Kızlar bebeğim 2aylık oldu. Daha erken olduğunu biliyorum ama . Keseye bebeğin duruşuna göre tahmin yürütüldüğünü gördüm. Sizce cinsiyeti nedir kuzumun?
Kiyamam canim hic anlamadm yine de yazym dedim ama icimden gecen erkek gibiNedenn hiç yazan yok kii
Ramzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyimKızlar bebeğim 2aylık oldu. Daha erken olduğunu biliyorum ama . Keseye bebeğin duruşuna göre tahmin yürütüldüğünü gördüm. Sizce cinsiyeti nedir kuzumun?
Benimkine de bakabilir misinizRamzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim
Sizin kese fotoğrafı var sadece icinde bebek de olması lazım. Bebeğin yerine göre söyleniyor.Benimkine de bakabilir misiniz
Teşekkür ederim . Çok tatlısınKiyamam canim hic anlamadm yine de yazym dedim ama icimden gecen erkek gibi
Ramzi teorisi ne ola kiRamzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim
O da bebeğin kese içindeki konumuna göre tahmin yapıyor yüzde 85 tutuyor diyorlarRamzi teorisi ne ola ki
Hıı teşekkür ederimO da bebeğin kese içindeki konumuna göre tahmin yapıyor yüzde 85 tutuyor diyorlar
Aminnnnn insallaaah saglikli olsundaTeşekkür ederim . Çok tatlısınHayırlısı olsun inşallah
Ay bi şey daha soracam . Şimdi orda crl yazıyor ya orası baş mı popo mu oluyor bilginiz var mıHıı teşekkür ederim
Benimkinide bakarmısınız?Ramzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim
Sizinki büyük ramzi için 6-8 haftalık görüntü olması lazımBenimkinide bakarmısınız?
Var ilki 6 haftalık 2. Kaç haftalık bilmiyorum 7 8 vardırSizinki büyük ramzi için 6-8 haftalık görüntü olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?