Cinsiyet tahminii🥰😊

GamzeCorekci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
51
22
88
29
Kızlarr hepinize iyi akşamlarr
Daha önce de bu konu hakkında açmıştım ama çok mesaj gelmeyince tekrar açmak istedim konuyu
Sizce bebişimin cinsiyeti nedir

Eklentiler

• IMG_20201128_145115.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_20201128_145057.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_20201128_145053.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_20201208_205519_com.android.gallery3d.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 160
Kızlarr hepinize iyi akşamlarr
Daha önce de bu konu hakkında açmıştım ama çok mesaj gelmeyince tekrar açmak istedim konuyu
Sizce bebişimin cinsiyeti nedir
Canım Ben utrasyonda bilemiyorum ama sana şunu soriyim karnın yanlarını saracak şeklindemi şişti yoksa top gibi sadece öndemi birde burnuna bak eskisi gibimi yoksa büyüdümü

Canım Ben utrasyonda bilemiyorum ama sana şunu soriyim karnın yanlarını saracak şeklindemi şişti yoksa top gibi sadece öndemi birde burnuna bak eskisi gibimi yoksa büyüdümü
Biraz yanlara doğru şuanda ama daha 14+4 günlük gebişim daha belli olur mu ki öyle burnum hala aynı büyümedi

Biraz yanlara doğru şuanda ama daha 14+4 günlük gebişim daha belli olur mu ki öyle burnum hala aynı büyümedi
Maşallah peki tüm vücudundamı kilo aldın canım bunları sormamın sebebi gebelikte burnu büyüyen çoğu kişi erkek bebek doğuruyor vede ben iki kız çocuk doğurdum kalçalardan çok kilo alıyorsun ama erkek olunca sadece karnın öne doğru büyüyor. Ama kız bebekte bütün heryerin kilo alıyo

Daha hiç kilo alamadım canım ya sürekli bulantı ve kusma olduğu için hatta kilo bile verdim ama sanki biraz kalçalarımda büyüme var gibi sen bu belirtileri bu haftalarda fark edebiliyor muydun kendinde

Daha hiç kilo alamadım canım ya sürekli bulantı ve kusma olduğu için hatta kilo bile verdim ama sanki biraz kalçalarımda büyüme var gibi sen bu belirtileri bu haftalarda fark edebiliyor muydun kendinde
Evet canım bide benim sabahları bulantılarım aşırı olurdu öğlene doğru geçerdi ve bende sadece kalçalarımdan kilo aldım tabi karnım daha çok 7.ayda şişti ama erkek bebeğe hamile bayanların çoğu kalçasından kilo almaz

Ayyy etrafımdaki herkes senin oğlun olacak diyor kendimi o kadar hazırlamıştom ki aslında oğlum olacağına siz şimdi böyle yazınca biraz kafam karıştı benim de aşırı bulantılarım oluyordu sabahları gerçi biraz azaldı ama hala kusuyorum arada bulantılarım oluyor ara ara

Canım hiç belli olmaz her çocuk farklı olur ama cinsiyetini bu haftalarda belli olması gerekir sizinki daha belli değil herhalde. Ama sağlıklı olsunda kız erkek farkeymez benim 2 kızım var ikiside benim canım inan insan anne olunca herşeyi daha iyi anlıyor. İşallah yinede senin gönlündekini RABBİM sana nasip eder.

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah da başka bişey istemiyorum zaten ama tabi ilk bebek ilk heyecan alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum o yüzden merak ediyorum

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah da başka bişey istemiyorum zaten ama tabi ilk bebek ilk heyecan alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum o yüzden merak ediyorum
Bence hamileliğin tadını çıkar herşey sırasıyla olur 2 yada 3 haftaya öğrenirsin işallah. Cinsiyetini öğrenince bizede söyle yaz buraya

Eklentiler

• Screenshot_20201223_215746_com.android.chrome.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20201223_215746_com.android.chrome.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 27
Amin işallah bende Bi oğlum olsun istiyorum ama 2 çocuktan sonra korkuyorum 3. Yapmaya biri 4 diğeri 2 buçuk yaşında 2 kızım var.
Allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun prenseslerin yani tabi 2 çocuktan sonra 3. Biraz korkutabilir insanı ama çocuk dünyanın en güzel şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…