cinsiyet tahmini

Valla bilmiyorum ki doktorlar bile yanılıyor bazen dedikleri tutmuyor ama çok merak ediyorum bende 5 yıldan sonra oldu
Maşallah canım kucağınıza alacağımız günlerde gelir inşallah Rus takvimi var oraya baktım benim orda erkek beni her görende erkek diyor hiç kız diyene rastlamadım. Bakalım ben haftaya gideceğim birsey diyecek mi fetal dna bakılacak orda cinsiyet belli oluyormuş belki ordan öğrenirim.

Arkadaşım için çin takvimine bakmak istiyoruz bizde ama son regl tarihinden emin değil hamilelik ayıyla bakacağız ama geç döllenme olmuş sanırım bu durumda nasıl bakılıyor biliyor musunuz

Fenalık dna ya kendi isteginlemi baktiriyorsun doktormu öneriyor

Fenalık dna ya kendi isteginlemi baktiriyorsun doktormu öneriyor
Canım doktorum ikili testlerin güvenir olmadığını söyledi, birde kuzenim yeni doğum yaptı başından bir kaç olay geçti. İkili test riskli çıktı down olabilir dedile fetal dna istedi doktoru yada amniyosentez, fetal dna yaptılar temiz geldi.Bebekte doğdu gayet sağlıklı oldu. Bende diyorum riske girmeden doktorumda böyle düşünüyorken o testi yaptırayım

Fenalık dna kesin sonuç veriyor o zaman . Daha mantıklı siz hangi sehirdesnz

Fenalık dna kesin sonuç veriyor o zaman . Daha mantıklı siz hangi sehirdesnz
Evet çok araştırdım hemde o dönem kuzenimin yanındaydım, tüm detayları biliyorum. O testi yapınca 2,3,4 lü taramalara gerek kalmıyormuş. O yüzden ben onu yaptıracağım doktorumla 30 unda gidince konuşacağım. İstanbuldayım canım ben

Bende araştırayım belki yaptırırım ama ben korkuyorum 5 yıldan sonra oldu kaybetme korkusu var o testi yaptırır miyim bilmiyorum. Bu arada klavye hep yanlış yazıyor kelimeleri canım kusura bakma fetal yerine fenalık yazmış telefon o ne ya

Evet evet canım öyle oluyor klavye otomatik atıyor, Tabi canım karar sana kalmış ben yapı olarak herseyi takan biriyim, o yüzden Allah nasip ederse yaptırmak istiyorum doktorla haftaya detaylı konuşacağım bakalım ne diyecek. Sende kafana sakın takma üzülme bebeğin seninle,

İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri. Öğrendiğimden beri zaman geçmiyor sanki ya nasıl sabretcem bilmiyorum

İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri. Öğrendiğimden beri zaman geçmiyor sanki ya nasıl sabretcem bilmiyorum
Canım pozitif ol, hep iyi düşün iyi olsun 5 sene sonraki mucizene sıkı sıkı sarıl sadece güzel şeyler düşün dua et, zaten Allah ne derse o canım, hamilelik çok zorlu bir süreçmiş sabır lazımmış, dayanma gücü lazımmış ama inşallah başaracağız güzel şeyler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…