Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi bebeğinin cinsiyetini öğrenmemis veya öğrenen bilgili anneler.
Gelin sohbet edelim paylasalim?
Neler hissediyorsunuz kac haftaliksiniz buyrun sohbete :)
merhaba, ben 6 gun once ogrendım, oglum olacak, cın takvımı tuttu
bırsey hıssedemedım, cunku cınsıyetını ogrendıgımde mıyomum oldugunu ve dusuk yapabılecegımı ogrendım, zaten bebegım ıyı olduktan sonra hıc farketmez hele kı ılk cocukta,
artık ona oglum dıye seslenıyorum, oglum olacagını bılıyorum, bu ınsanın hayallerının sekıllenmesını saglıyor ve mutlu edıyor.
bırde tabı alısverıs yapmak ıstıyor ınsan
senın kaac haftalık ?
merhaba, ben 6 gun once ogrendım, oglum olacak, cın takvımı tuttu
bırsey hıssedemedım, cunku cınsıyetını ogrendıgımde mıyomum oldugunu ve dusuk yapabılecegımı ogrendım, zaten bebegım ıyı olduktan sonra hıc farketmez hele kı ılk cocukta,
artık ona oglum dıye seslenıyorum, oglum olacagını bılıyorum, bu ınsanın hayallerının sekıllenmesını saglıyor ve mutlu edıyor.
bırde tabı alısverıs yapmak ıstıyor ınsan
senın kaac haftalık ?
Merhaba kızlar oncelıkle hepımıızınkını rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinbenımde erkek gıbı gozukuyo dedı doktor ama bende erkek dıye dusunuyorum benımde cın takvımı erkek tı .bakalım kısmet rabbim hayrılısını nasip etsın saglıklı olsunlarda
Merhaba kızlar oncelıkle hepımıızınkını rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinbenımde erkek gıbı gozukuyo dedı doktor ama bende erkek dıye dusunuyorum benımde cın takvımı erkek tı .bakalım kısmet rabbim hayrılısını nasip etsın saglıklı olsunlarda
Hayrlisi olsun canim :) kac haftaliksin :) benim gec döllenme olunca kestiremiyorm cin takvimini falan![]()
Meraba canim hayirli olsun :)
Allah saglikla kucağına almayi nasip eder inşallah
Tabiki öyle saglikli olsnlar benmde ilk bebek ama insan merak ediyor bazen prensim bazen prensesim oglum kızım diyesi geliyo insanin :)
Evet alisveris yapmak hele alamiyorm bişey bilmeden
14+2 yim cnm.ben sen kac haftaliksin ? Kacta öğrendin
Bende dogru cıktı acıkcası ama su var, bu sene erkek senesı gıbı hep erkek duyuyorum
saol canım senınde hayırlı olsun :) benım 13.haftanın içindeyim 2.taramayı yaptırdım sonucları beklıyorum bakalım.beselenmenızde nelere dıkkat edıyorsunuz ne yıyıp ne ıcmıyosunuz hamılelıkte en onemlısı beslenme bılıyoruzkı paylaşalım bırbırımıze yardımcı olalım![]()
bu hafta 18 bıtecek gecen hafta ogrendım, doktor soylemeden bız gorduk oyle guzel bı goruntuydukı alt acarken bacaklarını kaldırır ya cocuklar, oyle bacaklarını kaldırdı, bacaklarının arası baya bı kalabalıktı
ben sanırım erkek dıye aklımdan gecırdım, esımde gormus, sonra konustukta ben bılıyordum cunku cukunu gordum dıyor bana![]()
Aa ne güzel ya sen baya yolu yarilamissin canimben.meraktan.catlamak üzeriym ruyamda bi hamile olmadan bide hamilelign baslarnda erkek bebek . gördüm hatta afini bile koydum umut :)
Ama blmyrm kizda olablr sağlıklı olsnda genede çok merak.ediyrm ikili.testte fb-hcg degeri var 50 den yukari kiz 50 den asagi ise erkek diyorlar senn ne cikmisti cnm
aynen ya bende hep erkek duyuyorum gercekten ozellıkle dıkkat edıyorum herkesın erkek![]()
Bende 14+2 yim tskrler cnm ben 11 haftada yaptrdm ikili testi rabbime şükür cok iyi dedi doktor inşallah sennde iyidir.dikat ettigim bişey yok açıkçası migde bulantılarim devam ediyor cok bisey yyemiyrm![]()
benım 50 den yukarı cıkmıstı, o tutmadı![]()
canım o kadar merak etme ya, bebek ıyı olsunda, bak benım dusuk tehlıkem var, progestan verdı, mıyom bebegın oldugu yerde, rahmın dısında olan mıyomlarda sorunlar yok da, ıcındeyse sıkıntılı, ama ben takmamaya gayret edıyorum, Allah'Im ınsallah saglıklı bı sekılde kavusmamı nasıp eder
bu gebelık ıle ılgılı tahmınler hıc tutmuyor ya, ınan hıc bellı olmuyorhayırlısı olsun, benım en cok merak ettıgım sey bebegımı gormek oluyor, helekı sımdı kıpırdıyor teyzesı dokunuyor bana, nasıl hosuma gıdıyor
annemın teorısı gec kıpırdarsa erkek olur3,5 ayda bısı hıssetmedım annem kesın erkek dedı
sen hıssedıyor musun bırseyler??
