Cinsiyet tahminleri buyrun sohbete :)

Yok ya onun faydası bana baya vardı en azından düzenim vardı sabh alıyodum artık gün içinde kesinlikle bulantım olmuyıdu sdce sabah akşam mutlaka kusardım 9ay boyunca bulantı olmada öyle
O hap üç ay bulantılarımı kesti yani bulantı nedir bilmiyodum bile şimdi kullandıgım onun kadr etkli deil görsen bi halimi hep yerdeyim hiç halim yok öyle bıkkın olmuşum sanki:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy Kıyamam yaa cok kötü bisey bu bi an önce bitsin bulantılar :((

Ogrendim kızlar erkekmis cinsiyet bebisin :)

Merhaba guzel annisler bende 11. Hafta icindeym ikiz bebislerime hamileyim tabiki daha kuzularimin cinsiyetini ogrenmedim sanirin daha beklemem lazim :( icimden bir kiz bir erkek gecior ama en iyisini Rabbim bilir

Son düzenleme:
Benimde henuz erken ama nedense benimde icimde erkek olacakmis gibi geciyo.ne tesaduftur ki gecen gun gorumcem bicak ve makas yapti,birde tuz dokuyolar basina sonra belli zaman sen burnunu kafani kasirsan erkek bacagini falan kasirsan kiz oluyomus ya.ne tesaduftur ki ikisindede erkek cikti.cin takvimin dede erkek cikti,tabi bunlar batil inanc ama insan inanmadanda edemiyo :-)

Hayirli aksamlar arkadaslar herkesin bebegi hayirli olsun bende 2 gun sonrs 15 haftalik olcam ins... ikiz bebis bekliyoruz allah nasip ederse 11 haftaliken doktor biri erkege benziyo dedi meraktan catliycak annneane ve babaanneler ya cumartesi dokora gitcez ins.15+3 olcam belli olurmu acaba cinsiyetleri siz ne kadarliken ogrendiniz

Hayirli aksamlar arkadaslar herkesin bebegi hayirli olsun bende 2 gun sonrs 15 haftalik olcam ins... ikiz bebis bekliyoruz allah nasip ederse 11 haftaliken doktor biri erkege benziyo dedi meraktan catliycak annneane ve babaanneler ya cumartesi dokora gitcez ins.15+3 olcam belli olurmu acaba cinsiyetleri siz ne kadarliken ogrendiniz

Belli olur canim özel hastaneye gidiosan kesin olur hayirli olsun bebislern bu arada devlette genelde 16 dan önce sylemiolar diye biliyorum kesin olmadan.
Bende bugün 15 haftaligim gerci Ultrasnda 15+3 ciktim :)
Bende bugün öğrendim Oglusum oluyo % 99dedi doktor :)
Doktor demeden ben gördüm zaten :)

Bende 6.hafta icindeyim bu ilk bebegim ve bende cinsiyetini somdiden merak ediyorum ama kafa ya takmadan saglikli olsun yeter.
Bende bulanti falan yok yememde icmemde degisiklik yok sadece goguslerim fena buyudu ve cok hassas zor dokunabiliyorum.
Siz nasilsiniz bugun??

Back
X