Cinsiyet takvimi

AyderKi

Dualarimizi Kabul, Hayirli Eyle Ya Rab!
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
83
252
8
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar dogru oldugunu hep beraber gorelim mi? Siz hangi ayda ve ayin kacinci gunu hamile kaldiniz? Sonuc olarak cocugunuzun cinsiyeti bu takvime gore tutuyor mu?
Not: bazen 25. Den 25. Ne oynama yapabilmesi muhtemel...
Simdiden cevaplariniz icin cok Tesekkurler

Ben bu ay hamile kalırsam kız olacak o zaman :)
%50 Bence sonuçta herkesin hem kız hem erkek oluyo. Bi ayda sadece kız doğmuyo erkek de doğuyo gibi :)

Oyle cnm Ilk bebegine mi hamile kalacaksin. Ins rabbim gonlune gore versin .

Ben de bu takvimi bi arkadasimdan duydum. Arkadas cok iddaliydi o yuzden boyle bi konu acmaya karar verdim. Bakalim iddasi nekadar dogru :)

İlk olacak inşallah. Allah nasip eder hamile kalırsam :)
Ins cnm bnm Rabbim nasip etsin. Ben ucuncuye hamileyim ve iki oglum tuttu bu takvime gore. Yine de kiz istiyorsan bi dene sen de

20 temmuz - 20 agustos erkek dogru bende de

ayyyyyyy Allahimmm... simdi cin takvimi vs anlarim. bilginin kaynagi belli dogru yanlis orasi ayri. arkadasimin takvimi nedir yaw.

Kızım 20-25 ağustos arası olmuştu doğru. Bu bebişim rabbim ömür versin sağlıkla gelsin inşlh 12 ekim cinsiyeti belli değil

ayyyyyyy Allahimmm... simdi cin takvimi vs anlarim. bilginin kaynagi belli dogru yanlis orasi ayri. arkadasimin takvimi nedir yaw.
Bu takvimi arkadasimin tanidigi 20 sene oncesinde bi dergide okumus. Bilim adamlarinin arastirip ortaya attigi bi takvimmis. O kisi de ogun bugun cinsiyet takvimi yapiyormus ve dedigine gore hic sekmemis. Ben de kucuk capta arastirmaya yapayim dedim... sorun yok insallah ilginiz icin tesekkurler

Üç tanıdıkla nerdeyse aynı gün hamile kalmışız Allah'ın hikmeti . Bana tahmini Doğum 15 mayıs diğerine de 15 mayıs öbürüne 14 mayıs dediler . Ben 5 Mayıs'ta onlar 6 Mayıs'ta Doğum yaptı. Üçümüzünde kızı oldu

Sizin ve arkadaslarinizin hamile kaldiginiz ay 19-25 temmuz muhtemelen bu da tuttugunu gosteriyor. 20haziran-20temmuz veya bazen 25haziran-25temmuz kiz olabiliyormus

Sizin ve arkadaslarinizin hamile kaldiginiz ay 19-25 temmuz muhtemelen bu da tuttugunu gosteriyor. 20haziran-20temmuz veya bazen 25haziran-25temmuz kiz olabiliyormus
Biz üçümüzde 20 agustos 20 eylül arası hamile kaldık tatlım ben 3 agustos evliyim üçümüzde geç döllenme olduk . Kızlarımız şimdi boy boy orda kız yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…