Cinsiyet tahmini

nar suyu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
87
22
18
31
Merhaba annelerim. 14 haftalık bebeğim ama devlette 16. Haftadan önce tahminde bulunmuyorlar rica etsem anlayan bakabilirmi bebişime

Eklentiler

• 1744784276230978123861991266914.webp
    1744784276230978123861991266914.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 84
Üç kızdan sonra gönül erkek istiyor tabiki ama önce sağlık olsun sonra inşallah dediğiniz gibi erkektir inşallah
Hay maşAllah üç kız da şans işi Rabbim size bağışlasın. Sağlıcakla kucağınıza alın öğrendiğinizde yazın lütfen 💕

İlk önce sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun bana ve isteyen bütün anne adaylarına dua edermisiniz ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN 😍 bence bebişin cinsiyeti 🩵ERKEK🩵

İlk önce sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun bana ve isteyen bütün anne adaylarına dua edermisiniz ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN 😍 bence bebişin cinsiyeti 🩵ERKEK🩵
Yaa Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Sizinde anneler gününüz kutlu olsun

Amin amin şuan adet gecikmem ne olur dua edin hamile olayım gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim değer 0.48 çıktı 😔

Amin amin şuan adet gecikmem ne olur dua edin hamile olayım gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim değer 0.48 çıktı 😔
İnanın vakti saati var elinizden geleni yapın Rabbim nasip eder. Ben üç kızım var dahada düşünmüyordum erkek çocuk garantisi yokki erkek için hamile kalayım diyordum hamile olunca çok üzüldüm ama sonra demekki bu çocuk dünyaya gelecek dedim. O yüzden vakti gelince Rabbim en güzelini nasip eder inşallah.

Amin amin inşallah herşey rabbimin elinde ol derse olur rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah gonlunuzde ki evladı nasip eder sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü erkek evlat nasip eder cinsiyetini öğrenince bizimlede paylaşirmisin canım

Back
X