İlk olacak inşallah. Allah nasip eder hamile kalırsam :)Oyle cnm Ilk bebegine mi hamile kalacaksin. Ins rabbim gonlune gore versin .
Ins cnm bnm Rabbim nasip etsin. Ben ucuncuye hamileyim ve iki oglum tuttu bu takvime gore. Yine de kiz istiyorsan bi dene sen deİlk olacak inşallah. Allah nasip eder hamile kalırsam :)
Tam olarak hamile kaldiginiz gun aslindaYumurtlama tarihi mi yoksa son adet tarihi mi
Bu takvimi arkadasimin tanidigi 20 sene oncesinde bi dergide okumus. Bilim adamlarinin arastirip ortaya attigi bi takvimmis. O kisi de ogun bugun cinsiyet takvimi yapiyormus ve dedigine gore hic sekmemis. Ben de kucuk capta arastirmaya yapayim dedim... sorun yok insallah ilginiz icin tesekkurlerayyyyyyy Allahimmm... simdi cin takvimi vs anlarim. bilginin kaynagi belli dogru yanlis orasi ayri. arkadasimin takvimi nedir yaw.
Hayirlisi olsun cnm cvbini bekliyorum bnm de carsamba belli olmus olacskPersembe belli olursa yazarım ins takvime göre erkekmis nasip bakalim
Sizin ve arkadaslarinizin hamile kaldiginiz ay 19-25 temmuz muhtemelen bu da tuttugunu gosteriyor. 20haziran-20temmuz veya bazen 25haziran-25temmuz kiz olabiliyormusÜç tanıdıkla nerdeyse aynı gün hamile kalmışız Allah'ın hikmeti . Bana tahmini Doğum 15 mayıs diğerine de 15 mayıs öbürüne 14 mayıs dediler . Ben 5 Mayıs'ta onlar 6 Mayıs'ta Doğum yaptı. Üçümüzünde kızı oldu
Biz üçümüzde 20 agustos 20 eylül arası hamile kaldık tatlım ben 3 agustos evliyim üçümüzde geç döllenme olduk . Kızlarımız şimdi boy boySizin ve arkadaslarinizin hamile kaldiginiz ay 19-25 temmuz muhtemelen bu da tuttugunu gosteriyor. 20haziran-20temmuz veya bazen 25haziran-25temmuz kiz olabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?