size bu konuda direten eşinizin cahil ailesine laf çarptıkları zaman, yaa evet çok haklısınız oğlunuz tarlaya bir erkek tohumu ekemedi deyin bakalım ne olacak
size bu konuda direten eşinizin cahil ailesine laf çarptıkları zaman, yaa evet çok haklısınız oğlunuz tarlaya bir erkek tohumu ekemedi deyin bakalım ne olacak
bızler kız erkek farketmez yeterkı bı evladımız olsun dıyoruz. . .normal yollardan evlat sahıbı olamıyoruz dıye ugrasıyoruz, su cahıl ınsanların su kadına yaptıklarına bakın. . . Asla hakır gormuyorum senı ama esını ve aılesını kınıyorum... Hıc affedılecek bısey degıl bu. . .ben o aılede napardım bılmem. . . Allah sana sabır versın arkadasm yaahıc kolay degıl. . . Bence hıc takma , sen ıkı hayrlı kız evlat sahıbı mukemmel bı annesın. . . Ve Hersey Rabbımın takdırı. . Tıp ılerledıyse de Rabbım dılemezse olmaz. . . Sen secdeye var esının aılesıne karsı Rabbım den kendıne sabır dıle. . . Aeo
Herkese merhaba,
Bu özel durumumu çevremde kimseyle paylaşamadığım için bu başlığı açıyorum.bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
29 yaşında 6 yıllık evliyim. evliligimin ilk yılı bi düşügüm oldu ama sonradan 2 tane kızım oldu. benim sorunum gebelik değilde başka bişey.belki sizlere tuhaf gelcek ama ben bunu yaşıyorum( eşimin ailesi ve akrabaları sürekli bi erkek çocuk doguramadın deyip duruyo.ozellikle kaynanam ve ufacık görümcem bile sürekli laf çarpıp duruyo. psikolojim çok bozuk hicbirinin yüzünü görmek istemiyorm.bu yüzden cinsiyet seçimi araştırması yapmaya başladm. bebeğin kızmı erkekmi olcağini biz seçiyormuşuz. artık bunuda yapıyolarmış. acaba bu gerçekten mümkünmü? yaptıranınız, bileniniz varmı?yardımlarınızı istiyorum...
Herkese merhaba,
Bu özel durumumu çevremde kimseyle paylaşamadığım için bu başlığı açıyorum.bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
29 yaşında 6 yıllık evliyim. evliligimin ilk yılı bi düşügüm oldu ama sonradan 2 tane kızım oldu. benim sorunum gebelik değilde başka bişey.belki sizlere tuhaf gelcek ama ben bunu yaşıyorum( eşimin ailesi ve akrabaları sürekli bi erkek çocuk doguramadın deyip duruyo.ozellikle kaynanam ve ufacık görümcem bile sürekli laf çarpıp duruyo. psikolojim çok bozuk hicbirinin yüzünü görmek istemiyorm.bu yüzden cinsiyet seçimi araştırması yapmaya başladm. bebeğin kızmı erkekmi olcağini biz seçiyormuşuz. artık bunuda yapıyolarmış. acaba bu gerçekten mümkünmü? yaptıranınız, bileniniz varmı?yardımlarınızı istiyorum...
öncelikle Allah kolaylık versin arkadaşım, bu kafadaki insanlara bi kafa atasın geliyor valla. eşinin ailesiyle aran nasıl bilmiyorum ama ben olsaydım lafımı esirgemezdim. bununla ilgili çok güzel bir karikatür var. kadın lohusa yatağında kocasına "adam olup bir y kromozomu gönderemedin" diyor. yanındaki kayınvalidesi de "ben sana okumuş gelin almayalım demiştim" diyor :)
öbü konuya gelince, tüp bebekte embriyolarda kız erkek seçimi yapılabiliyor ancak yasal değil. bunun için mahkeme kararı lazım.
merhaba incirim, karikatür çok komikmiş :) bende donasyon için kıbrısı araştırıyorum. kıbrısta hem donasyon hemde cinsiyet seçimi yapılıyo.Türkiyede zaten yasak ama kıbrısta mahkeme kararı falan isteniyomu acaba ben pek zannetmiyorum..
Herkese merhaba,
kıbrısta pgt ile yapılıyor ama bence genetik rahatsızlık yoksa günahtır. Eşinin seni koruması lazım. Erkek olacak da bakalım hayırlı mı olacak.
mehmet ali erbil oğlunu kıbrısta seçerek erkek doğurttu... Ama türkiyede yasak...
Türkiyede yasak olduğunu biliyorum canım zaten kıbrısı araştırıyorum bende.yazdıklarınız çok doğru ama başına gelmeyen anlamaz beni kendimi dışlanıyo gibi hissediyorum.hoş gibisi fazla zaten öyleyim onlar için. cinsiyet seçmek günahta onların bana yaptıkları sevapmı(((((
Türkiyede yasak olduğunu biliyorum canım zaten kıbrısı araştırıyorum bende.yazdıklarınız çok doğru ama başına gelmeyen anlamaz beni kendimi dışlanıyo gibi hissediyorum.hoş gibisi fazla zaten öyleyim onlar için. cinsiyet seçmek günahta onların bana yaptıkları sevapmı(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?