Merhaba bayanlar, ben 28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.yıllarca doktor doktor gezdik ama hepsi benim anne olamayacağımı söylediler. yumurtam yokmuş ve haliyle anne olma şansım hiç yok. eşimle sürekli düşün düşün işin içinden çıkamaz olduk ve kıbrısta donasyon yaptırmaya karar verdik.cinsiyet tayinide yapılıyormuş.madem bu işe kalkışcaz biz diyoruzki bi kız bi erkek bebeğimiz olsun.bunu biz seçebiliyor muyuz yani bilginiz varmı.benim sanırım ilk ve son şansım bu... teşekkürler
Türkiyede yasak olduğunu biliyorum canım zaten kıbrısı araştırıyorum bende.yazdıklarınız çok doğru ama başına gelmeyen anlamaz beni kendimi dışlanıyo gibi hissediyorum.hoş gibisi fazla zaten öyleyim onlar için. cinsiyet seçmek günahta onların bana yaptıkları sevapmı(((((
Herkese merhaba,
Bu özel durumumu çevremde kimseyle paylaşamadığım için bu başlığı açıyorum.bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
29 yaşında 6 yıllık evliyim. evliligimin ilk yılı bi düşügüm oldu ama sonradan 2 tane kızım oldu. benim sorunum gebelik değilde başka bişey.belki sizlere tuhaf gelcek ama ben bunu yaşıyorum( eşimin ailesi ve akrabaları sürekli bi erkek çocuk doguramadın deyip duruyo.ozellikle kaynanam ve ufacık görümcem bile sürekli laf çarpıp duruyo. psikolojim çok bozuk hicbirinin yüzünü görmek istemiyorm.bu yüzden cinsiyet seçimi araştırması yapmaya başladm. bebeğin kızmı erkekmi olcağini biz seçiyormuşuz. artık bunuda yapıyolarmış. acaba bu gerçekten mümkünmü? yaptıranınız, bileniniz varmı?yardımlarınızı istiyorum...
bu işlemin maliyeti kıbrısda 7500 euro artı konaklama. parası ve isteği olan herkes yaptırır ne var bunda. allah bu formulü bulacak akıl fikir vermiş insana. bunu kullanmakta günah falan değil bence. ama bir kız bir oğlan ikiz yapmak garanti değil. yani iki embriyo transferi yapılabilir ama ya sadece biri tutarsa o zaman o cinsiyet olur . ama bir denemede kız seçilip ikinci denemede erkek seçilebilir. zira başarı oranı % 99 bu işlemde çok çok başarılılar. allah herkese gönlüne göre versin yada bol para versin...
Herkese merhaba,
Bu özel durumumu çevremde kimseyle paylaşamadığım için bu başlığı açıyorum.bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
29 yaşında 6 yıllık evliyim. evliligimin ilk yılı bi düşügüm oldu ama sonradan 2 tane kızım oldu. benim sorunum gebelik değilde başka bişey.belki sizlere tuhaf gelcek ama ben bunu yaşıyorum( eşimin ailesi ve akrabaları sürekli bi erkek çocuk doguramadın deyip duruyo.ozellikle kaynanam ve ufacık görümcem bile sürekli laf çarpıp duruyo. psikolojim çok bozuk hicbirinin yüzünü görmek istemiyorm.bu yüzden cinsiyet seçimi araştırması yapmaya başladm. bebeğin kızmı erkekmi olcağini biz seçiyormuşuz. artık bunuda yapıyolarmış. acaba bu gerçekten mümkünmü? yaptıranınız, bileniniz varmı?yardımlarınızı istiyorum...
cahillikten başka bişe değil ama maleseff türkiyemizde var bu.diceğin o ki valla çocuğun cinsiyetini oğunuzu spremi belirlio benim yapabiliceğim bişe yok.çin takvimi de hikaye cnm kimi tuttu diyo kimi tutmadı diyo.Herkese merhaba,
cahillikten başka bişe değil ama maleseff türkiyemizde var bu.diceğin o ki valla çocuğun cinsiyetini oğunuzu spremi belirlio benim yapabiliceğim bişe yok.çin takvimi de hikaye cnm kimi tuttu diyo kimi tutmadı diyo.
