- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Lavieetbelle
-
KızBanada soylermisiniz 14 haftalikdoktor yuzde 60 kiz dedi ama haftaya net belli olacak bende merak ediyorum
KızBnda bakrmsn
Hissiyatıniz mı yoksa anlıyor musunuzBu erkek
Normalde hissiyatıma göre bir şeyler yazardım ama bu kesin erkek.Hissiyatıniz mı yoksa anlıyor musunuz
Ayyy hadiii inşallah o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim herkesin duasıyla beraber benimde dualarımı kabul etsin inşallahNormalde hissiyatıma göre bir şeyler yazardım ama bu kesin erkek.
Önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması. Rabbim gönlünüze göre versin. Cinsiyet kesinleşince beni de konuya etiketleyinAyyy hadiii inşallah o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim herkesin duasıyla beraber benimde dualarımı kabul etsin inşallah
Tamam canım etiketlerimÖnemli olan sağlıklı ve hayırlı olması. Rabbim gönlünüze göre versin. Cinsiyet kesinleşince beni de konuya etiketleyintutturabilmiş miyim merak ederim
Benim erkekmişÖnemli olan sağlıklı ve hayırlı olması. Rabbim gönlünüze göre versin. Cinsiyet kesinleşince beni de konuya etiketleyintutturabilmiş miyim merak ederim
Hayırla sağlıkla kavuşmak nasip olsunBenim erkekmiş
Tskr
Pardon siz bana bi kiz bi erkek cevabi atmisiniz hangisi cevabinzHayırla sağlıkla kavuşmak nasip olsun
Ay hangisiPardon siz bana bi kiz bi erkek cevabi atmisiniz hangisi cevabinz
BuAy hangisi
Şu renkli olan kız diğeri de erkek galiba
Hpsi ayni kisiŞu renkli olan kız diğeri de erkek galiba
Hadi bklm cnm saol inslhh .. yarisi kiz yarisi erkek olck hbi bu gdsle .. kime sorsam kiz yada erkek diolar met bsi olmdi dha sali ogrncm inslh tahminlrn kuvtlidrO zaman erkek son kararım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?