Cinsiyet tahmini

İbrahim ömeroğlu doktorda yaptırdım perinatoloji ama pek memnun kalmadım stajyer miydi neydi deneyimsiz bi yaşlı adam vardı hiçbir şey söylemedi sorularıma da cevap vermedi göstermedi hiçbir şeyini de keşke özelde yaptırsaydım dedim
Kaç çıktı değeriniz. O değerlerden de cinsiyet belli oluyor

Yok be canım ne cinsiyeti ağzını açmadı sorularıma cevap vermedi bile pişman oldum keşke özelde yaptırsaydım şimdi ikinci kez ultrasona girmek istemediğim için kaderime razı geliyorum 🥹
Ayyy benimde yarın devlette inşallah sorularıma cevap bulurum😂😂🥹

Yok be canım ne cinsiyeti ağzını açmadı sorularıma cevap vermedi bile pişman oldum keşke özelde yaptırsaydım şimdi ikinci kez ultrasona girmek istemediğim için kaderime razı geliyorum 🥹
Hayırlısı olsun canım bende yarın sonuçları göstereceğim kan ve ultrason sonuçları birleşip rapor şeklinde doktorun bilgisayarına düşüyormuş
Kaç günde çıktı sonuçlar bir de karından mı ölçüm yaptılar ona göre hazırlıklı gideyim😅

Kaç günde çıktı sonuçlar bir de karından mı ölçüm yaptılar ona göre hazırlıklı gideyim😅
Kan sonucum ertesi gün öğlen çıktı ama asistan pazartesiye randevu oluşturmuş bende yine kendi imkanlarımla chat gbt ile ufak çaplı araştırma yaptım napıyım arkadaş devlet resmen süründürüyor 🤣🤣

Kan sonucum ertesi gün öğlen çıktı ama asistan pazartesiye randevu oluşturmuş bende yine kendi imkanlarımla chat gbt ile ufak çaplı araştırma yaptım napıyım arkadaş devlet resmen süründürüyor 🤣🤣
E nabıza düştü dimi ertesi gün hemen sen kaç haftalık oldun canım

Doktora baktım da genç bir erkek bakalım😅
Aslında benimde gençti ama bizim araştırma hastanesine hep stajyer doktorlar dahil oluyor o sıkıntı işte onlar da acayip gıcık oluyor iyisine denk geldim tabi ama samanlıkta iğne aramak gibi bir şey 🥹 bilgisayarda rakamları giren benim doktorum yanımdaki ultrason cihazıyla sanki matematik sorusu çözüyor bir şeyler yapıyor nasıl bebek iyi mi diyorum diyor şşş bi saniye 🤣🤣🤣 hep bana denk gelir zaten böyle olaylar

Back
X