Çin takvimini deniycem ben genelde tutuyor diye okudun bunun için konuda actım ama pek ilgilenen olmadı.
merhabalar
öncelikle kızlarınızı allah bağışlasın analı babalı büyüsünler.
eğer bahsettiğiniz gibi olay ciddi ise ki aynı olayları bende yaşadım. eşimin ailesi tarafından çok baskı gördüm. ve bende bu işi araştırarak kıbrısa gittim. orada cinsiyet tayini yaptırarak bir erkek bebek sahibi oldum. bu benim için çok farklı bir deneyim oldu. ve de iyi ki oldu istediğimiz bebeğe sonunda kavuştuk. kıbrıstaki işlemlerim hakkında daha fazla bilgi aktarmamı isterseniz size yardımcı olabilirim.
Çocuğu olsun diye uğraşan bir kadınım bende ama seni o kadar iyi anlıyorum ki. Dışarıdan sana laf söylemek o kadar kolay ki ve unutmadan hani o ben olsam kaynanama şunu yaparım şöyle derim diyenler var ya onlarda aslında hava civa canım. Başa gelmeden bilemezsin hiç bir şeyi nasıl ki sen bebek sahibi olamamanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum onlarda ailenin tutumunu tavrını yaşadığın sorunları bilemez herkesin derde kendi göre çok. Gelelim sorununa benim kaynananım 4kızı bir oğlu var. Kızlardan sonra o kadar baskı görmüş ki eZilmişki anlatamam ki babaanneyi ben çok iyi tanıyorum Rabbim kimseye ver mesin öyle kaynana:) neyse bir dua var canım erkek çocuk isteyenlerin yaptığı bir dua onunla olmuş benim kocam. Bir de kızlarının göbek bağımı saklıyor musun göbek bağı cevirirler cinsiyet değişsin diye onu yapanı da tanıyorum o da tuttu. Bunları bir dene canım tabiki dua ve Rabb'ime sığınmak en önemlisi
Öncelikle Allah razı olsun ve Rabbim sana en kısa zamanda bi evlad nasip etsin. benim ikinci bebeğiminde kız olduğnu öğrendiler ve doğumda hastanede yanımda kimse yoktu eşimden başka.. bu o kadar acı vericiki hemen dibinde kaynanan, görümcen otursun ama doğuma kimse gelmesin. eve geldim kaç gün sonra geldiler o da geçmiş olsun deyip gittiler o çocuğumu kucaklarına alıp sewmediler bile. dediğin gibi yaşamayanda beni anlamaz resmen çocuklarım yüzünden dışlanıyorum.ama Allahım büyük vardır bi hayır bundada.
Öncelikle Allah razı olsun ve Rabbim sana en kısa zamanda bi evlad nasip etsin. benim ikinci bebeğiminde kız olduğnu öğrendiler ve doğumda hastanede yanımda kimse yoktu eşimden başka.. bu o kadar acı vericiki hemen dibinde kaynanan, görümcen otursun ama doğuma kimse gelmesin. eve geldim kaç gün sonra geldiler o da geçmiş olsun deyip gittiler o çocuğumu kucaklarına alıp sewmediler bile. dediğin gibi yaşamayanda beni anlamaz resmen çocuklarım yüzünden dışlanıyorum.ama Allahım büyük vardır bi hayır bundada.
canım nasıl yaa insan torununu nasıl alıp sevmez böyle insanları varya öldürmek gerek... ama sıkma canını ben cinsiyet tayini ile oğluma kavuştum. zaten benim çocuğum olma ihtimali yoktu yumurta rezervim çok çok azdı. donasyonla beraber cinsiyet seçimi ile erkek bebek sahibi olduk. eğer eşinde bu duruma sıcak bakıyosa hiç vakit kaybetme derim gidin yaptırın ama bence onlar duymasın yani kaynanan falan bide bunu başına kakmasınlar. Allah yardımcın olsun canım...
amin cümlemizin yardımcısı olsun.. peki siz nerde yaptırdınız doktorunuz kimdi bana ne tavsiye edersinz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?