Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahminlerii alalım kızlarrrrrr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
31
mrblar canlar ben 21haftalık gebeyim malesef ikizimin birisini kaybettim kalanda yola devam cinsiyet öğrenemedik bir türlü kordonu hep önünde oluyormuş

tahminen bnde bilurim kollarinin nerde oldugunuuu
canim bebisin kipir kiprsa ondan cikmamistir :)
Yok fazla hareketli değil ben fotoyu düzleştirşsm normalde aşşa dogru kafası falan pek sakın elleri ayakları hareketli bi bacaklarınn arasında hep kordon var nasıl iş 12hafalıktan beri

Yok fazla hareketli değil ben fotoyu düzleştirşsm normalde aşşa dogru kafası falan pek sakın elleri ayakları hareketli bi bacaklarınn arasında hep kordon var nasıl iş 12hafalıktan beri
nasil is bilmem ama o kordon orda oldukzca cinsiyeti zir ogrenirsiniz ..
veya doktoruna soyle ense kalinligina gorr soylesin :)

Söylemiyolr öyle ya malesef erkek olsa fazlalık gözükürdü dedi ama hepöi kordon olur önünde kalıp erkek dediler ense ilk ölçümünde çok 0.8di Şuan zaten 3hafta önden gidiyormuş kilosu boyu

Söylemiyolr öyle ya malesef erkek olsa fazlalık gözükürdü dedi ama hepöi kordon olur önünde kalıp erkek dediler ense ilk ölçümünde çok 0.8di Şuan zaten 3hafta önden gidiyormuş kilosu boyu
Allah bagislasin hayirli evlat olir insaAllah sekrin yok demi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…