Cinsiyet Tayini (Seçimi) Yaptıranlar ya da Yaptırmak İsteyenler

çok sağol canım teşekkür ederim. biz zaten epey süredir araştırma yapıyorz. özellikle eşim Halil ibrahim beyi çok istiyor. o da baya başarılı bi doktormuş. sanırım orası olcak telefonlada konuştk ben merkeze bikaç kez mail attım hemen dönüş yaptılar hayırlısı neyse ol olsun canım bakalım.

merhaba canım. ben Halil ibrahim tekin sayesinde anne oldum gerçekten başarılı bi doktor merkez olsun ekip olsun gayet iyi. orayı sana gözüm kapalı tavsiye ederim. benim şuan oğlum var ve ona kız kardeş istiyorz cinsiyet tayini ile bunda bi sorun yok hem zaten senin yumurtan olcak.tabii önce araştır sor belki sen beğenmezsiin olurya kişiye göre değişir. tercih senin canım ben sadece yazmak istedim :)

ayyy ne güzel Allah bağışlasın evladını. hayırlısı neyse o olsun canım bakalım işte araştırma sürecindeyiz ama sanırım Halil ibrahim tekin olcak doktorumz çünkü eşimle özellikle orayı istiyor.

evet halil bey de iyi bir doktor ama isterseniz birde tonguz beylerle görüşün ondan sonra karar verirsiniz. telefon numarasını vereyim ben sana bir ara ve konuş. onlardan da bilgi al ve ondan sonra karar ver. telefonu 05338629201. allah yardımcın olsun.

canım ilgilendiğin için çok teşekr ederim. eşim ısrarla Halil ibrahim beyi istiyor sanırım tercihmiz orası olcak bakalım..

canım ilgilendiğin için çok teşekr ederim. eşim ısrarla Halil ibrahim beyi istiyor sanırım tercihmiz orası olcak bakalım..

selam canım ben HİT hastasıyım ve doktorumdan çok çok memnunum şuan bi kızım var ve Allah izin verirse bizde bi erkek çocuk için cinsiyet tayini istiyoruz. sana kesinlikle tavsiye ederim merkezi çok başarılılar kıbrısta zaten çok ünlü bi doktor kendisi

selam canım. Kıbrısa mail attım Nevin hanım çok detaylı bi cevap verdi fiyatları falanda yazmış sağolsun. aynı şekilde bi iki merkeze de attım fiyatlar hemen hemen aynı zaten. eşim direk HİT istediği için diğer maillere bakmadı bile. bugün akşama doğruda arıcaz eşim konuşcak bişeyler sorcakmış bakalım onun içi rahat etsinde

sevindim canım hadi bakalım hayırlısı olsun :)) Keşke halil ibrahim beyi görme şansın olsa.. kendini hastalarına adamış bi doktor çok güven veriyo insana.. yani bana göre doğru tercih yaptınız ama yinede karar sizin canım Allah yolunuzu açık etsin..

merhaba kızlar nasılsınız? f_ozkn seni merak ettim canım ne yaptın kıbrıs işini??

merhaba kızlar nasılsınız? f_ozkn seni merak ettim canım ne yaptın kıbrıs işini??

canım kesin kararımızı verdik Halil ibrahim tekine gitcez ama ne zaman nasıl yapcaz bilemiyorum. benim 2 tane kızım var onları götürsek çok masraflı olcak götürmesek burdakiler olayı anlıcaklar bi şekilde gitcez. ben kızları alalım diyorum sanki ailece tatile gidiyoruz gibi.

merhaba canım. ben Halil ibrahim tekinde tedavi gördüm ve şuanda bi oğlum var çok şükür. Cinsiyet tayini ile oğluma kavuştuk ben orayı kesinlikle tavsiye ederim. HİT zaten bi marka :))
için rahat olsun ve bencede kimseye söylemeyin tedavinizi alın kızlarınızı ve beraber gidin. valla canım milletin çenesi çok düşük helede eşinin akrabalarına falan hiç güvenme benden tavsiye

Kendini uzme canim, biz bir tane saglikli evlat sahibi olmak icin canimizi, malimizi herseyimizi ortaya dokuyoruz. Cok sukur iki kizim var de, kayinvalidenlere selamimi soyle.

Turkiye'de bebegin cinsiyetinin belirlenmesi yasal olarak suc. Ayrica bebegin cinsiyetini belirleyen dna erkegin sperminden geliyor. Yani esinin spermleri kiz ve erkek. Demekki kiz spermleri daha kuvvetli ki iki tane kizin olmus. Yani bu durumda erkek doguramayan sen degilsin, erkek dolleyemeyen esin.

