- 30 Ekim 2020
- 803
- 324
- 53
- 29
- Konu Sahibi uguurbocegii
-
Nasıl anladınız size erkek mi dedilerBu kese erkek kesesi bende de ayni
Teşekkür ederim
Canım merhaba bende erkek hissetim8 haftalık vajinal ultrason kızlar daha önce tahmin yapanları görmüştüm lütfen banada yapar mısınız
Çin takvimine göre de erkek cikiyo bakalım hayırlısıCanım merhaba bende erkek hissetim
İki erkekten sonra bir kız yorumu geldiBence kız
Doktora nezaman gideceksin? Bence kesin kız.İki erkekten sonra bir kız yorumu geldi
Yaaa gerçekten mi, hissettiniz mi ? Sağlıklı gelmesini istiyorum tabiki ama gönlümden geçen kız bu evlatBence kız
Ay bana dediniz sandımİki erkekten sonra bir kız yorumu geldi
Bence erkek, çünkü söyle bir yazı okumuştum erkek bebek çok daha şekilleniyormuş 8 haftalık ama kesenin içine baya oluşmuş gibi duruyor sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallahÇin takvimine göre de erkek cikiyo bakalım hayırlısı
Evet içime öyle doğdu. Tabiki en önemlisi sağlık.Yaaa gerçekten mi, hissettiniz mi ? Sağlıklı gelmesini istiyorum tabiki ama gönlümden geçen kız bu evlatilk defa biri kız dedi çok sevindim
Nasıl anladın canım? Şuan erken daha 8 haftaDoktora nezaman gideceksin? Bence kesin kız.
Kız yorumunu kime yaptınız bana mı konu sahibime mi acaba karıştı sanırımEvet içime öyle doğdu. Tabiki en önemlisi sağlık.
Aynen sağlıklı olması önemli yeterli iyi olsunlar cinsiyet önemli değilBence erkek, çünkü söyle bir yazı okumuştum erkek bebek çok daha şekilleniyormuş 8 haftalık ama kesenin içine baya oluşmuş gibi duruyor sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah
Aynen ikimizde cevap veriyor karıştırdıKız yorumunu kime yaptınız bana mı konu sahibime mi acaba karıştı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?