Doğuma Hazırlık cinsiyet tahminiyle alakalı birşey duydum.sizde kendinizde deneyin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulce55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
79
3
98
Adana
kızlar dün bişey duydum.sizin ve eşinizin ilk doğan kardeşinizin cinsiyeti ne ise sizin de ilk bebeğinizin cinsiyeti o oluyomuş.biraz karışık oldu misal sizin ve eşinizin en büyüğü kız ise sizinde kız oluyo veya her ikinizinde ailesinde en büyük erkekse sizinde ilk doğan çocuğunuz erkek oluyo.bende tuttu sanırım .bizim ailede en büyüğümüz ablam eşimin ailesindede en büyüğü kız bizim ilk çocuğumuzda kız olacak.çevremdeki tanıdıklarımda da durum böyle.acaba tesadüf mü. tabi birimizin ailesinde büyük kız diğerimizde erkekse durum farklı yani kızda erkekde olabilirmiş.sizde de bu durumda olanlar var mı merak ettim....

kızlar dün bişey duydum.sizin ve eşinizin ilk doğan kardeşinizin cinsiyeti ne ise sizin de ilk bebeğinizin cinsiyeti o oluyomuş.biraz karışık oldu misal sizin ve eşinizin en büyüğü kız ise sizinde kız oluyo veya her ikinizinde ailesinde en büyük erkekse sizinde ilk doğan çocuğunuz erkek oluyo.bende tuttu sanırım .bizim ailede en büyüğümüz ablam eşimin ailesindede en büyüğü kız bizim ilk çocuğumuzda kız olacak.çevremdeki tanıdıklarımda da durum böyle.acaba tesadüf mü. tabi birimizin ailesinde büyük kız diğerimizde erkekse durum farklı yani kızda erkekde olabilirmiş.sizde de bu durumda olanlar var mı merak ettim....

AAA Bunuda yeni duydum ilginççç..E şimdi benim kardeşim erkek,eşimin kız ne olacak benimm ilk bebişş..

Esim tek cocuk.ben ise ailenin en büyük cocuguyum ilk bebegimiz erkekdi simdiki belli degil ama dr erkek olabilir dedi :16:

çok ilginç ya :) bu konuda istatistiki bir sonuç çıkarılsa güzel olurdu. çocuğu olanların yorumuna bakalım

Ben tek çocuğum erkek arkadaşım da evin büyüğü bir erkek kardeşi var bizim ilerde çocuğumuz olursa nolacak o zaman?:37:

kızlar okuduğum kadarıyla genelde sizinkiler bir erkek bir kız şeklinde...benim demek istediğim en büyüğün her ikiside erkek yada her ikiside kız olanlar tutuyomu....dikkat edilecek nokta en büyük sizseniz kendi cinsiyetinizi düşünmelisiniz.kardeşleri değil yani..mantıklı yada mantıksız bizimki sadece duyum üzerine yapılan bir acaba....

ay bunu ben kendi kendime keşfettim sanıyordum sizde mi böyle düşünüyorsunuz yada gerçekten böyle mi bizde de abim büyük ve eşim ailenin büyüğü bebeğimizde erkek ailedede uyguladım%90 hep gerçek çıkmıştı ve bunu düşünmeye başlamışıtım şaşırdım burda da okuyunca:44:

ay bunu ben kendi kendime keşfettim sanıyordum sizde mi böyle düşünüyorsunuz yada gerçekten böyle mi bizde de abim büyük ve eşim ailenin büyüğü bebeğimizde erkek ailedede uyguladım%90 hep gerçek çıkmıştı ve bunu düşünmeye başlamışıtım şaşırdım burda da okuyunca:44:

bende 4 gün önce arkadaşıma bebeğimin cinsiyetini söyleyince o söyledi ve şaşırdım.onunda çevresinde hep öyleymiş.

annemle babamın en büyük kardeşlerinin cinsiyetine bakınca erkek olmam gerekiyordu :) ııh tutmadı

benim ailemde ilk çocuk kız ,eşimin ailesinde ilk çocuk erkek
benim oğlum oldu.
ama diğer eltim kız çocuğuna hamile.
bu durumda iki taraftanda tutmadı
diğer ablamgilde de tutmadı eniştemin en büyük kardeşi erkek bizde kız ortaya kız çıkmıştı
sanırım sende tutmuş canım bende gerçek değil.

bu cinsiyet konusunda çok saçma yöntemler duydum ama bu kadar saçmasını duymamıştım..yazmadan edemedim...buna inananan olabilir mi ya...

tutmayan arkadaşlar varmış bende mantıklı olmadığını öğrenmiş oldum. duyunca bende şaşırmıştım...Demekki cinsiyet hurafelerinden biriymiş :) benim de diğer tüm hurafeler oğlum olduğunu gösteriyordu.çin takviminden tutunda belirtiler,yediklerim bebeğin ultrasondaki şekline kadar hepsinde erkek diyodu artık kesin erkek diyodum o moda girmiştim ama kızım olacağını öğrendim..oysaki bir tek bu hurafede kız diyodu.hepimiz için hayırlısı olsun

çok saçma ve mantıksız bence benim eşimin ablası var bende ilk çocuğum ikimizinde kız olmuş oluyo ama bizim oğlumuz oldu

Back
X