- 4 Haziran 2025
- 22
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Eliiifffdk
ÖzelBayraklı hospital özel mi devlet mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖzelBayraklı hospital özel mi devlet mi
Kaç çıktı değeriniz. O değerlerden de cinsiyet belli oluyorİbrahim ömeroğlu doktorda yaptırdım perinatoloji ama pek memnun kalmadım stajyer miydi neydi deneyimsiz bi yaşlı adam vardı hiçbir şey söylemedi sorularıma da cevap vermedi göstermedi hiçbir şeyini de keşke özelde yaptırsaydım dedim
İçimden erkk geçti ultrasondan da anlamm sadece hissettim11 haftalığız lütfen tahmin alabilir miyim![]()
Free betadan mı bahsediyorsunuz? 47 çıktı pazartesi tekrar gidip doktor yorumlayacak raporuKaç çıktı değeriniz. O değerlerden de cinsiyet belli oluyor
Bende öyle hissediyorumİçimden erkk geçti ultrasondan da anlamm sadece hissettim
Bende öyle hissediyorumİçimden erkk geçti ultrasondan da anlamm sadece hissettim
evet 50 den aşağı ise erkek yukarı ise kız diye duymuştum benFree betadan mı bahsediyorsunuz? 47 çıktı pazartesi tekrar gidip doktor yorumlayacak raporu
Hmmm bakalım hayırlısı olsun Çin takvimime göre kız çıkıyor Ramzi teorisine göre erkek ama bilmiyorum göreceğiz artık siz bayraklıda mı oturuyorsunuzBende öyle hissediyorum
evet 50 den aşağı ise erkek yukarı ise kız diye duymuştum ben
2 lide cinsiyet için yorum yapılmadı mı hiçHmmm bakalım hayırlısı olsun Çin takvimime göre kız çıkıyor Ramzi teorisine göre erkek ama bilmiyorum göreceğiz artık siz bayraklıda mı oturuyorsunuz![]()
Yarın bende 2 liye gireceğim 13 haftalığımHmmm bakalım hayırlısı olsun Çin takvimime göre kız çıkıyor Ramzi teorisine göre erkek ama bilmiyorum göreceğiz artık siz bayraklıda mı oturuyorsunuz![]()
Yok be canım ne cinsiyeti ağzını açmadı sorularıma cevap vermedi bile pişman oldum keşke özelde yaptırsaydım şimdi ikinci kez ultrasona girmek istemediğim için kaderime razı geliyorum2 lide cinsiyet için yorum yapılmadı mı hiç
Ayyy benimde yarın devlette inşallah sorularıma cevap bulurumYok be canım ne cinsiyeti ağzını açmadı sorularıma cevap vermedi bile pişman oldum keşke özelde yaptırsaydım şimdi ikinci kez ultrasona girmek istemediğim için kaderime razı geliyorum![]()
Hayırlısı olsun canım bende yarın sonuçları göstereceğim kan ve ultrason sonuçları birleşip rapor şeklinde doktorun bilgisayarına düşüyormuşYarın bende 2 liye gireceğim 13 haftalığım
Şans bu işler gerçekten umarım iyi ve konuşkan biridirAyyy benimde yarın devlette inşallah sorularıma cevap bulurum![]()
Yok be canım ne cinsiyeti ağzını açmadı sorularıma cevap vermedi bile pişman oldum keşke özelde yaptırsaydım şimdi ikinci kez ultrasona girmek istemediğim için kaderime razı geliyorum![]()
Kaç günde çıktı sonuçlar bir de karından mı ölçüm yaptılar ona göre hazırlıklı gideyimHayırlısı olsun canım bende yarın sonuçları göstereceğim kan ve ultrason sonuçları birleşip rapor şeklinde doktorun bilgisayarına düşüyormuş
Doktora baktım da genç bir erkek bakalımŞans bu işler gerçekten umarım iyi ve konuşkan biridir![]()
Kan sonucum ertesi gün öğlen çıktı ama asistan pazartesiye randevu oluşturmuş bende yine kendi imkanlarımla chat gbt ile ufak çaplı araştırma yaptım napıyım arkadaş devlet resmen süründürüyorKaç günde çıktı sonuçlar bir de karından mı ölçüm yaptılar ona göre hazırlıklı gideyim![]()
E nabıza düştü dimi ertesi gün hemen sen kaç haftalık oldun canımKan sonucum ertesi gün öğlen çıktı ama asistan pazartesiye randevu oluşturmuş bende yine kendi imkanlarımla chat gbt ile ufak çaplı araştırma yaptım napıyım arkadaş devlet resmen süründürüyor![]()
Alttan bakmadılar dimi ölçüm içinKan sonucum ertesi gün öğlen çıktı ama asistan pazartesiye randevu oluşturmuş bende yine kendi imkanlarımla chat gbt ile ufak çaplı araştırma yaptım napıyım arkadaş devlet resmen süründürüyor![]()
Aslında benimde gençti ama bizim araştırma hastanesine hep stajyer doktorlar dahil oluyor o sıkıntı işte onlar da acayip gıcık oluyor iyisine denk geldim tabi ama samanlıkta iğne aramak gibi bir şeyDoktora baktım da genç bir erkek bakalım![]()
Hayır bakmadılar canım karından baktılar hepAlttan bakmadılar dimi ölçüm için