıkken baska dr gittim o da bebişe bakmadı detaylını yaptır gel görüşürüz dedi bebeğe sürekli dalga göndermeye gerek yok dedi zaten hareketlerini hissediyorum ben de zorlamadım detaylıya kaldı bizim net cinsiyet yani o da 8gün var daha eşim %60 yüksek bi oran bence erkek doktor uzmandı bilemicek mi sanki diyo ama benim içimden nedense kız geçiyo isim bile bulduk biz erkek diye ama sanki kız yaTabi kiii ederim canım senin kaç haftalık suan 12+3 olduk biz
20+5 benimki ama son ultrason 14+3de çekindim o attıgım doktor ona %60 erkek ama net değil bir ay sonra bi daha gel dedi ben de diger ay ona gitmedim 18haftalıkken baska dr gittim o da bebişe bakmadı detaylını yaptır gel görüşürüz dedi bebeğe sürekli dalga göndermeye gerek yok dedi zaten hareketlerini hissediyorum ben de zorlamadım detaylıya kaldı bizim net cinsiyet yani o da 8gün var daha eşim %60 yüksek bi oran bence erkek doktor uzmandı bilemicek mi sanki diyo ama benim içimden nedense kız geçiyo isim bile bulduk biz erkek diye ama sanki kız yaya da ben öyle istiyorum ya ondan bu tavırlarım bir tane canavar bi oğluşum var çünkü sağolsun oğlan cocuklarından adamı soğutur 10aylık ama aşırı yaramazz
pardon son cekındıgım 3boyutlu olanda 15+3dük 15+3de doktor %60 erkek dediTabi kiii ederim canım senin kaç haftalık suan 12+3 olduk biz
Devlete mi gidiyorsun canım normalde çoktan net olması lazımdı20+5 benimki ama son ultrason 14+3de çekindim o attıgım doktor ona %60 erkek ama net değil bir ay sonra bi daha gel dedi ben de diger ay ona gitmedim 18haftalıkken baska dr gittim o da bebişe bakmadı detaylını yaptır gel görüşürüz dedi bebeğe sürekli dalga göndermeye gerek yok dedi zaten hareketlerini hissediyorum ben de zorlamadım detaylıya kaldı bizim net cinsiyet yani o da 8gün var daha eşim %60 yüksek bi oran bence erkek doktor uzmandı bilemicek mi sanki diyo ama benim içimden nedense kız geçiyo isim bile bulduk biz erkek diye ama sanki kız yaya da ben öyle istiyorum ya ondan bu tavırlarım bir tane canavar bi oğluşum var çünkü sağolsun oğlan cocuklarından adamı soğutur 10aylık ama aşırı yaramazz
15de gittigim doktor özeldi 18de gittigim devletti detaylıya gideceğim doktorum özel devlette detaylı güzel yapmıyorlar sanırım 5dk falan ben ilk oğluma da özele gittim 30dk güzelce incelemişti doktorumDevlete mi gidiyorsun canım normalde çoktan net olması lazımdıgerçi bakmadılar demişsin detaylıda tamamen artık herşeyi çıkar aslında böyle daha iyi yanılma payı hiç yok inşallah gönlündeki cinsiyet olur herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet var tabi ki sağlık başta olmak üzere
hadi bakalım 18inde mutlaka yazarım öğrenir öğrenmezTekrar inceledim K kiricisiniz ben kız diyorum senin bebişe iki çizgi düz çünkü Nub’a görebakalım ne çıkacak
Kiz diyorum benmerhaba kızlar, ben de 9 haftalık gebeyim. cinsiyetini aşıııırı merak ediyorum. 8 haftalık karından ultrason görüntüsüyle bakabilir misiniz? Eki Görüntüle 3281349
Karından mı ultrasonMerhabalar bana da cinsiyet tahmininde bulunur musunuz
canım bugün gittim %100 kız dedi doktorumuzTekrar inceledim K kiricisiniz ben kız diyorum senin bebişe iki çizgi düz çünkü Nub’a görebakalım ne çıkacak
ay harikaaaa ben 12.haftadayım ultrasonda %75 erkek dedi ama hala umudum var 16. Da kendi doktoruma gidicem o daha net söyler umudumu kaybetmiyorumcanım bugün gittim %100 kız dedi doktorumuz
allay harikaaaa ben 12.haftadayım ultrasonda %75 erkek dedi ama hala umudum var 16. Da kendi doktoruma gidicem o daha net söyler umudumu kaybetmiyorum
allah gönlüne göre versin canımay harikaaaa ben 12.haftadayım ultrasonda %75 erkek dedi ama hala umudum var 16. Da kendi doktoruma gidicem o daha net söyler umudumu kaybetmiyorum
Merhabalar bugün çekildi 14 hafta bitti nedir sizce doktorrs birşey dedi ama bakayım siz ne diyeceksinizDevlete mi gidiyorsun canım normalde çoktan net olması lazımdıgerçi bakmadılar demişsin detaylıda tamamen artık herşeyi çıkar aslında böyle daha iyi yanılma payı hiç yok inşallah gönlündeki cinsiyet olur herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet var tabi ki sağlık başta olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?