- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Kıbrıs ada tüp bebek merkezinde Verda hanıma mikro enjeksiyon ve cinsiyet seçimi yaptırdım. üç tane erkek embriyo yerleştirildi. dün 12. gündü kan tahlili yaptırdım bhcg 0.100 çıktı. tam bir yıkım oldu, halen kendime gelebilmiş değilim. Bügün tekrar kan tahlili vericem ama ümidim yok. inşallah bir sürpriz olur da o kadar emek, masraf, sıkıntı, ümit, hayal, boşa gitmez:18: [/B][/B]
Kızlar merhaba. Yine bir süredir yoktum. Bu ay tedavim başladı sonunda ve cumartesi opum var. Allah izin verirse cuma günü Kıbrıs yolcusuyuz aile eşim, ben ve kızlarım.. Ama hiç kimsenin haberi yok bu durumdan daha öncede yazmıştım zaten hatırlarsanız.
İnşallah HİT bizede uğurlu gelir. tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Sizleri okuyunca kendimi kötü hissetsem de buda benim derdim işte(
Okudum okudum okudum ne yazsam bilemedim
Erkek çocuğu bayanlar saplantı haline getirmese kim ne diyecek. Gene iş bizde bitiyor. Benim bir akrabam hep erkek çocuk istedi, her denemede kız oldu. Şimdi 7 tane kızı var, şaka değil.
Sanırım cinsiyet seçimi için Kıbrıs'a yola çıkacaksınız. Ben böyle tehlikeleri göze alamazdım. Almazdım da zaten. Evlat evlattır. Yazık ki daha o bilinçte değilsiniz. Hiç bu dediğime alınmayın o bilince ulaşmış birisi taa Kıbrıslara gitmezdi
Hayırlı olsun ...
slm sonuç ne olursa olsun benide haberder ettt...opp ne bu arada opum var yazmışsın...birde senden rahim filmi istedilermi çektirdiysen agrılı bişeymii...banada yaz başından geçenleri lütfen
Slm tuana bende senin gibi erkekbebek icin arastiriyorum benimde 3 kizim var Onlari verene kurbanim ama diyer insanlar deli ediyor benimde basima neler geldi kimseyle paylasilmiyor bu konular paylastigim kisilerede pismanim yasamayan anlamaz allahim herkese ikisindende nasip etsin bende senin neler yapacagini merak ediyorum lütfen yaz bekliyorum Kader arkadasimslm canım benimle baglantını koparma lütfen seni takipteyim olumlu olumsuz mutlaka bana haber ver hangi doktora gittigini nelerle karşılaştıgını ne kararlar aldıgını sonuçlarını bilmek istiyorum hakkında hayırlısı inşşşş muradına erersin ereriz meilimi vereyim istersen ordan konuşalım cevap bekliyorum öptüm
arkadaşım yat kalk sağlıklı cicili bicili kızların olduğuna şükret bak bizde 6 yılık evliyiz daha bir evladımız bile yokHerkese merhaba,
Bu özel durumumu çevremde kimseyle paylaşamadığım için bu başlığı açıyorum.bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
29 yaşında 6 yıllık evliyim. evliligimin ilk yılı bi düşügüm oldu ama sonradan 2 tane kızım oldu. benim sorunum gebelik değilde başka bişey.belki sizlere tuhaf gelcek ama ben bunu yaşıyorum( eşimin ailesi ve akrabaları sürekli bi erkek çocuk doguramadın deyip duruyo.ozellikle kaynanam ve ufacık görümcem bile sürekli laf çarpıp duruyo. psikolojim çok bozuk hicbirinin yüzünü görmek istemiyorm.bu yüzden cinsiyet seçimi araştırması yapmaya başladm. bebeğin kızmı erkekmi olcağini biz seçiyormuşuz. artık bunuda yapıyolarmış. acaba bu gerçekten mümkünmü? yaptıranınız, bileniniz varmı?yardımlarınızı istiyorum...
ya ne kadar beyinsizler var ya! yahu sen tüp bebek yaptırıken allahın işine karışmış olmuyorsun! ama birileri erkek evlat istediği için kınıyorsun bi de beddua ediyorsun! bilim buna imkan veriyorsa herşey yapılır! allah sana doğal yolla çocuk vermiyorsa oturr kaderine razı ol o zman ne uğraşıyorsun! cahilsiniz yobazsınız! kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez! bi de girip yorum yapıyolar! ya size nee!! kıskançlık tek kelimeyle yaptığınız! hasetlik fesatlık!
arkadaşım yazdığın şeylere ne kadar üzüldüm.. 5 dir tedavi görüyorum tek bir evlat için neler çekiyoruz ne kadar hassasız bu konuda sen ne kıskançlığından bahsediyosun ya.. iyi misin sen.. herkesin derdi evet farklı saygı duyuyoruz ama git bu derdini başka yerde paylaş çocuk sahibi olamayanlar arasında değil.. ayıp artık ya .. tek çocuk için girdiğim ameliyatların sayısını unuttum artık.. kalkmış birileri 3 çocuğum var ama kız diyor ya.. sen de kıskanma diyosun.. bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir bencillik.. bu nasıl bir tavır.. okudum yazdıklarınızı ve ağladım eğer bu yazdıklarınla hakkıma girdiysen hakkımı helal etmiyorum.. biz kimseyi kıskanmıyoruz allah herkese gönlüne göre versin..ya ne kadar beyinsizler var ya! yahu sen tüp bebek yaptırıken allahın işine karışmış olmuyorsun! ama birileri erkek evlat istediği için kınıyorsun bi de beddua ediyorsun! bilim buna imkan veriyorsa herşey yapılır! allah sana doğal yolla çocuk vermiyorsa oturr kaderine razı ol o zman ne uğraşıyorsun! cahilsiniz yobazsınız! kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez! bi de girip yorum yapıyolar! ya size nee!! kıskançlık tek kelimeyle yaptığınız! hasetlik fesatlık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?