Cinsiyet Tayini (Seçimi) Yaptıranlar ya da Yaptırmak İsteyenler

Okudum okudum okudum ne yazsam bilemedim
Erkek çocuğu bayanlar saplantı haline getirmese kim ne diyecek. Gene iş bizde bitiyor. Benim bir akrabam hep erkek çocuk istedi, her denemede kız oldu. Şimdi 7 tane kızı var, şaka değil.
Sanırım cinsiyet seçimi için Kıbrıs'a yola çıkacaksınız. Ben böyle tehlikeleri göze alamazdım. Almazdım da zaten. Evlat evlattır. Yazık ki daha o bilinçte değilsiniz. Hiç bu dediğime alınmayın o bilince ulaşmış birisi taa Kıbrıslara gitmezdi
Hayırlı olsun ...

Kıbrıs ada tüp bebek merkezinde Verda hanıma mikro enjeksiyon ve cinsiyet seçimi yaptırdım. üç tane erkek embriyo yerleştirildi. dün 12. gündü kan tahlili yaptırdım bhcg 0.100 çıktı. tam bir yıkım oldu, halen kendime gelebilmiş değilim. Bügün tekrar kan tahlili vericem ama ümidim yok. inşallah bir sürpriz olur da o kadar emek, masraf, sıkıntı, ümit, hayal, boşa gitmez :18: [/B][/B]

Son düzenleme:

canım merhaba bende verda hanımla tedaviye baslıycam sen nasıl doktordan ve hastaneden memnun kaldınmı bilgilendirmisin... herseyde bir hayır vardır tekrar sonucunu bildir merak ettim

Açmış olduğunuz konu ilgimi çekti ve sitenizde yeniyim yorumları okudum ve cevap yazmadan geçemedim cinsiyet seçimi isteiğinize birçok olumusz yorum gelmiş oysaki burada yazan birçok kişi çevre baskısından kaçan ve içinden gelemleri eleştilme korkusu olmadan paylaşmak istediğikleri için buradalar yada burdayız ama önce kendimizi, değiştirmeliyiz sanırım ön yargılı olmamamlı başkalarının isteklerini ken di sorunlarımızla olumsuz olacak şekilde karşılaştırmamlıyız.Ön yargılarımızdan kurtulmayı ve insanları olduğu gibi sevip kabullenmeyi denemeliyiz şu sanal da bile bunu yapamazsak realde asla yapamayız....

Baştan sona bütün hikayenizi okudum ve size kötü şeyler yazanları anlamlandıramıyorum, çocuk sahibi olamayan bilimden faydalanacak, bir erkek evladı olmadığı için evliliği, çocuklarının istikbali zora girenler faydalanamayacak, bu nasıl bir zihniyet.

Ne yaptınız, aylardır neden birşey yazmıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

bende sizinle hemfikirim...
bence sadece ailelerin yada cevrenin agzini kapamak icin degilde kendide cok istedigi icin yaptirmak istiyor bunu isteyenler...tabi alacaklari tepkide evlat evlattir ,kiz erkek ne farkeder hayirli olsun-saglikli olsun gibi cumleler olacagi icin buraya bu sekilde yazilmis sanirim... :)
yalniz biz aciz kullar bazen biseyi isterken gercekten nefsimize hakim olamayip bu bizim icin hayirlimi,hayirsizmi diye dusunmeden sadece istiyoruz...insanoglu iste...
bende bu konuyla ilgili bisey anlatmak istiyorum...
adamin biri asiri derecede erkek evlat istiyormus ,her erkek isteyip denediklerinde kiz oldugu icin toplamda 6 tane kizi olmus...bir gun tekrar denemek istemisler ve cok buyuk adaklar adamis adam...yeterki erkek evladim olsun bunlari bunlari yapicam demis...velhasil adamin oglu olmus...adam adaklarinin hepsini yerine getirmis ama yillar gecip oglu buyudugunde cinsiyetini degistirmis (
iste bu olayda Allahin bize uygun gorduklerinin hakkimizda hayirli oldugunun kaniti sanirim...tabiki isteklerimiz olacak ama oncelikle hayirlisini isteyip takdiri Allaha birakmak en mantiklisi sanirim...kendi sahsi fikrim bu arkadaslar...

Son düzenleme:
Veren de alan da Allah'tır!!!!!nerden biliyorsunuz oğlunuzun doğumdan2 gün sonra olmıycegını?!!!!!?

ya 10 tane cocugum olsun 10 da kiz olsun:)))ki 8 sene sonra tup bebek tedavilerinden sonra bi kziim oldu cok sukur ama kiz bambaska banada inlsh ikinci bebebgin erkek olur diyolar rabbim saglikli hayirlisini nasip etsin tabiki hic oglanda gozum yok kiz bambaska esimde erkek cocuk istiyodu icten icten ama suan tek dedigi inlsh olursa bidaha yine kiz olsun rabbim nasip etsin kiz erkek farketmez tabikide

slm tuana benim duyduguma göre dogus tüp bebek merkezini begenmiyorlar insallah gitmemisindir diyer hastaneleri arastir derim bence bende ariyorum ama Daha karar vermis deyilim

slm sonuç ne olursa olsun benide haberder ettt...opp ne bu arada opum var yazmışsın...birde senden rahim filmi istedilermi çektirdiysen agrılı bişeymii...banada yaz başından geçenleri lütfen
Slm tuana bende senin gibi erkekbebek icin arastiriyorum benimde 3 kizim var Onlari verene kurbanim ama diyer insanlar deli ediyor benimde basima neler geldi kimseyle paylasilmiyor bu konular paylastigim kisilerede pismanim yasamayan anlamaz allahim herkese ikisindende nasip etsin bende senin neler yapacagini merak ediyorum lütfen yaz bekliyorum Kader arkadasim

slm ben halil beyle firdevs hanım arasında kaldım fiatlar ne biliomusn inşallah ulaşırız amacımıza canım sende bana yaz

