- 11 Ağustos 2016
- 154
- 40
- 28
- 31
- Konu Sahibi BirmevzumVar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan bende anlamıyorum Bak yukarı dogru kafası var sırtı aşşagıda uzuncanaa kocaman bebek işteben neden hic anlamiyorum bu kagitta gorunenleri :/
haa sirtini gordum kemiklerinden anladimİnan bende anlamıyorum Bak yukarı dogru kafası var sırtı aşşagıda uzuncanaa kocaman bebek işte![]()
Bak boynunun az altında siyahlık var böyle kısa orasıda kolları elleri snrmhaa sirtini gordum kemiklerinden anladim
peki elleri ?
elleri ?![]()
k.bkma ama rsimde belli degilBak boynunun az altında siyahlık var böyle kısa orasıda kolları elleri snrm![]()
Kıhkıh tBikide tahmin ediyorum doktorun bana söyledikleri neden gözükmediyse utrasonda kolları var ama burda neden yokkk.bkma ama rsimde belli degilsen bnce tahmin ediyon ^^
tahminen bnde bilurim kollarinin nerde oldugunuuuKıhkıh tBikide tahmin ediyorum doktorun bana söyledikleri neden gözükmediyse utrasonda kolları var ama burda neden yokk![]()
Yok fazla hareketli değil ben fotoyu düzleştirşsm normalde aşşa dogru kafası falan pek sakın elleri ayakları hareketli bi bacaklarınn arasında hep kordon var nasıl iş 12hafalıktan beritahminen bnde bilurim kollarinin nerde oldugunuuu
canim bebisin kipir kiprsa ondan cikmamistir :)
nasil is bilmem ama o kordon orda oldukzca cinsiyeti zir ogrenirsiniz ..Yok fazla hareketli değil ben fotoyu düzleştirşsm normalde aşşa dogru kafası falan pek sakın elleri ayakları hareketli bi bacaklarınn arasında hep kordon var nasıl iş 12hafalıktan beri![]()
Söylemiyolr öyle ya malesef erkek olsa fazlalık gözükürdü dedi ama hepöi kordon olur önündenasil is bilmem ama o kordon orda oldukzca cinsiyeti zir ogrenirsiniz ..
veya doktoruna soyle ense kalinligina gorr soylesin :)
Allah bagislasin hayirli evlat olir insaAllah sekrin yok demi seninSöylemiyolr öyle ya malesef erkek olsa fazlalık gözükürdü dedi ama hepöi kordon olur önündekalıp erkek dediler ense ilk ölçümünde çok 0.8di Şuan zaten 3hafta önden gidiyormuş kilosu boyu
Söylemiyolr öyle ya malesef erkek olsa fazlalık gözükürdü dedi ama hepöi kordon olur önündenasil is bilmem ama o kordon orda oldukzca cinsiyeti zir ogrenirsiniz ..
veya doktoruna soyle ense kalinligina gorr soylesin :)
Yok herşeyim normal kuzumun ikizide vardı ama kalbi durdu kendiliğinden düştü ondan sonra zor toprladımAllah bagislasin hayirli evlat olir insaAllah sekrin yok demi senin
anladim basin sogolsunYok herşeyim normal kuzumun ikizide vardı ama kalbi durdu kendiliğinden düştü ondan sonra zor toprladım