- 18 Kasım 2018
- 11
- 3
- 86
- 30
- Konu Sahibi Lavieetbelle
-
KizMerhaba hanimlar, 13 haftalik hamileyim cinsiyet tahmini yapar misiniz lutfen…
Erkek canım belli insallah benimkinde erkekdirMerhaba hanimlar, 13 haftalik hamileyim cinsiyet tahmini yapar misiniz lutfen…
İnşallahErkek canım belli insallah benimkinde erkekdir
Ondeki cikinti yukari dogru olursa erkek, öne dogru olursa kız olurmus ama bilemedimMerhaba arkadaşlar 12 haftalık gebeyim cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen
Bnda bakrmsnOndeki cikinti yukari dogru olursa erkek, öne dogru olursa kız olurmus ama bilemedim
Ben alamiyorumki zaten onun icin konuyu acip fikir almak istedimBnda bakrmsn
Hmmm anldm saol tskrBen alamiyorumki zaten onun icin konuyu acip fikir almak istedimsadece diger bebegimde doktorumuz eger cikinti yukari dogruysa erkek, one dogruysa kiz demisti. Insallah gonlunden gecen olur
Banada soylermisiniz 14 haftalikOndeki cikinti yukari dogru olursa erkek, öne dogru olursa kız olurmus ama bilemedim
Yorumunuz için teşekkür ederim inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlum olurOndeki cikinti yukari dogru olursa erkek, öne dogru olursa kız olurmus ama bilemedim
Banada bakrmsnOndeki cikinti yukari dogru olursa erkek, öne dogru olursa kız olurmus ama bilemedim
Bu niye dertlenmişMerhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz?9+5 Eki Görüntüle 3337347
Bu erkekMerhaba arkadaşlar 12 haftalık gebeyim cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen
KızMerhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz?9+5 Eki Görüntüle 3337347
ErkekBanada bakrmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?