Aslm canım ben fırdevs hanımı aradım 450€ falan demişdı yanlış hatırlamıyorsam ama 500€ deyıldı daha azdı sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun birde sürekli girdigin bir yer varmı ben süper anneler 2011 dekı sitete olurum haberleşelim olurmu sende gelmek istersen gel dertleşiriz orda çok kader arkadaşımız var

arkadaşım yat kalk sağlıklı cicili bicili kızların olduğuna şükret bak bizde 6 yılık evliyiz daha bir evladımız bile yok
Allahın işine karışılmaz seni anlıyorum ama bu yanlış erkek erkek diye uğraşırsınız uğraşırsınız Rabbim engelli falan veriverir Allah korusun ne istersen hayırlısını iste diğerlerinide Allaha havale et duyanda 5 -6 tane kızın var sanır.

uzun zamandır bu tüp bebek topiklerine uğramamıştım.Allahıma çok şükür tüp bebekle sahip olduğum 3 yaşında bi kızım var.Allahın bi mucizesi kendisi.eşim azospermi.biz ona kavuşabilmek için ne acılar çektik.ne göz yaşları döktük.yıllarca yolunu gözledim.eşimin ameliyathaneden çıkışını nasıl beklediğimi bi an bile unutmuycam.tek bir tane bile sperm bulabilmeleri için ettiğim duları asla unutmuycam.Allahıma binlerce şükür meleğimi verdi bana.neyse velhasıl asıl diyeceğim tüp bebek grubunda bu topiği görünce şoke olmuş durumdayım şuanda.siz kafayımı yediniz arkadaşım burda insanlar çocuk sahibi olmak için neler yaşıyor siz biliyormusunuz.utanmadan yook bilmem kaç evladım varda erkek istiyorum.yok çevremden baskı alıyorum.ya inanın şuan ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi.madem böyle konu açacan git gebelik bölümüne aç insanların yarasına tuz basıp hakaret işitme.kızlarınıza yazık be bi erkek evlat için bu kadar yanıp tutuştuğunuzu bilseler ki anlıyolardır eminim içlerinde ne duygular yaşıyolardır.bide şimdi cinsiyet ayrımı yapan değilde bu ayrımı yapanlara laf söyleyen bizler cahil oluruz.modern türkiyemin cinsiyet ayrımcılığı yapan insanları!

ya ne kadar beyinsizler var ya! yahu sen tüp bebek yaptırıken allahın işine karışmış olmuyorsun! ama birileri erkek evlat istediği için kınıyorsun bi de beddua ediyorsun! bilim buna imkan veriyorsa herşey yapılır! allah sana doğal yolla çocuk vermiyorsa oturr kaderine razı ol o zman ne uğraşıyorsun! cahilsiniz yobazsınız! kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez! bi de girip yorum yapıyolar! ya size nee!! kıskançlık tek kelimeyle yaptığınız! hasetlik fesatlık!

ne fesatlığı ne kıskançlığı ya ! gerçekten içinizden gelerek mi yazdınız bu yorumu acaba .... ne demek doğal çoçuğun olmuyorsa kaderine razı ol....tedavi yöntemleri doğal yolla çocuğu olmayanlar için var ...zaten çocuğu olanlar için değil bu bilim...keyfi olarak oğlum olsun yok benim ikiz olsun diye bilimi bu şekilde kullanmak şımarıklıktan başka bişi olamaz ..allah yaşatmasın ama yaşamadığınız için anlayamazsınız düşmanımı bile evlatsız bırakmasın rabbim ...asıl cahil ve yobaz kafalı da senin gibi düşünenler ELDE ETTİKLERİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN ŞÜKREDİN ..biz bir evlat için canımızı vermeye hazırız siz oğlan olsun kız olsun diye töbeeeeeeeeeeeee yarabbim ya

arkadaşım yazdığın şeylere ne kadar üzüldüm.. 5 dir tedavi görüyorum tek bir evlat için neler çekiyoruz ne kadar hassasız bu konuda sen ne kıskançlığından bahsediyosun ya.. iyi misin sen.. herkesin derdi evet farklı saygı duyuyoruz ama git bu derdini başka yerde paylaş çocuk sahibi olamayanlar arasında değil.. ayıp artık ya .. tek çocuk için girdiğim ameliyatların sayısını unuttum artık.. kalkmış birileri 3 çocuğum var ama kız diyor ya.. sen de kıskanma diyosun.. bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir bencillik.. bu nasıl bir tavır.. okudum yazdıklarınızı ve ağladım eğer bu yazdıklarınla hakkıma girdiysen hakkımı helal etmiyorum.. biz kimseyi kıskanmıyoruz allah herkese gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…