Karından mı
Ramziye göre erkek o zaman
Kızlar bebeğim 2aylık oldu. Daha erken olduğunu biliyorum ama . Keseye bebeğin duruşuna göre tahmin yürütüldüğünü gördüm. Sizce cinsiyeti nedir kuzumun?
Rüyamda bugün erkek bebegim oluyodu ve kırmızı elma topluyodum ikiside erkek bebek demekmiş sağlıklı olsunda inşallahRamziye göre erkek o zaman
Karından yapılmıştıUltrason görüntüsü ise erkek, vajinal görüntü ise, vajinal mı deniyordu ona, rahimden çekim ise yani kız.
Çin takvimini de bakın.
gn ne demek oluyor?Var ilki 6 haftalık 2. Kaç haftalık bilmiyorum 7 8 vardır
Gerçekten oğlum olduUltrason görüntüsü ise erkek, vajinal görüntü ise, vajinal mı deniyordu ona, rahimden çekim ise yani kız.
Çin takvimini de bakın.
Hayırlı, uğurlu olsun.Gerçekten oğlum oldu
8 +2 karından ultrason bakabilrimisiniz banadaErkek dediyse kıza dönmüyor kolay kolay hayırlı sağlıklı evlat olsun
Hayırlı olsun8 +2 karından ultrason bakabilrimisiniz banada
Hayırlı, uğurlu olsun.
Tamamdir kaçıncı hafta olsun? Birde fikriniz şimdilik ne acabaBir fikrim var, ama daha çok erken hafta açısından. Daha sonra tekrar alıntılayın beni.
3-4 hafta sonra hatırlatın.Tamamdir kaçıncı hafta olsun? Birde fikriniz şimdilik ne acaba
Tamam çok teşekkür ederim ben de rüyamda kız gördüm ve nedense hayal ettiğimde hep kız olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsun da3-4 hafta sonra hatırlatın.
Şu an kız olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi erken.
Merhaba benimde goruntume de bakabilir misiniz 12 hafta bitiminde çekildiHayırlı, uğurlu olsun.
Merhaba . Şuan 16 haftalık hamileyim . Bu da son görüntüsü. Alintilayin demiştiniz3-4 hafta sonra hatırlatın.
Şu an kız olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?