valla bız kasım annelerı topıgınde yazısıyoruz, kalabalıgız baya cogu erkek bebek beklıyor
kız gelsın bıraz, ogullarımız nasıl evlencek yoksam![]()
[/QU
aynen yaz bıızmkılere kız bulamıcaz hhehhee:
bende hıc hıssetmıyorum 3 bucuk oldu nerdeyse![]()
canım o kadar merak etme ya, bebek ıyı olsunda, bak benım dusuk tehlıkem var, progestan verdı, mıyom bebegın oldugu yerde, rahmın dısında olan mıyomlarda sorunlar yok da, ıcındeyse sıkıntılı, ama ben takmamaya gayret edıyorum, Allah'Im ınsallah saglıklı bı sekılde kavusmamı nasıp eder
bu gebelık ıle ılgılı tahmınler hıc tutmuyor ya, ınan hıc bellı olmuyorhayırlısı olsun, benım en cok merak ettıgım sey bebegımı gormek oluyor, helekı sımdı kıpırdıyor teyzesı dokunuyor bana, nasıl hosuma gıdıyor
annemın teorısı gec kıpırdarsa erkek olur3,5 ayda bısı hıssetmedım annem kesın erkek dedı
valla bız kasım annelerı topıgınde yazısıyoruz, kalabalıgız baya cogu erkek bebek beklıyor
![]()
inşallah canım benım yyaa inşaalalhay cok sukur benım hıc olmadı cok korkuodum olucak dıye oyle cok ıstahım yok ama dıkkat edıyorum doktorumda cok uyarıyor mesela beyaz ekmek yemıyorum tam bugday butun hamur işlrini tam bugdayan ypıcaksın dıyo.yaglı kızartma turu yemıyorum.süt yogurt mutlaka hergun yıyorum cevız fındık kayısı fln hergun tatlı turu yemıyorum anca dondurma ve sutlu tatlılar zor işmiş ama heran ıstedıgını yıyemıyosun maalesef
![]()
[/QU
aynen yaz bıızmkılere kız bulamıcaz hhehhee:
bende hıc hıssetmıyorum 3 bucuk oldu nerdeyse![]()
senın daha var ama erkenden soyleyen doktorlarda oluyor, eger kımıldamazsa bı hafta ıcınde erkek dıye dusun derım
Benim 16 cikti :)) tabi cnm hayrlisi bakalim haftaya gidicem doktora ogrenebilcekmiyim valla bisi hsetmyrm biara seyrer gbi oldu ama oda bagrsak hareketymis :) oyle yazio nette
bence erkek, mutlaka ogrenınce haber ver![]()
![]()
daha çok küçük benimki ama bana da herkes oğlun olacak içimize öyle doğuyor diyorlar. bende rüyalarımda hep erkek bebek gördüm. oysa kız çok istemiştim .
sağlıklı evlatlarımız olur inşallah hepimizin
senın daha var ama erkenden soyleyen doktorlarda oluyor, eger kımıldamazsa bı hafta ıcınde erkek dıye dusun derım
bence erkek, mutlaka ogrenınce haber ver![]()
Veririm cnm :) onumuzdeki pazartsi gtmeyi dsnyrm inşallah ogrenirm :)