- Konu Sahibi Buse baran
-
Cok tesekkurler, onemli olan sagligi tabikiÇok anlamıyorum ama kafa erkek gibi duruyor sağlıklı olsun
Uzaktan daha net bir ultrason resmi yok muBanada bakarmisiniz12+0
Uzaktan daha net bir ultrason resmi yok mu
Bu erkek görünüyorKızlar merhaba, keseden cinsiyet tahmini yapılabiliyor mu gerçektenMerak ettim bende herkes birşeyler hissediyor ama siz ne hissedeceksiniz acaba
Teşekkür ederimBu erkek görünüyor
Benimkinede yorum bekliyorumBu erkek görünüyor
Başka usg görüntüsü var mı kesenin ilk göründüğü ultrason falanBenimkinede yorum bekliyorum
Bide bu var 10+5. Doktora gec gitmistim o yuzden baska yok malesefBaşka usg görüntüsü var mı kesenin ilk göründüğü ultrason falan
teoriye göre Kız görünüyorBide bu var 10+5. Doktora gec gitmistim o yuzden baska yok malesef
Nub a baktığımda arada kaldım ama kemik yapısı kıza benziyorBana da söyler misinizEki Görüntüle 3353683
Merhabalar Rabb'im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bizede bakar mısınız merak ettim deNub a baktığımda arada kaldım ama kemik yapısı kıza benziyorgönlünüzden geçen sağlıkla gelsin
kız GörünüyorMerhabalar Rabb'im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bizede bakar mısınız merak ettim de
kız Görünüyornub a göre kesenin ilk göründüğü usg var mı tutunma şekline bakalım
Bu ilk USg fotomuzkız Görünüyornub a göre kesenin ilk göründüğü usg var mı tutunma şekline bakalım
Evet kız bebek tahminimBu ilk USg fotomuz
Evet kız bebek tahminimhayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?