- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
Buda keseSizinki büyük ramzi için 6-8 haftalık görüntü olması lazım
Karından ultrason mu ikisi de?Var ilki 6 haftalık 2. Kaç haftalık bilmiyorum 7 8 vardır
Evet hiç vajinal ultrasonum yokKarından ultrason mu ikisi de?
O zaman kızEvet hiç vajinal ultrasonum yok
Eşimde bende kız olarak hissediyoruz zaten çok sağolO zaman kız
Yüzde yüz doğru değil bu sadece bir teori. 16.haftada doktor kesin olarak söyler cinsiyetinizi
Canım benim doktor ne olacagini soyledi ama merak ediyorum o teori bende calisir mi bana da bi baksana. Suraya bir iki ultrason brakiyorumRamzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim
Karından mıCanım benim doktor ne olacagini soyledi ama merak ediyorum o teori bende calisir mi bana da bi baksana. Suraya bir iki ultrason brakiyorum
Hayir canim hepsi vajinal benim riskim oldugu icin daha hic karindan bakamadilarKarından mı
Teori erkek diyor o zaman ama nubu da kızHayir canim hepsi vajinal benim riskim oldugu icin daha hic karindan bakamadilar
Canım doktor erkege benziyor dedi çarşamba doktordayım bakalım onzaman ne diyecek bende gecen cin takvimi birde rus takvimine baktim biri kiz biri erkek diyor ☺Teori erkek diyor o zaman ama nubu da kız
Hangisi tuttu?
Erkek dediyse kıza dönmüyor kolay kolay hayırlı sağlıklı evlat olsunCanım doktor erkege benziyor dedi çarşamba doktordayım bakalım onzaman ne diyecek bende gecen cin takvimi birde rus takvimine baktim biri kiz biri erkek diyor ☺kafam karisti
İnşallah canim sagol benim icinde kiz erkek fark etmiyor saglikli olsun ilk bebegim sonucta allahim ne nasip ederse saglikli olsun baska birsey istememErkek dediyse kıza dönmüyor kolay kolay hayırlı sağlıklı evlat olsun
Benim ramzi tutmadı. Hatta bütün teoriler erkek diyordu doktora bi gittik ikisi de kız dediİnşallah canim sagol benim icinde kiz erkek fark etmiyor saglikli olsun ilk bebegim sonucta allahim ne nasip ederse saglikli olsun baska birsey istemem
Bunlar neye gore hesapliyor ki anlamadimBenim ramzi tutmadı. Hatta bütün teoriler erkek diyordu doktora bi gittik ikisi de kız dedi
Nub teorisine göre de biri kız biri erkek çıkıyordu.
Ramzi bebeğin kasedeki ilk konumuna göre diyorlar nub teorisi de genital çıkıntı varmış paralel olursa kız 30 derecelik açı olursa erkek diyorlarBunlar neye gore hesapliyor ki anlamadimzten ama insan meraknediyor iste
Allah alla bakalim ne tutacak hadi diyelim ki doktor once kiz sonra erkek dedi olabilir derim sonradan gosterdi ama erkek dediyse kiza donmez o cikinti kaybelmez diye dusunuyorum bakalim çarsamabs inşallah net birsey soylerRamzi bebeğin kasedeki ilk konumuna göre diyorlar nub teorisi de genital çıkıntı varmış paralel olursa kız 30 derecelik açı olursa erkek diyorlar
Bana kız gibi geldiKızlar bebeğim 2aylık oldu. Daha erken olduğunu biliyorum ama . Keseye bebeğin duruşuna göre tahmin yürütüldüğünü gördüm. Sizce cinsiyeti nedir kuzumun?
Hayırlısı olsun inşallah siz neye göre tahmin yürüttünüz pekiBana kız gibi geldi
Ramzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim
Karından mıEki Görüntüle 2784652
Bizde tahmin isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?