Bu isin tibii boyutu, bir de dini boyutundan bakmak lazim. Hayirlisi boyleymis demekki diye dusunmek lazim. Bence sen bu isi Allah'a birak. Eger bir daha hamile kalmak kiamet olursa belki kizin olur belki oglun. Ama Allah veremdiyse bir bildigi vardir. Zorla erkek evlat sahibi olmaya calismak bence dogru degil. Ya hayirsiz olursa, ya sakat olursa?

Kendini uzme, herseyi oluruna birak...

canım çok sağol ama üzülmemek elde değil. görüşmüyoruz zaten bi süredir... eşimde erkek bebek istiyor zaten benden daha çok araştırıyor. sizleride anlıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun ama eşim tek erkek çocuk. yani onların soyadını sürdürmesi gerekmiş bu aslında onları tedirgin eden miras olayı falan..

nyse canım yaa sende durum nedir? kaç yaşındasın tedavimi görüyosun?

Merhaba bayanlar. 36 yaşındayım ve çok şükür 2 tane kızım var. Bi tane daha çocuk istiyouz ama olmuyor Yumurta rezervimde yaştan kaynaklanan azalma varmış. doktorum tüp bebek deneyelim dedi önce çok emin olamadık biraz daha bekleyelim belki olur dedik ama 1 yıldan fazla zaman geçti bu konuşmanın üzerine ama yine olmadı... Ben tüp bebek yaptırcam ve bu kez işi şansa bırakmadan cinsiyet tayini ile bide erkek çocuk istiyoruz. Aranızda bu işlemi yaptıran varmı yardımcı olurmusunuz lütfen?....

Merhaba canım. Ben cinsiyet seçimi yaptırdım zaten bu işlem için tüp bebek yaptırman gerek. Ben Kıbrısta Halil İbrahim Tekinde yaptırdım çok memnun kaldım sanada tavsiye ederim hayırlısı olsun arkadaşım..

merhaba canım hoşgeldin.. tesadüfe bak benimde 2 tane kızım var çok şükür ama bende erkek çocuk istiyorum. Cinsiyet seçimi için çok araştırma yaptım. Ben Kıbrısta Halil ibrahim beyde yaptırmaya karar verdim sadece eşimle uygun zamana bi türlü karar veremedik. Çünkü hiç kimseye söylemicez bu tedaviyi. Sen ne zamana düşünüyosun canım peki?

merhaba hoşbulduk. ben şuan araştırıyorum hala bikaç merkez var aklımda bunlardan biride Halil ibrahim tekin. tam belli değil zaman ama yaz gibi istiyoruz havalar iyice ısınsın o zaman inşallah. Sizinde mi sonradan çocuk olmadı iki çocuktan sonra?

Canım açıkçası benim erkek çocuk istememin nedeni başka.bu başlığı ben açtım zaten ilk açtığımda yazdım bazı ailevi gereksiz baskılardan dolayı cinsiyet tayini istiyoruz. zaten üçüncü çocuk istiyoduk ama şansa bırakmak istemiyoruz son olsun ve erkek olsun istiyoruz.

Canım şimdi okudum yazını üzüldüm ( maalesef bu durum özellikle bizim ülkemizde çok yaşanıyor. Ne diceksin cahillik işte...konuşmaya bile gerek yok. eğer eşinde destek veriyosa gidin yaptırın tüp bebek inşallah istediğiniz cinsiyette olur.

ben senin yerinde olsam, o cahillerin inadına hiç de uğraşmam. hem cahil, hem de günahkarlar. seni anlıyorum ortadaki huzursuzluk yıpratmış seni, ama ne kadar günah, Allah' ın verdiğini mi beğenmiyorlar? Hem hangi devirde yaşıyoruz? Ne demek erkek olsun. Böyle erkek evlat peşinde koşturan bir sürü aile gördüm, hiçbiri erkek evlatlarının hayrını göremedi. Hepsi büyüyünce hayırsız çıktı. Benim dayım doğduğunda kurbanlar kesilmiş uğruna. Ama şimdi aileden kimsenin yüzüne bakmıyor. Allah herşeyin hayırlısını versin diye boşuna dua etmiyoruz. Kaynananlara da söyle erkek evlat büyüdüğünde onlara bir yudum su bile vermez, ne varsa kızlarda var. Zamanın birinde huzurevinde yapılan bir röportajı dinlemiştim. Yaşlı teyze "buradaki kimsenin kızı yoktur, çünkü kız evlat anasını babasına sahip çıkar, buradaki herkesin erkek evladı var" diyordu. bi de bunu söyle erkek çocuk isteyenlere.....

ay çok sinirlendim...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…