Cinsiyet takvimi

Senin takvim tutuyor yani. Hatta biz dedik ya birimizde mi oğlan Yok diye. Bizden İki hafta sonra Doğum yapan bi arkadaş erkek doğurdu bak oda tutuyor

Değişikmiş bu takvime göre erkek olması gerek bakalım hayırlısı. Cinsiyet belli olunca yazarım merak ettimm tutuyor falan demişler . Benim ilk bebeğim sağlıklı olsun da farketmez.

Sonuc kız bakalım haftaya gidicem söylerse ben de yazarım

20 nisan 20 mayıs kız gerçektende kızım olacak.. Allahım ya kızım olacakkk..çok şükürrrrrrr

20 ekim - 20 kasım.. Sıpam hala göstermiyor.. Cuma ya da cumartesi gideceğim gösterirse yazarım.. :)

Kız cıkıyo bakalım ne olacak. Oglum var kızım olmasını ısterım

20 ekim - 20 kasım.. Sıpam hala göstermiyor.. Cuma ya da cumartesi gideceğim gösterirse yazarım.. :)
Aynı aralıkta hamile kalmısız bu takvime göre kız iki doktor da biri kız diğeri erkek dedi bizde karsrsız kaldık 16-20 haftalık olalım netleşecek inşallah bakalım ikimizinde kızı mı olacak

Ekimde hamile kaldım. takvime göre kız görünüyo ve gerçektende kızım olucak inşallah bencede doğru :)

20 eylül 20 ekim erkek; doktorum da muhtemelen erkek dedi 7 şubatta netleşecek inşallah

Takvime göre ilk bebeğim tutuyor ikinci erkek gösteriyor ama kız

20 temmuz 20 agustos arasi hamile kaldim erkek diyor oglum olcak gercektende

Aynı aralıkta hamile kalmısız bu takvime göre kız iki doktor da biri kız diğeri erkek dedi bizde karsrsız kaldık 16-20 haftalık olalım netleşecek inşallah bakalım ikimizinde kızı mı olacak

doktorum henüz söylemedi benim.. oğlum sordu ama göstermeyince söyleyemedi.. free beta hcg tahmini eğer doğru tutarsa kız 52 çıktı.. ama ona da pek güvenmiyorum.. az kaldı öğreniriz umarımmmm

Değişikmiş bu takvime göre erkek olması gerek bakalım hayırlısı. Cinsiyet belli olunca yazarım merak ettimm tutuyor falan demişler . Benim ilk bebeğim sağlıklı olsun da farketmez.
Kızlar bende nub tahmini de keseye göre de Çin takvimi hiç biri tutmadı. Bu takvim tuttu bide hcg değerine göre 35,4 tü ikisi tuttu sadece hayırlısı olsunda sağlıkla doğsun bebişlerimiz

Benim bebegimin cinsiyeti 16. Haftada belli olmustu ondan önce tabiiki bende takvim uygulamasini indirmistim kız cikmisti bende dogruda cikti yani :)

Tam olarak hamile kaldiginiz gun aslinda
Hamile kaldığımız günü nasıl hesaplıyoruz:)) cahilim galiba bu konuda .. yani Benim son adet tarihim 23 kasım . Oradan mi hesaplıyoruz anlayamadım

20 kasım - 20 aralık erkek
Diyor. bakalım perşembe öğrenceğiz nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…