Cinsiyet tahmini🥰

Ramzi teorisine göre erkek ama bende ramzi tutmamıştı onu da diyim
Canım benim doktor ne olacagini soyledi ama merak ediyorum o teori bende calisir mi bana da bi baksana. Suraya bir iki ultrason brakiyorum

Eklentiler

• 4F0FF069-7769-4267-8710-20A25946AA6A.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 56
  • 846F4703-513C-4698-B22F-148C5C77A910.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 53
  • DF811C86-2A68-48E0-B180-13E04A4A7CCA.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 54
Teori erkek diyor o zaman ama nubu da kız
Hangisi tuttu?
Canım doktor erkege benziyor dedi çarşamba doktordayım bakalım onzaman ne diyecek bende gecen cin takvimi birde rus takvimine baktim biri kiz biri erkek diyor ☺ kafam karisti

İnşallah canim sagol benim icinde kiz erkek fark etmiyor saglikli olsun ilk bebegim sonucta allahim ne nasip ederse saglikli olsun baska birsey istemem
Benim ramzi tutmadı. Hatta bütün teoriler erkek diyordu doktora bi gittik ikisi de kız dedi
Nub teorisine göre de biri kız biri erkek çıkıyordu.

Ramzi bebeğin kasedeki ilk konumuna göre diyorlar nub teorisi de genital çıkıntı varmış paralel olursa kız 30 derecelik açı olursa erkek diyorlar
Allah alla bakalim ne tutacak hadi diyelim ki doktor once kiz sonra erkek dedi olabilir derim sonradan gosterdi ama erkek dediyse kiza donmez o cikinti kaybelmez diye dusunuyorum bakalim çarsamabs inşallah net birsey soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…