slm sesin çıkmıo nerelerdesin
slm canım benimle baglantını koparma lütfen seni takipteyim olumlu olumsuz mutlaka bana haber ver hangi doktora gittigini nelerle karşılaştıgını ne kararlar aldıgını sonuçlarını bilmek istiyorum hakkında hayırlısı inşşşş muradına erersin ereriz meilimi vereyim istersen ordan konuşalım cevap bekliyorum öptüm
o kızların bir tanesi için neler vermezdim....15. yılıma gireceğim 7 tüp 8 aşılama nafile...şimden sonra da olacağını sanmıyorum...ne desem boş kimse kimseyi anlayamaz elbet...sadece bir kaç cümle yazmak istedim.. yolunuz açık olsun
o kızların bir tanesi için neler vermezdim....15. yılıma gireceğim 7 tüp 8 aşılama nafile...şimden sonra da olacağını sanmıyorum...ne desem boş kimse kimseyi anlayamaz elbet...sadece bir kaç cümle yazmak istedim.. yolunuz açık olsun
slm benim durum daha kötü ama umudumda var 4. beebge hamileyim 5 aylık yani 4. kızım ve işin kötüsü 4. sezeryanım olacak eger amaliyat iyi geçerse doktorumda bir sezeryan daha olabilirsin derse bende 2 yıl sonra gelecegim peşinden ama işin iyi yanı tüm sezeryanlarım iyi geçti ve doktorum dikişlerimin iyi oldugunu bir tane daha yapacagımı söyledi ama şuan çok erkennnn hiç bişey belli olmuyor daha bebek dogacakta sezeryan iyi geçecekte falan filan işte....o kadar zorki bu durum herkesin bir kızı bir oglu oluyor ne bileyim kızıda oluyor ogluda bizim bu iş için bu kadar strese girmemiz bu kadar sorun yaşamamız kaderden başka ne olabilirki yavrucaklarım şimdi odada o kadar güzeller o kadar hayat dolularki görmeni çok isterdimmm bazen kendimede kızıyorum ne geregi varrr aptalmıyım dieee..bazende bir hırsla bende erkek çocuk istiyorum diyorummmmm zor işte dua et ben aklıma geldikçe sana ve çocugu olsun die çırpınan tüm kardeşlerime dua ediyorum öptüm
canım benim Rabbim inş en kısa zamanda sağlıkla kucağına alacağın hayırlı, sağlıklı ve salih evlat nasip etsin. seni anlıyorum. forumda okuduğum hikayeleri düşününce inanıyorum ki Rabbim sana da nasip eder inş. dualarım seninle canım. 15. tüp bebekte çocuğuna kavuşan var.
Allahım tez zamanda sizlerede evlat nasip etsin inşallah.. yanlış anlamayın akıl vermek gibi olmasın ama sizde sorun neydi donasyon düşünüyomusunz ben forumda okuyorum bu şekilde hamile kalan çok bayan var. Dediğim gibi kusura bakmayın akıl vermek değil bende yazmak istedim. Rabbim sizi daha fazla bekletmez inşallah....
Allah size ve sizin gibi erkek evlat uğruna böyle saçmalıklarla uğraşanlara akıl fikir versin diyecek başka bir söz yok çünkü sizin gibilere
Allah herkesin gönlünde ne muradı varsa hayırlısıyla versin inşallah
ama 1 tüp bebek tedavisi bile bi insanı çok yıpratıyor ben 6 kere denedim
7 yıllık evliyim hiç gebelik oluşmadı artık pes etmiş durumdayım
maddiyat zaten başlı başına büyük bir yük birde manevi boyutunu anlatmam mümkün değil zaten
yani 15. tüp bebekte kavuşan var diye çok kolay söylemişsiniz
burdan 8 10 ve daha üstü denemeye güç yetirenleri tebrik ediyorum
bende 6 kere tüp tedavisi deneyen ama maalesef hiç bebeği olmayan biriyim
sorunum tüp tıkanıklığı endometriozis,rezerv azlığı ve hipotiroit var
rezerv azlığı yumurtalar az demek tedavi boyunca o kadar ilaca rağmen anca 2 yada 3 yumurta oluyor
onlarda ya boş çıkıyor yada döllenmiyor ama biri kalkıpta bana donasyon teklif etse bir dakika bile olabilirmi diye düşünmem
çünkü benim inancıma ters ... size göre normal olabilir herkesin inancı kendinedir .... belki yazdığınız kişide benim gibi düşünüyordur
belkide böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordur
bende bu hikayeleri okuyunca çok üzülüyorum ben bir tanesine bile ulaşamazken
evladı olanların cinsiyet ayırt etmesi beni benden alıyor
yüce Rabbim herkesin gönül muradını hayırlısıyla versin inşallah diyecek başka birşey bulamıyorum......
Herkese merhaba,
Bu özel durumumu çevremde kimseyle paylaşamadığım için bu başlığı açıyorum.bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum.
29 yaşında 6 yıllık evliyim. evliligimin ilk yılı bi düşügüm oldu ama sonradan 2 tane kızım oldu. benim sorunum gebelik değilde başka bişey.belki sizlere tuhaf gelcek ama ben bunu yaşıyorum( eşimin ailesi ve akrabaları sürekli bi erkek çocuk doguramadın deyip duruyo.ozellikle kaynanam ve ufacık görümcem bile sürekli laf çarpıp duruyo. psikolojim çok bozuk hicbirinin yüzünü görmek istemiyorm.bu yüzden cinsiyet seçimi araştırması yapmaya başladm. bebeğin kızmı erkekmi olcağini biz seçiyormuşuz. artık bunuda yapıyolarmış. acaba bu gerçekten mümkünmü? yaptıranınız, bileniniz varmı?yardımlarınızı istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?